Gratis tarot dagkaart voorspelling


Gratis toekomst voorspelling met een persoonlijke tarot dagkaart ?

Start nu een gratis kennismaking chat met onze kaartlegsters en krijg direct antwoorden op jouw toekomst vragen.

Gratis contact met een medium of paragnost?


Start nu je gratis chat


Hoe ik begonnen ben met met tarot en tarot dagkaarten..

Vijventwintig jaar geleden kocht ik uit pure interesse mijn allereerste kaartenset. Niet het gewone Raider Waite want deze kaartenset sprak me niet aan en ik had er geen enkel gevoel bij. Ik koos voor de set van Crowley, kocht er een bijbehorend boek bij en zo begon er een jarenlange studie. De eerste jaren trok ik uitsluitend zo af en toe eens de kaarten voor mezelf en dat gaf me heel veel inzicht in wie ik was, hoe ik in het leven stond en met welke dingen waar ik mee te maken kreeg. Het boek eindigde al snel in de kast want ik wilde me deze kaarten 'eigen' maken, zelf voelen wat ze voor mij inhielden. Stap voor stap ontwikkelde ik mezelf tot kaartlegster, ik deed het puur voor de fun. Dat het uiteindelijk een belangrijk onderdeel van mijn werk zou gaan worden, kwam op dat moment totaal niet bij me op.

Voor ik verder ga met dit verhaal, wil ik je ook vertellen dat het niet de bedoeling is dat tarot uitsluitend voor vragen over de toekomst gebruikt wordt. De tarot vertelt een stukje over je verleden en waar je NU mee bezig bent, waar je eventueel tegenaan kunt lopen om van daaruit zelf je eigen keuzes te maken. Er zitten wel mogelijk voorspellende kaarten in een legging maar... Het is wel de bedoeling dat je zelfstandig je keuzes maakt en niet leeft naar wat de kaarten je vertellen.
 

Hürrem

Profielfoto van Medium Hürrem
Mediumchat NL English speaking psychic Turkse waarzegster
Geeft inzicht bij het nemen van moeilijke beslissingen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Hürrem


2795 gesprekken | 37 beoordelingen

Daisy

Profielfoto van Medium Daisy
Mediumchat NL English speaking psychic
zelf bepalen hoe je toekomst eruit ziet?
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Spirituele ontwikkeling
 • Carriere / Financieel

Lees meer over Daisy


SMS alert

12.121 gesprekken | 116 beoordelingen

Sabine

Profielfoto van Medium Sabine
Mediumchat NL
Zuiver en eerlijk inzicht in jouw situatie
 • Carriere / Financieel
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen

Lees meer over Sabine


SMS alert

6851 gesprekken | 121 beoordelingen

Annemarie

Profielfoto van Medium Annemarie
Mediumchat NL English speaking psychic
Geeft jou boodschappen door die jij mag ontvangen
 • Algemeen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling

Lees meer over Annemarie


SMS alert

3598 gesprekken | 49 beoordelingen
Ik kan me nog goed herinneren waarom ik ook voor anderen ben gaan leggen. Het is inmiddels ruim tien jaar geleden, ik was nog een onzeker beginnend broekkie, werkte net op een telefonische hulplijn en ik kreeg soms ook wel eens een telefoontje. Iedere keer kreeg ik dezelfde vraag: 'Leg je ook kaarten?', om vervolgens direct de telefoon erop te gooien wanneer ik 'Nee' zei. Nou, als je ergens onzeker van wordt...

Op een gegeven moment was ik het zo beu dat ik ineens voor de kast stond, de kaarten erbij hebt gepakt en maar begon met het leggen van drie kaarten; heden, verleden, toekomst. Super onzeker, want ik kon voor mezelf leggen, maar kon ik dit ook voor anderen? Inmiddels heeft de tijd me geleerd dat de kaartleggingen kloppen. Ik leerde erop te vertrouwen dat ik je inzichten kon aanreiken.

Toch was dat voor mijn gevoel niet voldoende, ik wilde nog duidelijkere antwoorden kunnen geven. De drie kaartenlegging veranderde al snel in een Keltisch Kruis waarbij tien kaarten gebruikt worden. Zelfs dat was op een gegeven moment niet meer voldoende, ik merkte dat kaarten die op de positie van een mogelijke toekomst hoorden te liggen nu op dit moment al speelden. Het klopte dus niet meer, ik ging ermee spelen en er ontstond een unieke legging waarbij er een flink aantal kaarten op tafel komen te liggen. Uitgebreid, duidelijk en inzichtgevend.
 

Tarot opleiding Voyager tarot

Er volgde een opleiding waardoor ik nog meer inzicht in de Tarot kreeg; de Voyager tarotkaarten kwamen erbij. Deze kaartenset is waanzinnig interessant omdat je niet alleen met tarot werkt maar ook met numerologie, I Tjing en horoscoop. Met deze kaarten is het mogelijk een complete jaarprognose te maken zodat je handvatten hebt voor het komende jaar.

Wil jij jezelf ontwikkelen? Wil je inzicht in jezelf, je patronen en je valkuilen? Dan is het misschien een idee om iedere dag een Tarotkaart voor jezelf te trekken. Doe dit een tijdje, en je zult merken dat je steeds meer van jezelf gaat begrijpen. Precies daarvoor is de Tarot ontstaan, voor zelfontwikkeling, om te kunnen groeien als mens...