​Tarot Weeklegging

Een tarot weeklegging

Een tarot weeklegging is een populaire legging. Een tarot weeklegging vertelt je wat je de komende week kunt verwachten. Hoe je je voelt en wat er zal gebeuren. Een tarot weeklegging geeft je niet alleen antwoorden op jouw vragen, maar laat je ook zien wat je sterke punten zijn. De tarot wijst je op je blinde vlekken en hoe je je kunt openstellen. Wanneer je niet tevreden bent over de uitkomst van de tarot weeklegging, wacht dan een week met het opnieuw raadplegen van de tarotkaarten of kies voor een tarot dagkaart.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..
 
 

Wat is een tarot weeklegging? 

Een tarot weeklegging geeft je advies en antwoorden op alle levensgebieden. De tarot kan je vooral in tijden van crises waardevolle inzichten geven. Als je wilt weten of het de komende zeven dagen weer goed of beter gaat, geeft een tarot weeklegging je antwoorden. Een weeklegging kan antwoorden op al jouw vragen geven, maar ook vertellen welke hindernissen en levenslessen je de komende week kunt verwachten.

 

Hoe werkt een tarot weeklegging?

Als je wilt weten wat er de komende week gaat gebeuren kies dan zeven tarotkaarten. Voor elke dag van de week kies je een tarotkaart. Stel alleen vragen over jouw leven of situatie. Vraag nooit aan de tarot iets over het leven van anderen. Je krijgt daarop geen antwoorden van de tarot. Als je bijvoorbeeld wilt weten of je partner nog om je geeft of dat je partner vreemdgaat vraag dan niet: ‘Gaat mijn partner vreemd?’ Formuleer je vraag zorgvuldig, vraag: ‘Wat kan ik komende week verwachten op liefdesgebied?’ Of: ‘Waar moet ik de komende zeven dagen rekening mee houden?’ Wat moet ik doen zodat ik mij weer gelukkig voel in mijn relatie? Tarotkaarten geven je altijd antwoorden en inzichten, wanneer je je vragen duidelijk formuleert.

 

Welke vragen kan een tarot weeklegging beantwoorden? 

Een tarot weeklegging kan al je vragen beantwoorden. Of je nu vragen stelt op liefdesgebied, een crises waar je op dit moment in zit of een ander thema. Als je je je vraag op de juiste manier stelt krijg je altijd antwoord. Belangrijk is dat je niet meerdere vragen stelt, maar één vraag over een bepaalde situatie waar je graag een antwoord op wilt. Vraag nooit aan de tarot iets over een ander. Bijvoorbeeld: ‘Wat denkt hij of zij nu?’ Of; ‘Wat denkt hij of zij nu?’ Je krijgt dan een vaag antwoord van de tarot. Tarotkaart geven antwoorden wanneer je vragen over jezelf stelt en op de juiste manier. Onderstaand een paar voorbeelden hoe je op een juiste manier vragen stelt.
 
 • Welke stappen moet ik nu zetten?
   
 • Hoe ontwikkeld mijn liefdesleven zich?
   
 • Wanneer ontmoet ik de ware?
   
 • Wat kan ik nu het beste doen in deze situatie?
   
 • Waar moet ik de komende 7 dagen op letten?

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]