​Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn geliefde kaarten omdat je geen kennis nodig hebt van de symboliek zoals bij Tarotkaarten. Wanneer je snel een duidelijk antwoord wilt op je vraag trek je één orakelkaart. Orakelkaarten geven steun, troost en inzicht. Wanneer je wordt overspoeld door vragen, of als je innerlijke stem je niet met rust laat, kan het trekken van een orakelkaart je rust geven zodat je alles weer kunt overzien.
   

Wat zijn Orakelkaarten?

Orakelkaarten zijn kaarten die je snel en duidelijk antwoord geven op alle levensgebieden. Als je wilt weten waarom je steeds tegen de ‘verkeerde’ aanloopt, of nog steeds single bent, geven orakelkaarten je het antwoord. Orakelkaarten helpen je contact te leggen met je onderbewuste. Door elke dag een orakelkaart te trekken kun je veel leren over je eigen gedrag en spirituele pad.

 

Wat doen Orakelkaarten?

Orakelkaarten voorspellen niet de toekomst. Als je wilt weten wanneer je de ware ontmoet, of de baan krijgt die je graag wilt krijg je niet het antwoord dat je misschien verwacht. Een orakelkaart geeft je inzicht, en helpt je jezelf te ontwikkelen. Orakelkaarten geven je geen antwoorden zoals de tarotkaarten. Tarotkaarten of Lennormandkaarten geven naast inzichten ook antwoorden op het verleden, heden of de toekomst. Start een gratis chat met een van onze kaartleggers als je wilt weten wat er binnenkort gaat gebeuren. Je mag nu 3:30 minuten gratis chatten.  

 

Wat is het verschil tussen Orakelkaarten en Tarotkaarten?

Tarotkaarten volgen een vaste structuur. De afbeeldingen verschillen en tarot decks bevatten altijd 78 kaarten. Elke tarotkaart representeert een onderdeel van onze beleving. De tarotkaarten worden gelegd volgens een vast patroon. Er bestaan verschillende tarotkaarten leggingen, maar de regels staan vast. Orakelkaarten zijn spirituele kaarten waarbij je je niet aan de regels hoeft te houden.

 

Hoe moet je orakelkaarten reinigen?

Voordat je je orakelkaarten in gebruik neemt is het belangrijk dat je je nieuwe orakelkaartendeck reinigt. Orakelkaarten zijn gevoelig, ze hebben veel energie opgenomen toen ze gemaakt werden in de fabriek en tijdens hun reis naar jou. Je reinigt je orakelkaartendeck door het hele stapeltje orakelkaarten in je hand vast te houden, gebruik altijd de hand waar je niet mee schrijft. Zeg hardop of in gedachten: ‘Mogen mijn orakelkaarten gereinigd worden van alle energie die ze hebben opgezogen? Dank voor het reinigen van mijn orakelkaarten.’

 

Wijd je nieuwe Orakelenkaarten na het reinigen in

Houd je orakeldeck in je hand en raak elke orakelkaart een paar seconden aan. Het is genoeg als je een hoekje van elke orakelkaart aanraakt. Het is belangrijk dat je alle orakelkaartenkaarten voorziet van jouw vingerafdruk. Houdt nu de orakelkaarten aan de onderkant vast en spreid de orakelkaarten uit als een waaier aan de bovenkant. De waaier orakelkaarten leg je op je hart met de afbeeldingen naar je toe. Je orakelkaarten nemen nu jouw energie en intenties op. Zeg hardop of in gedachten: ‘Bedankt dat jullie mij met alles willen helpen.’

 

Hoe je orakelkaarten moet trekken

Creëer altijd een ontspannen sfeer, brand een kaars, of zet een mooie bos bloemen neer. Haal een paar keer die adem en concentreer je op de vraag waarop je een antwoord wilt. Laat je vraag dan los, haal nogmaals een paar keer diep adem en concentreer je op de orakelkaartenkaarten. Schud de kaarten en kies daarna zorgvuldig een orakelkaart uit. Trek nooit zomaar een kaart, volg je gevoel. Wanneer het antwoord, of de boodschap van de orakelkaart niet duidelijk is, of je teleurstelt, trek dan niet opnieuw een orakelkaart. Wacht één dag voordat je weer een orakelkaart trekt. Het is mogelijk dat je in de loop van de dag de door jou gekozen orakelkaart toch begrijpt, maar het is ook mogelijk dat je je vraag niet op de juiste manier gesteld hebt.

 

Welke vragen kunnen orakelkaarten beantwoorden?

Orakelkaarten kunnen niet de toekomst voorspellen. Wanneer je bijvoorbeeld wilt weten waarom je partner je verlaten heeft, of een vraag hebt over de afloop van een bepaalde situatie, krijg je geen antwoord op je vraag. Orakelkaarten geven je inzichten en antwoorden op vragen die over je eigen ontwikkeling gaan. Het is belangrijk dat je je vraag duidelijk formuleert om te voorkomen dat je geen teleurstellende antwoorden krijgt. Onderstaand een aantal voorbeelden hoe je vragen stelt aan orakelkaarten.
 
 • Welke stappen moet ik ondernemen?

 • Wat heb ik nodig om me weer gelukkig te voelen?

 • Wat heb ik over het hoofd gezien?

 • Hoe kan ik het beste dit probleem oplossen?

 • Welke lessen kan ik uit deze situatie leren?

 • Wie kan mij helpen?

 

Welke Orakelkaarten zijn er te koop?

Er zijn veel soorten orakelkaarten te koop. Engelenkaarten, Zigeunerkaarten, Moeder aarde kaarten, medicijnkaarten en nog veel meer. Er zijn orakelkaarten te koop die al duizenden jaren geleden gebruikt werden, maar er komen regelmatig nieuwe orakelkaarten bij. Orakelkaarten kopen is een kwestie van gevoel en intuïtie, jij weet welke orakelkaarten het beste bij je passen. Orakelkaarten waaruit je onder ander kunt kiezen zijn:
 
 • De weg naar je levensdoel
 • De charkra van je hart
 • Reiki orakelkaarten
 • Verlicht je geest orakelkaarten
 • Godinnen orakelkaarten
 • De wijsheid van Maria Magdalena orakelkaarten
 • Het helen van je innerlijke kind
 • Jong Burn-Out
 • Vraag raad aan de heks
 • Boodschappen van dieren
 • Fluisteringen van liefde
 • Openhartig wereldwijd
 • Ontmoeting met je tweelingzielen
 • De weg van de ziel
 • Yoga voor thuis orakelkaartendeck
 • De weg naar je levensdoel
 • Het Universum staat achter je
 
 

Waar koop je Orakelkaarten?

Orakelkaarten zijn te koop in spirituele winkels, online, maar er zijn ook boekenwinkels die orakelkaarten verkopen. Koop altijd orakelkaarten waar je een goed gevoel bij hebt en niet alleen omdat je ze wilt hebben. Bekijk de afbeeldingen en kies voor de orakelkaarten die je het meest aanspreken.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Welke Orakelkaarten kan ik het beste kopen?

 Wil je graag weten wat de toekomst brengt? Of wil je inzicht krijgen in jezelf? Koop Tarotkaarten of Lennormandkaarten als je wilt weten wat er gaat gebeuren. Tarotkaarten zijn de oudste orakelkaarten en verweven met de astrologie, alchemie, numerologie en de kabbala. Kaartleggen met tarotkaarten is niet eenvoudig, het kan een jaar duren voordat je het onder de knie hebt. Lennormandkaarten bestaan zo een 250 jaar en kun je gebruiken om antwoorden te krijgen over verleden, het heden en de toekomst. De orakelkaarten van Mlle Lenormand, ze was een beroemde helderziende en kaartlegster, die de val van Napoleon Bonaparte voorspelde, zijn prachtige kaarten. Met het handboek kun je binnen een paar maanden de toekomst voorspellen. Orakelkaarten zoals engelenkaarten, moeder aarde kaarten, zigeuner kaarten etc. geven je inzicht en voorspellen niet wat er gaat gebeuren.

 

Orakelkaarten online

Online zijn er enorm veel advertenties en sites waar je op een orakelkaart kunt klikken. Als je liever geen orakelkaarten koopt en het makkelijk vindt online een kaart te kiezen probeer dan niet meer dan één keer per dag een orakelkaart te trekken. Laat het antwoord of de boodschap van de orakelkaar altijd even bezinken, hoe onduidelijk of verwarrend de boodschap ook is.
 
 

Wat is een Orakel eigenlijk?

Een Orakel is een begrip uit de Griekse mythologie en de oud Griekse godsdienst. Griekse mythologie is het geheel van mythologie en sagen. Mythen zijn verhalen over goden en halfgoden die contact hebben met mensen. Sagen zijn volksverhalen en bevatten vaak bovennatuurlijke elementen en vertellen over waarzeggers, tovenaars, heksen, reuzen, duivels en bovennatuurlijke wezens zoals klopgeesten. Goden spelen in sagen geen rol wat bij mythen wel het geval is.

 

Orakels zijn voorwerpen, plaatsen of personen

Een orakel kan een plaats zijn, een voorwerp, zoals orakelkaarten, of een persoon. Bekende plaatsen die in de oudheid en ook nu worden bezocht zijn onder andere het orakel van Delphi, het orakel van Cumae en het orakel van Trophonios. Personen zoals een Paragnost, Helderziende of een Medium zijn ook een orakel.

 

Kaartleggen

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren gebruikt om de toekomst te voorspellen. Omdat mensen al duizenden jaren wereldwijd kaartleggen bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag. Benieuwd geworden? Lees hier verder over kaartleggen. 

 

Gratis orakelkaarten legging

Heb je een vraag over iets belangrijks in je leven? Of wil je weten welke orakelkaarten je het beste kunt kopen? Start een gratis chat met één van onze Kaartleggers, Paragnosten of Mediums. Ze zijn gespecialiseerd in het kaartleggen en geven je graag advies welk type orakelkaarten je het beste kunt kopen. Je mag nu 3.30 min. gratis chatten.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]