Kaartlegger

Kaartleggen heeft een lange traditie, al duizenden jaren voorspellen kaartleggers met verschillende orakelkaarten de toekomst. Een kaartlegger kan Tarotkaarten, Lenormandkaarten, Engelenkaarten, maar ook andere orakelkaarten gebruiken om je vraag, of vragen te beantwoorden. Er bestaan verschillende legmethoden, een kaartlegger kiest altijd een kaartlegging die past bij je vraag.
   

Wat is een kaartlegger

Een kaartlegger is een persoon die ons kan vertellen wat de toekomst brengt, of als het verleden nog sterk aanwezig is, vertelt welke lessen we nog niet geleerd hebben. Een kaartlegger ziet in de kaarten of ons leven een misère is en wat we kunnen doen om weer gelukkig te zijn. Ook Paragnosten en Mediums gebruiken vaak orakelkaarten als hulpmiddel. Wanneer je een goede kaartlegger zoekt lees dan eens hier de reviews.

 

Wat kan een kaartlegger voor jou betekenen?

Een kaartlegger kan vragen op alle levensgebieden beantwoorden. Hij of zij kan je advies geven en je vertellen welke weg je het beste in kunt slaan. Ook kan een kaartlegger voorspellen wat er gaat gebeuren, als je een specifieke vraag stelt over je toekomst. Vragen die regelmatig aan een kaartlegger stelt worden zijn:
 
 • Wanneer kiest mijn partner weer voor onze relatie?

 • Waar moet ik rekening mee houden?

 • Wat gebeurt er vandaag?

 • Hoe kan ik weer gelukkig worden?

 • Wanneer ontmoet ik de partner die bij mij past?

 • Wat gaat er de komende maanden gebeuren?

 

Wat als de boodschap van de kaartlegger vervelend is?

Een kaartlegger heeft niet altijd de boodschap of het antwoord dat wij willen horen. Misschien hoopte je op een heel andere uitkomst en ben je teleurgesteld. De kaartlegger is de boodschapper, hij of zij vertelt je wat er in de kaarten staat. De kaartlegger wil je natuurlijk het liefst alleen goeds vertellen. Een kaartlegger is geen slechte kaartlegger als de boodschap je niet aanstaat. Wacht een paar weken en laat de kaarten dan opnieuw leggen.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Soorten kaarten die een kaartlegger kan gebruiken

Een kaartlegger gebruikt orakelkaarten waar hij of zij een goed gevoel bij heeft. Meestal heeft een kaartlegger verschillende soorten kaarten. Hij of zij zal altijd orakelkaarten gebruiken die bij je vraag passen en waar hij de beste resultaten mee krijgt. De meest gebruikte kaarten door kaartleggers voor een kaartlegging zijn:
 1. Tarotkaarten

 2. Zigeunerkaarten

 3. Engelenkaarten

 4. Lenormand waarzegkaarten

 5. Moeder aarde kaarten

 

Wat is het verschil tussen Tarotkaarten, Lenormandkaarten en Engelenkaarten?

Het verschil tussen de kaarten is groot. De Tarot bestaat uit 78 kaarten die verweven zijn met de astrologie, alchemie, numerologie en kabbala. Lenormandkaarten bestaan 250 jaar, een deck Lenormandkaarten bestaat uit 36 kaarten, op elke kaart staat een afbeelding met een versje. Engelenkaarten zijn kaarten waarop engelen staan afgebeeld, iedere engel heeft een boodschap of antwoord op een vraag.

 

Hoe vaak kun je de kaarten laten leggen?

Het ligt aan het soort kaarten die de kaartlegger gebruikt, hoe vaak je de kaarten kunt laten leggen. Lennormand waarzegkaarten kun je beter niet dagelijks laten leggen, maar engelkaarten, ja of nee kaarten en inzichtkaarten mag je elke dag trekken. Neem het kaartleggen of een enkele kaart trekken altijd serieus. Trek niet nog een kaart als je het antwoord niet begrijpt of niet wilt begrijpen, omdat je op een ander antwoord gerekend hebt. Laat de boodschap of het antwoord van de kaartlegger altijd een week of twee weken bezinken.

 

Gratis kaarten laten leggen door een kaartlegger

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren wereldwijd gebruikt om de toekomst te voorspellen, daarom bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag. Heb je nog nooit de kaarten voor je laten leggen en wil je ervaren hoe het is? Kies nu een kaartlegger en Start nu een gratis chat

Meer informatie over gratis kaartleggen vind je hier.

 

Waar vind ik goede een kaartlegger?

Kaartleggers kun je vinden op paranormale beurzen, maar ook online. Lees altijd de reviews van mensen die de kaartlegger geraadpleegd hebben om teleurstelling te voorkomen. Wanneer je voor een online kaartlegger kiest, lees dan eerst hier de reviews.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]