Gratis tarot legging op mediumchat.nlTarotkaarten kunnen je een inzicht geven op verschillende gebieden: werk, financieel maar ook op het gebied van de liefde. Voor de liefde worden ze het meeste gebruikt. In de liefde zoeken mensen vaak naar antwoorden: vind hij of zij mij wel leuk? Passen we bij elkaar? Moet ik hiermee doorgaan? Tarotkaarten kunnen je een richting geven waarin je het kunt zoeken. Ze vertellen je niet wat je moet doen. Ze helpen je op weg. Tarot kan een bron zijn van kennis en wijsheid. Deze is vormgegeven in speciale afbeeldingen en symbolen. Soms bevestigen de kaarten een beeld wat je zelf al had over de toekomst maar sommige beelden kunnen ook een verassing zijn.

Laat onze consulenten een tarotkaart voor je leggen.
 

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..

 

De grote en de kleine Arcana in tarot

Het kaartspel bestaat uit de grote en de kleine Arcana. De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die stellen onze verschillende levensstadia op aarde voor: van het moment dat je geboren wordt tot de dood. Ze symboliseren belangrijke veranderingen in ons leven. De kleine Arcana beslaat de rest van de kaarten en bestaat uit 4 delen (net zoals in een normaal kaartspel): zwaarden, pentagrammen, kelken en staven. Deze symboliseren de meer kleinere gebeurtenissen in ons leven. De betekenissen variëren een beetje. De grote lijnen komen wel overeen. De betekenis vindt gevoelsmatig plaats, de interpretatie is afhankelijk van de situatie.

 

Mediumchat.nl heeft ervaren tarot consulenten

Wij helpen jou om in contact te komen met professionele consulenten die jou kunnen helpen met tarotkaart leggingen. Het interpreteren van deze kaarten is namelijk makkelijker wanneer iemand je helpt. Ze zijn geselecteerd op hun jarenlange ervaring en betrouwbaarheid. Je kunt met ze in contact komen door middel van een chat. Op de website kies je een consulent uit die bij je past en kunt vervolgens met een klik met hun in contact komen.
 

Lees meer over Tarot

Tarot weeklegging
Tarot horoscoop
Tarot Zigeuner dagkaart
Tarot Orakel kaart
Tarot Engelen dagkaart
Tarot Lenormand dagkaart
Tarot Lenormand legging
Tarot Ja of Nee kaart

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]Top