Kaartleggen

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren gebruikt om de toekomst te voorspellen. Omdat mensen al duizenden jaren wereldwijd kaartleggen bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen.  Binnen een minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag.
   

Kaartleggen hoe werkt het?

Voordat je de kaarten legt of laat leggen door een kaartlegger schud je de kaarten zorgvuldig. In gedachten stel je de vraag waarop je een antwoord wilt. Daarna spreid je de kaarten uit, je maakt er als het ware een waaier van. Je kiest zorgvuldig de kaarten uit de waaier en legt ze met de afbeelding naar beneden volgens een bepaald systeem neer. Er bestaan veel verschillende systemen, die leggingen worden genoemd. Je kunt kaartleggen met drie kaarten, maar ook met vier, tien, of meer kaarten. De driekaartenlegging is een populaire kaartlegging. Je legt drie kaarten neer, van links naar recht. Kaart één staat voor het verleden, kaart twee, de middelste kaart voor het heden en de derde kaart voor de toekomst.

 

Is kaartleggen moeilijk om te leren?

Kaartleggen is een kwestie van oefenen en vooral niet meteen beginnen met de moeilijkste kaartleggingen. Wanneer je met de moeilijkste kaartleggingen begint heb je er misschien snel genoeg van en dat zou jammer zijn. Je hebt tenslotte kaarten gekocht omdat je je tot het kaartleggen voelt aangetrokken. Je intentie en interesse in kaartleggen heb je niet voor niets. Het is een teken dat je anderen, of jezelf zou kunnen helpen wanneer je het kaartleggen onder de knie hebt. Begin daarom altijd met de driekaartenlegging.

 

De meest populaire opleidingen om kaarten te leren leggen

Online vind je tal van opleiding waar je het kaartleggen kunt leren. Je kunt een onlineopleiding volgen, maar ook klassikaal. Online leren kaartleggen heeft voordelen, je kunt het doen wanneer je wilt en hoeft er de deur niet voor uit. Voor een klassikale opleiding moet je misschien veel plannen en regelen, maar is het niet fijn om met gelijkgestemden kaartleggen te leren? Je kunt voor elkaar kaartleggen en misschien houd je er ook nog fantastische vriendschappen aan over.

 

Met welke kaarten kan ik kaartleggen?

Er zijn tal van kaarten te koop, belangrijk is dat de kaarten die je voor jezelf of voor anderen wil leggen je aanspreken. Je een goed gevoel geven, je inspireren en begrijpt. Misschien heb je iets met de Liefdes orakelkaarten, omdat je veel vragen over de liefde hebt en niets met de Engelenkaarten. Er zijn enorm veel kaarten te koop en er komen steeds meer kaarten bij. Bij de webshop Tarot.nl vind je zeker de kaarten die bij je passen.

 

Wat zijn de beste orakelkaarten?

Er bestaat niet zoiets als de beste orakelkaarten. Alle orakelkaarten zijn de beste. Kaartleggen met kaarten waar je niets mee hebt zijn voor een ander de beste kaarten die er bestaan. Orakelkaarten moeten bij je passen. De beste orakelkaarten zijn de kaarten waar je een goed gevoel bij hebt. Kaarten die bij je horen.

De meest populaire kaarten zijn:
  • Zigeunerkaarten
  • Engelenkaarten
  • Lenormand waarzegkaarten
  • Moeder aarde kaarten
  • Liefdes orakel
  • Ja/Nee kaarten
  • Inzichtkaarten
  Meer te weten komen over orakelkaarten? Lees dan hier verder.
 

Hoe betrouwbaar is kaartleggen?

Kaartleggen bestaat al duizenden jaren, koningen en de rijken lieten regelmatig de kaarten leggen. Kaartleggen is betrouwbaar, maar je hebt de uitkomst zelf in de hand. Als je het advies van de kaarten niet serieus neemt, of een andere weg kiest kun je kaartleggen als onbetrouwbaar bestempelen, maar je weet niet wat er gebeurd zou zijn als je het kaartleggen serieus genomen had. Meer over kaartleggen kun je hier lezen.

 

Hoe vaak kun je kaartleggen?

Het ligt aan de kaarten die je gebruikt, hoe vaak je mag kaartleggen. Lennormand waarzegkaarten leg je niet dagelijks, maar engelkaarten, ja of nee kaarten en inzichtkaarten mag je elke dag trekken. Neem het kaartleggen of een enkele kaart trekken altijd serieus. Trek niet nog een kaart als je het antwoord niet begrijpt of niet wilt begrijpen, omdat je op een ander antwoord gerekend hebt. Laat de boodschap of het antwoord van de kaarten bezinken en trek de volgende dag weer een kaart. Wanneer je een uitgebreide kaartlegging doet wacht dan minimaal twee weken voordat je weer de kaarten legt.

 

Kan ik de kaarten ook voor mijzelf, of alleen voor een ander leggen?

Er zijn kaartleggers die nooit orakelkaarten voor zichzelf leggen en ze ook niet zelf kopen. Eeuwen geleden beweerden kaartleggers dat zelf kaarten aanschaffen en voor jezelf kaarten leggen ongeluk brengt. Tegenwoordig leggen kaartleggers ook voor zichzelf de kaarten en kopen ze ook zelf. Je kunt de kaarten dus zelf kopen en ook voor jezelf kopen, tenzij je bijgelovig bent.

 

Ervaringen met kaartleggen

Kaartleggen wordt niet alleen gedaan door kaartleggers, ook paragnosten en mediums gebruiken kaarten als hulpmiddel. Er zijn mensen die alleen de kaarten laten leggen als ze een belangrijke vraag hebben, maar anderen laten regelmatig de kaarten leggen. Ben je benieuwd naar de ervaringen? Lees dan de hier de reviews

 

Kaartleggen waarheid of onzin?

Heb je nog nooit de kaarten laten leggen? Dan is het niet zo gek dat je kaartleggen onzin vindt. Wanneer je de kaarten voor je laat leggen kun je ervaren, of kaartleggen waarheid of onzin is. Mensen zijn altijd verbaasd dat de kaarten zoveel over hun leven vertellen, wanneer ze de kaarten voor zich laten leggen. Wil je ook weten wat er in de kaarten staat? Veranderd je leven binnenkort in positieve zin, moet je ergens rekening mee houden? Start nu een gratis chat en oordeel na het kaartleggen, of kaartleggen waarheid of onzin is. Start nu een gratis chat

 

Wat zijn goede vragen voor het kaartleggen?

Aan orakelkaarten kun je alles vragen. De kaarten geven je antwoord op alle levensgebieden. Je kunt de kaarten vragen stellen over je liefdeleven, je werk, je kinderen of iets anders. Belangrijk is dat je open vragen stelt en geen gesloten vragen. Open vragen beginnen met waarom, waar, wie, hoe, welke, wanneer etc.

 

Welke kaartleggingen zijn er?

Er bestaan veel methoden om de kaarten te leggen. Kaartleggers hebben systemen bedacht, manieren om de kaarten neer te leggen zodat elke kaart verband houdt met je vraag. De drie bekendste kaartleggingen zijn:
  • Keltische Kruis - Er worden tien kaarten gelegd volgens een bepaald systeem.

  • Driekaartenlegging - Drie kaarten worden naast elkaar gelegd.

  • Vierkaartenlegging - Vier kaarten worden gelegd, twee verticaal en twee horizontaal.

Wil je meer weten over verschillende kaartleggingen? Hier hebben wij verschillende kaartleggingen uitgebreid uitgelegd.  

 

Waar vind ik een kaartlegger?

Online vind je tal van kaartleggers, maar ook in spirituele winkels kunnen ze je helpen als je op zoek bent naar een kaartlegger. Paragnosten ne Mediums verstaan ook vaak de kunst van het kaartleggen. Wanneer je op zoek bent naar een goede kaartlegger lees dan hier de reviews, of start een Start nu een gratis chat

Ben je benieuwd wat een kaartlegger voor jou kan betekenen? Lees er hier meer over. 

 

Gratis Kaartleggen

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren wereldwijd gebruikt om de toekomst te voorspellen, daarom bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag. Ben je nieuwsgierig geworden naar online kaartleggen? Klik dan hier.


Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen

👉 Start Gratis Reading
[3:30minuten gratis testen]


Top