Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?

641 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?

De een heeft een hogere seksdrive dan de ander. Wanneer je een nieuwe relatie hebt, verliefd bent, is je seksdrive hoog. Na een jaar of twee daalt de seksdrive van de meeste stellen. De meeste stellen vrijen dan twaalf keer per maand en na vijf jaar acht keer per maand. Natuurlijk is dat een gemiddeld beeld. Als je geen relatie hebt bevredig je jezelf met een hoge seksdrive een paar keer per dag, het gemiddelde is 2,4 keer per week. Sommige sterrenbeelden hebben een zeer hoge seksdrive, zit jouw sterrenbeeld erbij?
 

Welke sterrenbeelden zijn het meest seksueel?

Wanneer je iemand ontmoet hebt waarop je tot over je oren verliefd bent, heb je waarschijnlijk een hoge seksdrive en je nieuwe geliefde ook. Het is heel normaal dat het met de tijd minder wordt. Op een gegeven moment richt je je ook weer meer op je vrienden, familie, hobby’s, werk en heb je heel wat slaap in te halen. Maar er zijn sterrenbeelden die een hoge seksdrive van nature hebben en houden. Wil je weten welke sterrenbeelden een hoge seksdrive hebben?

Vissen 20 februari t/m 20 maart

De seksdrive van een Vissen is hoog. Een Vissen weet hoe een partner seksueel te bevredigen, naar ongekende hoogtes te brengen. Omdat een Vissen zich helemaal in de ander kan inleven. Vissen is romantisch, schept de juiste sfeer, masseert, streel, knuffelt en is extreem goed in rollenspellen. Het voor- en naspel kan uren duren, Vissen is geen liefhebber of liefhebster van 5 minuten seks., maar stelt zijn of haar orgasme zo lang mogelijk uit. Seks met een Vissen zal niemand ooit vergeten.
 
Lees hier alles over een Vissen.
 

Ram 21 maart t/m 20 april

Ram is het hartstochtelijkste sterrenbeeld van de dierenriem. Ram is sexy en neemt altijd de leiding, ook op seksueel gebied. Voor velen is stress een sekskiller, maar een Ram heeft juist seks nodig wanneer hij of zij gestrest is. Drie keer seks in de week is voor een Ram echt niet genoeg. Elke dag een paar stevige sekspartijen, voor- en naspel kunnen worden overgeslagen, dan voelt een Ram zich op z’n best. Ram is een liefhebber van vijf minutenseks en gromt en bijt tijdens het vrijen. Luxe lakens en kaarsje winden een Ram niet op. Vrijen in de buitenlucht, in de auto of in een lift hebben de voorkeur.
 
Lees hier alles over een Ram.


 

Tweelingen 22 mei t/m 21 juni

Voor een Tweelingen is seks een vrolijke, speelse bezigheid. Tweelingen heeft een hoge seksdrive. Verschillende standjes, hij of zij wil ze allemaal uitproberen en een beetje kinky, winden een Tweelingen op. Tijdens het vrijen blijft het licht aan, een Tweelingen wil zien hoe zijn of haar sekspartner reageert. Echt schitterend zijn de seksuele prestaties van een Tweelingen niet, maar een Tweelingen verstaat de kunst de juiste sfeer te creëren. Seks met een Tweelingen is een gezellig, vrolijk spel.
 
Lees hier alles over een Tweelingen.
 

Schorpioen 23 oktober t/m 21 november

Schorpioen heeft een hoge seksdrive, seks met een Schorpioen is intens, hartstochtelijk en verslavend. Een Schorpioen is dominant in bed en heeft oog voor alles, sexy lingerie, massageolie, geurtjes, seksspeeltjes, een Schorpioen vindt het allemaal opwindend.  Schorpioen is een veelzijdige, spannende sekspartner, die de ander en zichzelf naar ongekende hoogtes brengt. Schorpioen is onweerstaanbaar en betovert tijdens het vrijen zijn of haar sekspartner.
 
Lees hier alles over een Schorpioen.

 

Hoe is jouw seksdrive?

Heb je vaker geen zin in seks dan wel? Dan kan het te maken hebben met je sacraal charkra. Wanneer je sacraal chakra open is stromen je seksuele gevoelens. Het is het sacraal chakra die je lust gevoelens regelt. Start nu een gratis chat met één van onze mediums of paragnosten, ze kunnen je vertellen hoe je je sacraal chakra kunt openen. 

​

Hebben jullie samen een toekomst?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,653 reviews

58,653 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,653 reviews

58,653 reviews

footer.top