Engelen dagkaart trekken

Engelen Dagkaart Trekken

Wil jij weten welke boodschap de engelen voor jou hebben? Trek dan vandaag een engelen dagkaart. De engelen helpen je altijd, wat je vraag, probleem of situatie ook is. Ook wanneer je geen vraag hebt kun je een engelen dagkaart trekken. De engelen respecteren altijd jouw vrije wil en kunnen je pas helpen wanneer je om hulp vraagt. Omdat de engelen je alleen willen steunen op een liefdevolle manier, is een engelen dagkaart trekken altijd veilig. De boodschappen van de engelen zijn positief geformuleerd. Een engelen dagkaart geeft je inzichten, antwoorden en hoop in moeilijke tijden.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Wat zijn Engelenkaarten? 

Engelenkaarten zijn orakelkaarten die de afgelopen jaren net zo belangrijk geworden zijn als de Tarotkaarten en Lenomandkaarten. Er bestaan veel verschillende engelenkaarten, allen met prachtige afbeeldingen. Engelenkaarten geven je inzicht in jezelf en voeden je innerlijke kracht. Ook helpen engelenkaarten je te focussen op wat nu belangrijk is. Op de engelenkaarten zijn engelen afgebeeld en een tekst. Zo kun je de boodschap van de engelen, wanneer je een engelenkaart trekt, meteen lezen. Een deck engelenkaarten bestaat uit 45 engelenkaarten en een instructieboekje. Kies altijd, als je engelenkaarten wilt kopen, een deck waar je je goed bij voelt.

 

Hoe werkt een Engelen Dagkaart trekken?

Probeer je altijd te ontspannen voordat je een engelen dagkaart trekt.  Haal een paar keer diep adem en concentreer je op je vraag. Wanneer je geen vraag hebt kun je vragen: ‘Welke boodschap hebben de engelen voor mij vandaag?’ Of ‘Waar moet ik vandaag op letten?’ Als we een probleem hebben denken we vaak te weten wat voor ons de beste oplossing is. Maar in tijden van crises zien we meestal niet dat er nog andere opties en oplossingen zijn. We zitten vast en hebben daardoor een tunnelvisie. Als je een engelen dagkaart trekt, is het mogelijk dat het antwoord je niet bevalt. Accepteer de boodschap van de engelen, trek geen nieuwe kaart, maar wacht een dag.

 

Welke vragen kan een Engelen Dagkaart beantwoorden?

Een engelen dagkaart kan vragen op alle levensgebieden beantwoorden. Het doel van de engelen is je te helpen, de engelen willen dat je gelukkig bent. Wanneer je een vraag stelt aan de engelen is het belangrijk dat je je vraag juist formuleert. Onderstaand een aantal voorbeelden, hoe je je vraag duidelijk stelt.
 • Waarom is mijn partner zo afstandelijk?
   
 • Wanneer krijg ik een baan?
   
 • Waar moet ik rekening mee houden vandaag?
   
 • Hoe kan ik weer gelukkig worden?
   
 • Wat kan ik nu het beste doen? 

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]