Tarot kaartleggingen met tarotkaartenTarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in het leven en om te reflecteren op persoonlijke vragen en uitdagingen. Ze helpen je om emoties en gedachten te verhelderen en om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen.
 

Welke Tarotkaarten zijn er?

Er zijn twee soorten tarotkaarten: de grote arcana kaarten en de kleine arcana kaarten. (Het woord "Arcana" staat voor geheimen) 

De grote arcana kaarten staan voor de belangrijke dingen die we meemaken in het leven, zoals liefde, dood en verandering. Deze kaarten vertellen ons over dingen die al zijn gebeurd of die nog gaan gebeuren en die we niet kunnen beïnvloeden. Ze kunnen ons helpen om beter te begrijpen grote gebeurtenissen te begrijpen.

De kleine arcana kaarten vertellen ons over de dingen die we elke dag meemaken en waar we mee te maken krijgen. Deze kaarten gaan over de (kleine) dingen die gebeuren in het leven en de dingen die jij zelf in de hand hebt.

De kaarten zijn opgedeeld in vier categorieën: staven, bekers, zwaarden en pentakels. Elke categorie staat voor iets specifieks in het leven, zoals emoties, communicatie, conflicten en praktische dingen.

Tarotkaarten worden vaak gebruikt voor persoonlijke groei en reflectie, maar ze kunnen ook worden gebruikt om inzicht te krijgen in de toekomst of om problemen op te lossen. 

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..


Waar komt de term tarot vandaan?

Er zijn veel verschillende ideeën over hoe de Tarotkaarten zijn ontstaan. Als we kijken naar wat er over de geschiedenis bekend is, dan lijkt het erop dat het spel rond de 15e eeuw in Noord-Italië is ontstaan. In 1781 schreef iemand genaamd Antoine Court de Gebelin in een boek dat de Tarotkaarten geheimen van de Egyptenaren bevatten. Vanaf dat moment begonnen mensen de Tarotkaarten te gebruiken om de toekomst te voorspellen.

 

Hoe werkt een Gratis Tarot Dagkaart Trekken?

Een gratis tarot dagkaart trekken is een manier om inzicht te krijgen in de energie en invloeden die op een bepaalde dag aanwezig zijn. Het is een manier om te reflecteren en te ontdekken wat er op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau speelt.

Om een tarot dagkaart te trekken, heb je een tarotdeck nodig. Neem het tarot deck dat bestaat uit 78 kaarten, waarvan 22 grote arcana kaarten en 56 kleine arcana kaarten zijn zoals hierboven beschreven.

Om een tarot dagkaart te trekken, volg je de volgende stappenplan:

  1. Kies een rustige plek waar je je comfortabel voelt.
  2. Concentreer je op je vraag of het thema waarover je inzicht wilt hebben.
  3. Maak contact met het deck. Dit kan bijvoorbeeld door het te schudden of te kussen.
  4. Kies één kaart uit het kaarten deck. Let op hoe je je voelt als je een kaart aanraakt of welke kaart je aantrekt.
  5. Leg de kaart neer en kijk naar de afbeelding en de betekenis ervan. Laat de kaart voor zichzelf spreken en probeer te voelen wat de kaart je vertelt.
  6. Bedenk wat de kaart voor jou betekent in het licht van je vraag of het thema waarover je inzicht wilt hebben.


De tarotkaarten bieden een spiegel voor je eigen gedachten en emoties. Het is uiteindelijk aan jou om te beslissen hoe je met de boodschap van de kaart omgaat en wat je ermee doet.

Een manier om een gratis tarot dagkaart trekken is de website Tarotdagkaart.nl.

Veel van de consulenten op Mediumchat leggen ook tarot-, lenormand of orakelkaarten. Zij trekken ook graag een kaartje voor je. Bekijk hier al onze consulenten die jou kunnen helpen met jouw vraagstukken.


 

Tarotkaarten leggen voor inzicht in de liefde

Tarotkaarten kunnen helpen om beter te begrijpen hoe liefdesrelaties werken en om na te denken over vragen en problemen die je hebt in de liefde. Er zijn verschillende manieren om tarotkaarten te gebruiken om dit te doen, afhankelijk van wat je wilt weten en wat het beste werkt voor jou.

Je kunt kiezen om een drie-kaartenlegging te doen. Hierbij trek je drie kaarten die samen een betekenis hebben. De eerste kaart staat voor wat er in het verleden is gebeurd, de tweede kaart staat voor wat er nu aan de hand is en de derde kaart staat voor wat er in de toekomst gaat gebeuren. Dit kan helpen om te begrijpen hoe het verleden invloed heeft op het heden en hoe het heden invloed heeft op de toekomst.

Een andere manier om tarotkaarten te leggen is door een celtic cross legging te doen. Hierbij leg je tien kaarten in een bepaalde volgorde, waarbij elke kaart een betekenis heeft. De eerste kaart staat voor het onderwerp van de legging, de tweede kaart staat voor de huidige omstandigheden, de derde kaart geeft aan wat de oorzaak is van alles, de vierde kaart staat voor wat er in het verleden is gebeurd, de vijfde kaart staat voor wat er nu aan de hand is, de zesde kaart vertelt ons wat er in de toekomst gaat gebeuren, de zevende kaart laat zien hoe we zelf tegen dingen aankijken, de achtste kaart geeft aan hoe anderen tegen ons aankijken, de negende kaart staat voor ons hoger zelf en de tiende kaart laat zien wat het eindresultaat gaat zijn.

Omdat de uitleg van een liefdeskaart super gevoelig ligt, adviseren wij om deze te laten trekken door een tarot expert. Zij kunnen je het best helpen met het bepalen van de juiste context van de boodschap.

Start nu jouw persoonlijke tarot liefdeslegging met één van tarot experts of lees meer over een tarot liefdeslegging
 

Tarotlegging op Mediumchat

Er zijn verschillende redenen waarom je een tarotlegging via mediumchat zou laten doen. Zoek je bijvoorbeeld inzicht in bepaalde situaties of wil je meer begrijpen over jezelf en je emoties? Dan is een tarotlegging via mediumchat een goede manier zijn om dat te doen.

Een tarotlegging via mediumchat kan ook helpen om problemen op te lossen of om te begrijpen wat de toekomst kan brengen. Het kan een hulpmiddel zijn om te reflecteren op je leven en om te ontdekken wat je volgende stap zou kunnen zijn.

Tarotkaarten geven geen absolute waarheid of voorspellingen, maar bieden een spiegel voor je eigen gedachten en emoties. Een tarotlegging via mediumchat is dus een mooie manier zijn om jezelf beter te leren kennen en om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Het is aan jou om te beslissen hoe je met de boodschap van de kaart omgaat en wat je ermee doet.

Start hier jouw persoonlijke tarot legging op Mediumchat met één van onze experts.

 

Tarot online

Online kan je tarotleggingen doen via een website of app. Hierbij selecter je een aantal kaarten uit een tarotdeck en krijg je een betekenis toegewezen. Sommige websites of apps bieden ook opties om een persoonlijke uitleg te krijgen van een kaartlegger zoals op Mediumchat.

Een andere mogelijkheid is om tarot online te leren via een cursus of workshop. Er zijn verschillende websites en platformen waar je tarotcursussen of -workshops online kunt volgen. Zo kan je bijvoorbeeld leren hoe je tarotkaarten kunt lezen, hoe je tarotleggingen kunt doen en hoe je tarot kunt gebruiken voor persoonlijke groei en reflectie.
 

Misverstand over Tarot

Een veel voorkomend misverstand is dat tarotkaarten de toekomst voorspellen. Dit is niet het geval. De toekomst staan namelijk niet vast. Tarotkaarten bestaan al heel lang. De oude Egyptenaren gebruikten ze destijds al. Het kaartspel heeft veel weg van een normaal kaartspel. De kaarten hebben bestaan uit de grote Arcana en de kleine Arcana. De grote Arcana geven meer algemene inzichten en de kleine Arcana vertellen je vier afzonderlijke verhalen.


 

Lees meer over Tarot

Tarot weeklegging
Tarot horoscoop
Tarot Zigeuner dagkaart
Tarot Orakel kaart
Tarot Engelen dagkaart
Tarot Lenormand dagkaart
Tarot Lenormand legging
Tarot Ja of Nee kaart

 

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


 

Hoe werkt tarot?

Ontdek hier alles wat je over tarot moet weten


Wat is een tarot weeklegging?

Lees hier wat een tarot weeklegging is
 

Wat is mijn tarot horoscoop?

Leer hier wat tarot betekend voor jouw horoscoop
 

Wat is een tarot liefdeslegging?

Ontdek nu wat een tarot liefdeslegging is


Top