Zigeuner Dagkaart

Zigeuner Dagkaart Trekken

Al eeuwen geleden voorspelden zigeuners met verschillende waarzegkaarten de toekomst. Er bestaan veel verschillende zigeuner waarzegkaarten. Waarzegkaarten met prachtige mystieke afbeeldingen, maar ook de ‘gewone’ kaarten uit een kaartspel kunnen worden gebruikt. Om de kaarten te leggen met de kaarten van het ‘gewone kaartspel’ worden meestal de 2, 3, 4, 5 en 6 van ieder kleur uit het spel verwijderd. Maar er bestaan ook zigeuner leggingen waarbij deze kaarten wel gebruikt worden. Door elke dag een zigeuner dagkaart te trekken krijg je inzicht in jezelf en anderen. Een zigeuner dagkaart voorspelt gebeurtenissen en ontmoetingen. Als je ook je fouten onder ogen kunt zien, geven zigeunerkaarten je de wijsheid die nodig is voor een gelukkig leven.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Wat is een Zigeuner Dagkaart?

 Een zigeuner dagkaart kies je uit een deck van 36 kaarten. Elke zigeuner dagkaart heeft een andere betekenis. Een zigeuner dagkaart kan je bijvoorbeeld vertellen of je die dag met veel mensen te maken krijgt. Of je een speciaal iemand ontmoet, een belangrijke beslissing moet nemen of dat je juist beter een beslissing kunt uitstellen. Ook vertelt een zigeuner dagkaart je als je een geschenk kunt verwachten en of er mensen zijn die over je roddelen. Een zigeuner dagkaart geeft aan waar je je focus op moet leggen, maar ook of je rekening moet houden met conflicten en verdriet. Een zigeuner dagkaart is een duidelijke kaart. Voor velen makkelijker te begrijpen dan de tarotkaarten.

 

Hoe werkt een Zigeuner Dagkaart trekken?

Een zigeuner dagkaart trekken is heel eenvoudig. Belangrijk is dat je ontspannen bent en voordat je een zigeunerkaart trekt een paar keer diep ademhaalt. Concentreer je op je vraag waarop je een antwoordt wilt en kies dan zorgvuldig een zigeuner dagkaart. Ook als je geen vraag hebt kun je een zigeuner dagkaart trekken. Probeer je vraag altijd te beginnen met de woorden: Hoe? Wat? Wanneer? Welke? Of Waar? Wanneer je je vraag op een duidelijke manier stelt kan de zigeuner dagkaart je een verbijsterende accurate voorspelling geven. Trek altijd één zigeuner dagkaart per dag. Trek niet nogmaals een dagkaart als je het antwoord niet begrijpt of als het antwoord teleurstellend is. Wacht altijd tot de volgende dag!

 

Welke vragen kan een Zigeuner Dagkaart beantwoorden? 

Een zigeuner dagkaart kan al je vragen beantwoorden, als je je vraag op de juiste manier stelt. Vraag niet: Krijg ik een andere of nieuwe baan? Vraag: Wanneer krijg ik een baan?
Vraag niet: Gaat er vandaag iets leuks gebeuren? Vraag: Waar moet ik vandaag rekening mee houden? Als je op zoek bent naar een partner, vraag dan niet: ‘Ontmoet ik degene die bij mij past snel? Onderstaand enkele voorbeelden hoe je je vraag het beste kan stellen aan een zigeuner dagkaart.
 
 • Wanneer ontmoet ik de partner waarnaar ik verlang?
   
 • Wanneer krijg ik duidelijkheid over deze situatie?
   
 • Hoe sta ik ervoor?
   
 • Waar moet ik vandaag rekening mee houden?
   
 • Welke mensen kunnen mij nu helpen?
   
 • Wat kan ik doen om mijn situatie te verbeteren?
 
Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]