Tarot Liefdeslegging

Tarot Liefdeslegging

De meeste vragen die aan de tarot gesteld worden gaan over de liefde. ‘Hoe kom ik uit deze relatiecrisis?’ ‘Wanneer krijg ik een relatie?’ ‘Kom ik ooit de liefde van mijn leven tegen?’ Zijn veel gestelde vragen aan de tarotkaarten. Als je je angstig, ongeduldig of in de steek gelaten voelt, geeft een tarot liefdes legging geeft je inzichten, antwoorden en helpen de tarotkaarten je dingen te zien die je over het hoofd gezien hebt. De tarotkaarten laten je zien wat belangrijk is in jouw liefdesleven op het moment dat je de tarotkaarten raadpleegt. Ook wanneer je geen relatie hebt en wilt weten wanneer je de partner ontmoet waarnaar je verlangt, kan een tarot liefdeslegging je antwoord geven.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Wat is een Liefdes Driekaarten legging? 

Voor een tarot liefdeslegging kies je drie tarotkaarten. De eerste tarotkaart staat voor jezelf, de echte jij, je gevoelens en wat je verwacht van je relatie. De tweede tarotkaart staat voor je partner of je toekomstige partner. Deze tarotkaart, de tweede tarotkaart, vertelt wat je partner voelt en waarnaar hij of zij verlangt. De derde tarotkaart staat voor je relatie. Deze tarotkaart vertelt hoe je relatie zicht ontwikkelt en of je relatie zich wel positief ontwikkelt. Ook kan de derde tarotkaart je vertellen welke problemen er zijn in je relatie en hoe je jullie problemen op kunt lossen. Wanneer je naar en partner verlangt, vertelt de derde tarotkaart je wat je kunt doen, of wat je beter kunt laten, zodat je hem of haar snel ontmoet.

 

Hoe werkt een Liefdes Driekaarten legging? 

Eén ontspannen sfeer is belangrijk voordat je drie tarotkaarten kiest. Neem even de tijd om te ontspannen en haal een paar heer diep adem. Concentreer je op je situatie of op je vraag. Stel één vraag en formuleer je vraag zorgvuldig. Vraag niet: ‘Gaat mijn partner vreemd?’ Begin je vraag altijd met: Hoe? Wanneer? Welke? Wat? Waarom? Bijvoorbeeld; “wanneer ontmoet ik de partner waarnaar ik verlang.’ De tarotkaarten geven je vage antwoorden als je je vraag niet op de juiste manier stelt. Denk daarom altijd goed nar over wat je wilt weten en stel je vraag op de juiste manier. Als de uitkomst, het antwoord van de tarotkaarten tegen valt of je teleurstelt, kies dan niet opnieuw drie tarotkaarten. Bedank de tarot voor de antwoorden en kies de volgende dag weer drie tarotkaarten of kies een tarot dagkaart als je niet tot de volgende dag wilt wachten.

 

Welke vragen kan een Liefdes Driekaarten legging beantwoorden? 

Een Liefdes Driekaarten legging kan al je vragen op liefdesgebied beantwoorden. Misschien krijg je niet het antwoord waarop je hoopte, maar geven de tarotkaarten je inzichten of een boodschap. Kies niet opnieuw drie tarotkaarten als je niet tevreden bent, wacht altijd een dag. Stel je vragen op de juiste manier, onderstaand een paar voorbeelden.
 
 • Waarom hebben mijn partner en ik altijd ruzie?
   
 • Wanneer komt mijn partner terug?
   
 • Hoe kan ik mij het beste gedragen in deze situatie?
   
 • Welke inzichten zijn nu belangrijk voor mij?
   
 • Wat is de beste volgende stap die ik nu kan zetten?
   
 • Wanneer ontmoet ik de ware?
   
 • Waarom ontmoet ik geen partner?

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..
 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]