Tarot dagkaart geeft antwoorden!


 

Een tarot dagkaart kan je in tijden van crisis, ingrijpende gebeurtenissen en levensvragen antwoord geven, inzichten of voorspelliingen. Natuurlijk kun je ook een dagkaart trekken wanneer je geen vragen hebt. De tarot dagkaart die je hebt gekozen vertelt je wat er vandaag op je pad komt, waar je rekening mee moet houden. Het kan ook zijn dat een tarot dagkaart je waarschuwt of vertelt welke lessen je vandaag moet leren en op wat vandaag belangrijk voor jou is.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..
 
 

Hoe werkt een tarotkaart trekken? 

Concentreer je op de gebeurtenis of het thema waar je een antwoord op wilt. Stel daarover één vraag, zo duidelijk mogelijk. Probeer je te ontspannen en haal een paar keer diep adem. Kies nu zonder aan je vraag te denken zorgvuldig een tarot dagkaart. Wanneer het antwoord je niet bevalt of je teleurstelt, kies dan geen nieuwe tarot dagkaart. Wacht tot de voldoende dag. Geef jezelf altijd een dag de tijd om de boodschap of de betekenis van de door jou gekozen tarot dagkaart een plaats te geven.

 

Welke vragen kan een tarot dagkaart beantwoorden? 

Een tarot dagkaart kan al je vragen beantwoorden, als je je vraag maar duidelijk stelt. Houd je vraag eenvoudig en stel maar één vraag. Wanneer je je vraag begint met: Wat? Wanneer? Wie? Hoe? Of Waarom? Kan een tarot dagkaart je vraag altijd beantwoorden. Stel geen vragen zoals: ‘Gaat mijn partner vreemd?’ of ‘Heeft mijn partner een ander?’. Je krijgt dan een vaag antwoord van een tarot dagkaart. Vraag: ‘Waarom is mijn partner zo afstandelijk?’ of bijvoorbeeld: ‘Wat is de reden dat mijn partner geen aandacht meer aan mij geeft?’, of vraag: ‘Waar gedraagt mijn partner zich anders?’. Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..

Denk altijd eerst goed na over hoe je je vraag stelt. Onderstaand een paar voorbeelden hoe je aan een tarot dagkaart vragen stelt. 
 • Waarom voel ik mij zo verdrietig?
   
 • Wat kan ik het beste doen in deze situatie.
   
 • Wie kan mij helpen?
   
 • Waarom verandert mijn situatie niet?
   
 • Wanneer ontmoet ik de partner die bij mij past?
 
 

Hoe werken de verschillende niveaus van de Tarot?

De tarot kun je zien als een appartementencomplex of een lasagne die uit verschillende lagen bestaat. De lagen passen exact op elkaar en vormen samen een geheel. De verschillende niveaus zijn?
 

Wereldlijk niveau van de Tarot 
Op het wereldlijk niveau van de tarot moeten alle symbolen op de kaart apart vertaald worden. Elk symbool op de tarotkaart heeft een wisselwerking met de andere symbolen. De afbeelding is zoals een verhaal waarin dingen gebeuren, gebeurtenissen die voor iedereen gelden.

 
Het levenspad niveau van de Tarot 
Dit niveau geeft de ware betekenis van de tarot weer. Het gaat in dit niveau over het levenspad van de mensen, vanaf het moment van geboorte tot aan het einde van een mensenleven. Toeval bestaat niet, je leven is een zoektocht. Een zoektocht naar jezelf, welke stappen je moet nemen om tot wijsheid te komen en welke stappen je beletten.
 
Het subtiele niveau van de Tarot 
Dit niveau gaat het om het ego van de mens, de val van het ego. De tarot beschrijft ons ego en hoe we ons kunnen bevrijden van ons ego. Hoe we onszelf kunnen bevrijden van illusies en valkuilen van ons ego om terug te kunnen keren naar ons Goddelijke hart.

 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]