Handleiding voor tarotkaarten trekken of tarotkaarten leggen

Wat is kaarten trekken/leggen?

Het leggen van kaarten op zich is niet “gevaarlijk”, in principe kan iedereen kaart leggen en de uitkomst van de legging is niet bindend maar geeft mogelijkheden en inzichten weer. Deze antwoorden en/of boodschappen komen van jouw Ziel het Goddelijke stuk van jou. Maar alles valt en staat bij het bewust maken van jouw eigen keuzen waarbij je wel hulp kunt inschakelen zoals kaart trekken/leggen, maar het kan nooit zijn dat je keuze daarvan afhangt.

Keuzen maken doe je vanuit het denk vermogen van het hart (het moet goed voelen!!) waarbij er 2 mogelijkheden zijn, je maakt een keuze die naar het hart toe leidt of een keuze die je van het hart af leidt. Maar ook al heb je een keuze gemaakt die achteraf van het hart af blijkt te zijn dan is er in principe nog geen fout gemaakt hooguit een omweg, we zijn hier om te mogen leren! Een keuze moet nogmaals goed voelen ondanks dat een keuze maken soms moeilijk en/of pijnlijk kan zijn.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

Kaarten als onderdeel van je spirituele ontwikkeling

Wanneer je bezig bent met je persoonlijke/spirituele ontwikkeling kan het fijn zijn om orakel/tarot kaarten te raadplegen. Orakel kaarten heb je in alle denkbare thema’s zoals diverse engelen orakels, sjamaan, vogelen, dieren, moederaarde, helende reis, bomen, elfen en schelpen kaarten en vast nog veel meer. De keuze is persoonlijk en kies dan ook het orakel wat goed voelt of wat je mooi vindt.

 

Diversiteit in kaarten

Tarot kaarten zijn niet hetzelfde als orakel kaarten. Op de orakel kaarten staat een tekst of er hoort een tekst bij en dat is dan de betekenis. Maar tarot kaarten kunnen op meerdere wijzen uitgelegd worden er zitten meer lagen in, ze geven complexere levens processen aan. Om goed met tarot kaarten te werken is een cursus/kennis aan bevolen. Voordat je (online) kaarten gaat trekken zorg je dat je niet gestoord kunt worden en dat je je ontspant. Je kan mediteren vooraf maar als je dat niet kan of wilt adem dan een paar keer diep in en uit. En focus je gedachten precies op de vraag die je wilt stellen. Wanneer je teveel gedachten door elkaar hebt tijdens het kaart trekken werkt dat als communicatie ruis tussen jou en jouw Ziel die via de kaarten spreekt. Stel open vragen die betrekking hebben op jou zelf, een ja of nee antwoord is moeilijk.

 

Verschillen tussen kaart trekken en kaart leggen

Het verschil tussen online kaarten trekken en kaarten leggen is dat er bij online kaarten trekken nog meer concentratie nodig is er kan namelijk eerder communicatie ruis ontstaan. Bij kaarten leggen heb je de kaarten in je handen waardoor jou energie en dus de communicatie beter kan stromen.

Als je vragen stelt doe dat zo duidelijk mogelijk en accepteer het antwoord zoals het komt. Meerdere kaarten op een dezelfde vraag geeft verwarring en onduidelijkheid. In sommige gevallen is het antwoord niet te begrijpen en heb je het gevoel dat je geen antwoord op je vraag hebt gehad. Sta dan open voor het feit dat het kan zijn dat je je nu niet met die vraag moet bezig houden, of nog niet klaar bent om hier antwoord op te ontvangen. Het trekken van tarotkaarten wordt vaak gebruikt om meer inzicht te geven in liefdesvragen.

 

 

Lees meer over Tarot..

Tarot Dagkaarten
Tarot Tarotlegging
Tarot Weeklegging
Tarot Liefdeslegging
Tarot Horoscoop
Tarot Zigeuner Dagkaarten
Tarot Orakelkaart
Tarot Engelendagkaart
Tarot Lenormanddagkaart
Tarot Lenormandlegging
Tarot Ja of Nee kaart

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]