Gratis tarot dagkaart voorspelling


Gratis toekomst voorspelling met een persoonlijke tarot dagkaart ?

Start nu een gratis kennismaking chat met onze kaartlegsters en krijg direct antwoorden op jouw toekomst vragen.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


Hoe ik begonnen ben met met tarot en tarot dagkaarten..

Vijventwintig jaar geleden kocht ik uit pure interesse mijn allereerste kaartenset. Niet het gewone Raider Waite want deze kaartenset sprak me niet aan en ik had er geen enkel gevoel bij. Ik koos voor de set van Crowley, kocht er een bijbehorend boek bij en zo begon er een jarenlange studie. De eerste jaren trok ik uitsluitend zo af en toe eens de kaarten voor mezelf en dat gaf me heel veel inzicht in wie ik was, hoe ik in het leven stond en met welke dingen waar ik mee te maken kreeg. Het boek eindigde al snel in de kast want ik wilde me deze kaarten 'eigen' maken, zelf voelen wat ze voor mij inhielden. Stap voor stap ontwikkelde ik mezelf tot kaartlegster, ik deed het puur voor de fun. Dat het uiteindelijk een belangrijk onderdeel van mijn werk zou gaan worden, kwam op dat moment totaal niet bij me op.

Voor ik verder ga met dit verhaal, wil ik je ook vertellen dat het niet de bedoeling is dat tarot uitsluitend voor vragen over de toekomst gebruikt wordt. De tarot vertelt een stukje over je verleden en waar je NU mee bezig bent, waar je eventueel tegenaan kunt lopen om van daaruit zelf je eigen keuzes te maken. Er zitten wel mogelijk voorspellende kaarten in een legging maar... Het is wel de bedoeling dat je zelfstandig je keuzes maakt en niet leeft naar wat de kaarten je vertellen.
 

Lisanne

Mijn naam is Lisanne en ik ben een ervaren paragnoste. Wil je inzichten en antwoorden op bijvoorbeeld de liefde, financiën, werk, gezondheid, familie of wil je weten welke boodschappen de kaarten voor je hebben? Chat met mij en ik zal je vertellen wat de spirituele wereld je duidelijk wilt maken.

Lees meer over LisanneTracy

Profielfoto van Medium Tracy
Mediumchat NL English speaking psychic

Mijn naam is Tracy, ik ben geboren met een gave die ik later ontwikkelde door levenservaringen en opleidingen. Door middel van boodschappen die ik door krijg help ik je verder op jouw levenspad. Ik ben heldervoelend, helderziend en spirituele Healer.

Lees meer over TracyKit

Hallo, mijn naam is Kit. Ik ben een Heldervoelend, Helderwetend en Helderziend Paragnost en help je graag met jouw persoonlijke groei en bied je nieuwe inzichten. Ik kan je helpen met de dagelijkse situaties waar jij tegen aanloopt. Tot binnenkort!

Lees meer over KitStart email consult

Nynke

Hoi, mijn naam is Nynke, en ik ben hooggevoelig, intuitief en heldervoelend en sta met mijn beide benen op de grond. Vanuit positiviteit gaan we samen op zoek naar jouw kracht, zo kom je steeds bewuster, beter gegrond en blijer in het leven te staan. 

 

Lees meer over Nynke


Ik kan me nog goed herinneren waarom ik ook voor anderen ben gaan leggen. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden, ik was nog een onzeker beginnend broekkie, werkte net op een telefonische hulplijn en ik kreeg soms ook wel eens een telefoontje. Iedere keer kreeg ik dezelfde vraag: 'Leg je ook kaarten?', om vervolgens direct de telefoon erop te gooien wanneer ik 'Nee' zei. Nou, als je ergens onzeker van wordt...

Op een gegeven moment was ik het zo beu dat ik ineens voor de kast stond, de kaarten erbij hebt gepakt en maar begon met het leggen van drie kaarten; heden, verleden, toekomst. Super onzeker, want ik kon voor mezelf leggen, maar kon ik dit ook voor anderen? Inmiddels heeft de tijd me geleerd dat de kaartleggingen kloppen. Ik leerde erop te vertrouwen dat ik je inzichten kon aanreiken.

Toch was dat voor mijn gevoel niet voldoende, ik wilde nog duidelijkere antwoorden kunnen geven. De drie kaartenlegging veranderde al snel in een Keltisch Kruis waarbij tien kaarten gebruikt worden. Zelfs dat was op een gegeven moment niet meer voldoende, ik merkte dat kaarten die op de positie van een mogelijke toekomst hoorden te liggen nu op dit moment al speelden. Het klopte dus niet meer, ik ging ermee spelen en er ontstond een unieke legging waarbij er een flink aantal kaarten op tafel komen te liggen. Uitgebreid, duidelijk en inzichtgevend.
 

Tarot opleiding Voyager tarot

Er volgde een opleiding waardoor ik nog meer inzicht in de Tarot kreeg; de Voyager tarotkaarten kwamen erbij. Deze kaartenset is waanzinnig interessant omdat je niet alleen met tarot werkt maar ook met numerologie, I Tjing en horoscoop. Met deze kaarten is het mogelijk een complete jaarprognose te maken zodat je handvatten hebt voor het komende jaar.

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je inzicht in jezelf, je patronen en je valkuilen? Dan is het misschien een idee om iedere dag een Tarotkaart voor jezelf te trekken. Doe dit een tijdje, en je zult merken dat je steeds meer van jezelf gaat begrijpen. Precies daarvoor is de Tarot ontstaan, voor zelfontwikkeling, om te kunnen groeien als mens...