Kaartlegging

Orakelkaarten worden gebruikt door kaartleggers, paragnosten en mediums als hulpmiddel om bovennatuurlijke krachten en tekens nog beter te interpreten tijdens het voorspellen van de toekomst. Orakelkaarten worden al duizenden jaren wereldwijd gebruikt. Dit verklaart dat er verschillende soorten kaarten en methoden van kaartleggingen bestaan. Hele oude beschavingen gebruikten de kaarten zelfs om met elkaar te communiceren als ze elkaars taal niet spraken.
 


Wat is een kaartlegging?

Orakelkaarten kunnen op veel verschillende manieren worden gelegd. Er bestaan eenvoudige legpatronen, maar ook ingewikkelde leggingen. Een veelgebruikte kaartlegging is: ‘Het Keltische Kruis’. Het is een inzichtelijk legpatroon, dat bijzonder goed geschikt is voor uiteenlopende vragen. Belangrijk is dat je een legpatroon kiest dat aansluit bij het doel en het soort vraag of vragen, waarvoor je de orakelkaarten wilt gebruiken. De eenvoudigste kaartlegging is het Ja of Nee legpatroon. Je hebt maar één orakelkaart nodig. Ook de ‘Driekaartenlegging’ is een populaire legging, wanneer je snel advies of antwoorden wilt. Ben je opzoek naar meer informatie over kaartleggen? Klik dan hier.

 

Kaartlegging ja/nee

Een fijne kaartlegging is de ja of nee legging. Een ja/nee kaartlegging is heel eenvoudig. Je stelt een vraag en krijgt meteen het antwoord. Belangrijk bij deze kaartlegging is dat je je ontspant en dan op je vraag concentreert. Kies nooit een nieuwe kaart wanneer het antwoord je niet bevalt, maar wacht een dag. De volgende dag mag je je vraag weer stellen en een nieuwe kaart kiezen.

 

Wat voor type tarot kaartleggingen zijn er?

Er bestaan veel verschillende tarotkaarten leggingen, de meest gebruikte leggingen zijn:
 
 • Relatietarot legging - Deze legmethode is geschikt voor het ophelderen van een relatie en het bijleggen van onenigheden.

 • De Zeven Kaartenellips - Deze tarotkaarten legging is bijzonder geschikt voor het stellen van vragen in verband met elk soort onderneming. Vraag aan de tarotkaarten bij deze legging: ‘Wat moet er gedaan worden?’

 • De Volgende Stap - Voor de legmethode, ‘De Volgende Stap’ heb je vier tarotkaarten nodig. In deze legging staat het hier en nu centraal. Deze tarotkaart legging geeft je duidelijkheid over wat er nu speelt en helpt je met het nemen van de volgende stap.

 • Tarot legging met drie kaarten - Dankzij de eenvoud van dit legpatroon, is deze tarotlegging geschikt om inzicht te krijgen in je beweegredenen. De drie tarotkaarten staan voor: jezelf, je situatie en je handelen.

 • Het Keltisch Kruis - Met tien tarotkaarten is ‘Het Keltische Kruis’ de uitgebreidste en krachtigste legging. Deze legmethode geeft inzichten en antwoorden bij voorvallen en gebeurtenissen die een keerpunt in het leven inhouden, zoals het einde of juist het begin van een relatie. Een reis, een verhuizing of verandering van beroep.

 • Het Kruis van Bestemming - Deze legmethode geeft je de mogelijkheid om dieper in te gaan op jezelf, je mogelijkheden, motivaties en hindernissen. 

 • Het Onverwachte - Bij deze tarotkaarten legging worden zeven tarotkaarten gebruikt. Bij deze legging worden de tarotkaarten niet door de vrager maar door de lezer gekozen.

 • Wens en Werkelijkheid - Dit legpatroon laat je zien of je wensen of plannen uitkomen.

 • De Zodiak - Deze tarotkaartenlegging geeft antwoorden en inzichten op vragen over gezondheid. De legging geeft het verband tussen de twaalf tekens van de dierenriem.

 
 

Tarot Liefdeslegging

De meeste vragen die aan de tarot gesteld worden gaan over de liefde. ‘Hoe kom ik uit deze relatiecrisis?’ ‘Wanneer krijg ik een relatie?’ ‘Kom ik ooit de liefde van mijn leven tegen?’ Zijn veel gestelde vragen aan de tarotkaarten. Als je je angstig, ongeduldig of in de steek gelaten voelt, geeft een tarot liefdes legging geeft je inzichten, antwoorden en helpen de tarotkaarten je dingen te zien die je over het hoofd gezien hebt. De tarotkaarten laten je zien wat belangrijk is in jouw liefdesleven op het moment dat je de tarotkaarten raadpleegt. Ook wanneer je geen relatie hebt en wilt weten wanneer je de partner ontmoet waarnaar je verlangt, kan een tarot liefdeslegging je antwoord geven.

 

Wat is een Liefdes Driekaarten legging?

Voor een tarot liefdeslegging kies je drie tarotkaarten. De eerste tarotkaart staat voor jezelf, de echte jij, je gevoelens en wat je verwacht van je relatie. De tweede tarotkaart staat voor je partner of je toekomstige partner. Deze tarotkaart, de tweede tarotkaart, vertelt wat je partner voelt en waarnaar hij of zij verlangt. De derde tarotkaart staat voor je relatie. Deze tarotkaart vertelt hoe je relatie zicht ontwikkelt en of je relatie zich wel positief ontwikkelt. Ook kan de derde tarotkaart je vertellen welke problemen er zijn in je relatie en hoe je jullie problemen op kunt lossen. Wanneer je naar en partner verlangt, vertelt de derde tarotkaart je wat je kunt doen, of wat je beter kunt laten, zodat je hem of haar snel ontmoet.

 

Hoe werkt een Liefdes Driekaarten legging?

Eén ontspannen sfeer is belangrijk voordat je drie tarotkaarten kiest. Neem even de tijd om te ontspannen en haal een paar heer diep adem. Concentreer je op je situatie of op je vraag. Stel één vraag en formuleer je vraag zorgvuldig. Vraag niet: ‘Gaat mijn partner vreemd?’ Begin je vraag altijd met: Hoe? Wanneer? Welke? Wat? Waarom? Bijvoorbeeld; “wanneer ontmoet ik de partner waarnaar ik verlang.’ De tarotkaarten geven je vage antwoorden als je je vraag niet op de juiste manier stelt. Denk daarom altijd goed nar over wat je wilt weten en stel je vraag op de juiste manier. Als de uitkomst, het antwoord van de tarotkaarten tegen valt of je teleurstelt, kies dan niet opnieuw drie tarotkaarten. Bedank de tarot voor de antwoorden en kies de volgende dag weer drie tarotkaarten of kies een tarot dagkaart als je niet tot de volgende dag wilt wachten.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Welke vragen kan een Liefdes Driekaarten legging beantwoorden?

Een Liefdes Driekaarten legging kan al je vragen op liefdesgebied beantwoorden. Misschien krijg je niet het antwoord waarop je hoopte, maar geven de tarotkaarten je inzichten of een boodschap. Kies niet opnieuw drie tarotkaarten als je niet tevreden bent, wacht altijd een dag. Stel je vragen op de juiste manier, onderstaand een paar voorbeelden.
 
 • Waarom hebben mijn partner en ik altijd ruzie?

 • Wanneer komt mijn partner terug?

 • Hoe kan ik mij het beste gedragen in deze situatie?

 • Welke inzichten zijn nu belangrijk voor mij?

 • Wat is de beste volgende stap die ik nu kan zetten?

 • Wanneer ontmoet ik de ware?

 • Waarom ontmoet ik geen partner?

 

Tarot dagkaartlegging

Een tarot dagkaart kun je in tijden van crisis, ingrijpende gebeurtenissen en levensvragen antwoord geven. Natuurlijk kun je ook een tarot dagkaart trekken wanneer je geen vragen hebt. De tarot dagkaart die je hebt gekozen vertelt je wat er vandaag op je pad komt, waar je rekening mee moet houden. Het kan ook zijn dat een tarot dagkaart je waarschuwt of vertelt welke lessen je vandaag moet leren. Een tarot dagkaart is een waardevolle kaart, die je helpt je aandacht te richten op wat vandaag belangrijk voor jou is.

 

Kaartlegging Engelenkaarten

Je kunt iedere dag een engelenkaart trekken ook zonder een specifieke vraag te stellen. Vraag bijvoorbeeld: ‘Wat willen jullie mij vandaag vertellen?’ Schud de engelenkaarten zolang jij het nodig vindt en draai dan de bovenste kaart om. Draag de orakelkaart de hele dag bij je, neem de kaart ook mij mee naar je werk of maak een foto met je mobiel van de kaart.
 

Wat kan een kaartlegger voor jou betekenen?

Een kaartlegger kan vragen op alle levensgebieden beantwoorden. Hij of zij kan je advies geven en je vertellen welke weg je het beste in kunt slaan. Ook kan een kaartlegger voorspellen wat er gaat gebeuren, als je een specifieke vraag stelt over je toekomst. Lees hier meer over wat een kaartlegger voor jou kan betekenen.

 

Gratis kaarten laten leggen door een kaartlegger

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren wereldwijd gebruikt om de toekomst te voorspellen, daarom bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag. Heb je nog nooit de kaarten voor je laten leggen en wil je ervaren hoe het is? Kies nu een kaartlegger en Start nu een gratis chat

Meer informatie over gratis kaartleggen vind je hier.

Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]