Tarotkaarten uitlegTarotkaarten zijn een esoterisch instrument wat al zeer oud is, eeuwen geleden werden ze al gebruikt. De oudste Tarot spellen dateren uit 1440 en komen uit Milaan. Ze dienen als Orakel, in deze tijd worden ze nog steeds veel gebruikt om meer over onszelf te weten te komen en het onbewuste bewust te maken. Een Orakel (Grieks) verwijst naar persoon of bemiddelaar die de gaven heeft en in staat is een boodschap over te brengen. Een Orakel houdt je in feite een spiegel voor en geeft je informatie over jezelf door gebruik te maken van symbolen.De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Symboliek tarotkaarten

In het geval van de Tarotkaarten worden de symbolen weergegeven door de afbeeldingen. Wil je weten wat de Tarot je te vertellen heeft dan moet je leren de beelden van de kaarten te vertalen naar wat voor jouw belangrijk is en naar de situatie waarin je je op dat moment bevindt. De waarde van de boodschap die de kaarten je vertellen hebben en de manier waarop dat voor jou duidelijk wordt, hangen dus in hoge mate af van de wijze waarop de kaarten worden vertaald. Dus de Tarotkaarten kunnen nog zo’n duidelijk verhaal vertellen, als je dat verhaal niet goed vertaalt, dan gaat de boodschap van de kaart verloren.

Je hebt geen Helderziende gaven nodig om de Tarot te leren maar het alleen stomweg uit je hoofd leren wat de kaarten betekenen heeft ook geen waarde. Je moet de kaarten wel eigen maken dus ook met gevoel werken dan zal je veel meer uit de boodschap kunnen halen.
Een Heldervoelend ,-ziend Medium zal van een tarotlegging wel de reading uitgebreider kunnen maken. Maar iedereen kan de Tarot zichzelf eigen maken.

 

78 tarotkaarten in een spel

Het Tarotspel bestaat uit 78 kaarten. En is verdeel d in twee delen, die elkaar aanvullen en die beide nodig zijn om tot een volledig beeld te komen. De twee delen worden de Grote (22 Kaarten) en de Kleine Arcana (56 Kaarten) genoemd. Arcana (Latijns) betekent “Geheim”. Dus de Tarot bevat 78 Geheimen!

Ontek hier meer over het proces van tarotkaarten trekken.
 

Lees meer over Tarot

Tarot weeklegging
Tarot horoscoop
Tarot Zigeuner dagkaart
Tarot Orakel kaart
Tarot Engelen dagkaart
Tarot Lenormand dagkaart
Tarot Lenormand legging
Tarot Ja of Nee kaart

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]Top