Informatie om tarotkaarten te kopen


Wanneer je van plan bent Tarotkaarten te kopen, is het belangrijk dat je eerst voor jezelf kijkt. Stel jezelf de vragen: "Waarom koop ik ze? Wat wil ik ermee? En welke Tarot past bij mij?"

 

Vele soorten tarotkaarten

Want er zijn vele soorten Tarot! Een paar soorten op een rij: Osho Zen Tarot, Rider Waite Tarot, Crowley Tarot, Egyptische Tarot, Godinnen Tarot, Tarot van het Dierenrijk en ga zo maar door. Het is dus heel belangrijk om eerst te kijken waar je ze voor wil gebruiken en welke het beste bij je passen. Werk je bijvoorbeeld met dieren dan is de Tarot van het Dierenrijk misschien heel geschikt voor jou. Maar ben je bijvoorbeeld heel goed in het voelen en lezen van plaatjes (symbolisch) dan is de Osho Zen Tarot zeer geschikt. Of heb je het gevoel dat je een aantrekkingskracht hebt met de Egyptische Tarot en wil je afdalen tot het binnenste van de Sfinx van Gizeh. Dan is het dus het beste om daarvoor te kiezen. Zoals je ziet is het dus wel heel belangrijk dat je wel een goed gevoel krijgt bij de keuze van het soort Tarot wat je kiest want je gaat er een soort band mee krijgen dan pas kan je er goed mee werken.
 

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..


 

Waar en hoe te koop?

Tarotkaarten zijn heel goed te bestellen via internet bij verschillende soorten webshops. Maar dan is het wel handig dat je een beetje weet welke je ongeveer wilt hebben. Een zeer ruim gesorteerde webshop is bijvoorbeeld “de spirituelewinkel.nl” of gewoon “tarot.nl” en natuurlijk bol.com Wat nog beter is om ze op een Spirituele beurs te kopen, bijvoorbeeld P.C.P Spirituele Wellness beurs of de Paraview beurs. Of als er een esoterische winkel in je buurt is. Dan kun je ze eerst eens goed bekijken en voelen welke het beste bij je past.

Ik hoop dat je hier veel tarot informatie gekregen hebt. Wanneer je de keuze hebt gemaakt dan wens ik je veel Tarot plezier!
 

Lees meer over Tarot

Tarot weeklegging
Tarot horoscoop
Tarot Zigeuner dagkaart
Tarot Orakel kaart
Tarot Engelen dagkaart
Tarot Lenormand dagkaart
Tarot Lenormand legging
Tarot Ja of Nee kaart

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]Top