Gratis Kaartleggen

We hebben allemaal wel een vraag waar we zo snel mogelijk een antwoord op willen hebben. Orakelkaarten worden al duizenden jaren wereldwijd gebruikt om de toekomst te voorspellen, daarom bestaan er zoveel verschillende soorten kaarten en methoden. Nu is het niet meer nodig dat we ingewikkelde kaartleggingen leren, we kunnen online een kaart trekken, maar ook online een kaartlegger raadplegen. Binnen enkele minuten weten we wat het antwoord is op onze zo belangrijke vraag.
 

Wat is een kaartlegging?

Een kaartlegging is een methode waarop de kaarten worden gelegd. Kaartleggers hebben systemen bedacht om de kaarten zo neer te leggen dat elke kaar verband houdt met je vraag en de antwoorden. Een veelgebruikte kaartlegging is: Het Keltische Kruis.  Het is een inzichtelijk legpatroon, dat bijzonder goed geschikt is voor uiteenlopende vragen. De eenvoudigste kaart legging is het Ja of Nee legpatroon. Je hebt maar één kaart nodig. Ook de Driekaartenlegging is een populaire legging, vooral wanneer je snel advies of antwoorden wilt is een Driekaartenlegging geschikt.

 

Hoe werkt een tarot kaartlegging?

Eerst moeten de tarotkaarten door de handen van de kaartlezer gaan. De vraagsteller schudt de tarotkaarten daarna zorgvuldig en bedachtzaam. Deze handeling moet een paar keer herhaald worden. De vraagsteller stopt met het schudden van de tarotkaarten wanneer hij of zij denkt genoeg geschud te hebben. Een veel gebruikte methode is de tarotkaarten in een waaierbeweging op de tafel of op de vloer te leggen. De vraagsteller kiest met de linkerhand de tarotkaarten zorgvuldig uit de waaier. Wanneer de vraagsteller zelf de tarotkaarten niet kan kiezen, mag de kaartlezer de tarotkaarten kiezen. Het is belangrijk dat de tarotkaarten met de afbeelding naar beneden op tafel worden gelegd volgens het patroon van de legging. De tarotkaarten worden, als alle kaarten gelegd zijn, langzaam één voor één omgedraaid. Elke positie in de kaartlegging heeft een betekenis.


De kaarten willen jou iets vertellen...

De kaarten hebben een unieke boodschap voor jou, Start nu een Gratis Chat en kom erachter wat ze jou proberen te vertellen..

 

Welke tarot kaartlegging zijn er?

Er bestaan veel verschillende tarotkaarten leggingen, de meest gebruikte leggingen zijn:
 
 • Relatietarot legging - Deze legmethode is geschikt voor het ophelderen van een relatie en het bijleggen van onenigheden.

 • De Zeven Kaartenellips - Deze tarotkaarten legging is bijzonder geschikt voor het stellen van vragen in verband met elk soort onderneming. Vraag aan de tarotkaarten bij deze legging: ‘Wat moet er gedaan worden?’

 • De Volgende Stap - Voor de legmethode, ‘De Volgende Stap’ heb je vier tarotkaarten nodig. In deze legging staat het hier en nu centraal. Deze tarotkaart legging geeft je duidelijkheid over wat er nu speelt en helpt je met het nemen van de volgende stap.

 • Tarot legging met drie kaarten - Dankzij de eenvoud van dit legpatroon, is deze tarotlegging geschikt om inzicht te krijgen in je beweegredenen. De drie tarotkaarten staan voor: jezelf, je situatie en je handelen.

 • Het Keltisch Kruis - Met tien tarotkaarten is ‘Het Keltische Kruis’ de uitgebreidste en krachtigste legging. Deze legmethode geeft inzichten en antwoorden bij voorvallen en gebeurtenissen die een keerpunt in het leven inhouden. Zoals het einde of juist het begin van een relatie. Een reis, een verhuizing of verandering van beroep.

 • Het Kruis van Bestemming - Deze legmethode geeft je de mogelijkheid om dieper in te gaan op jezelf, je mogelijkheden, motivaties en hindernissen.

 • Het Onverwachte - Bij deze tarot kaartenlegging worden zeven tarotkaarten gebruikt. Bij deze legging worden de kaarten niet door de vrager maar door de lezer gekozen.

 • Wens en Werkelijkheid - Dit legpatroon laat je zien of je wensen, of plannen uitkomen.

 • De Zodiak - Deze tarot kaartenlegging geeft antwoorden en inzichten op vragen over gezondheid. Deze kaartlegging geeft het verband weer tussen de twaalf tekens van de dierenriem.

 

Welke vragen kan een kaartenlegging beantwoorden?

Je kunt aan de kaarten alles vragen. Je hoeft alleen rekening te houden met de manier waarop je je vragen stelt. Begin je vraag altijd met de woorden: Hoe? Wanneer? Waarom? Of Wat?  Als je vraagt: ‘Krijg ik mijn geld terug?’ is je vraagstelling niet duidelijk voor de kaarten. Vraag: ‘Wanneer krijg ik mijn geld terug’. Onderstaand een aantal voorbeelden hoe je je vragen op de juiste manier aan kaarten stelt bij het kaartleggen.
 
 • Wanneer ontmoet ik de ware?

 • Waarom is mijn partner veranderd?

 • Wat moet ik doen om mijn relatie in stand te houden?

 • Wanneer krijg ik een baan?

 • Wat moet ik doen zodat ik mij weer gelukkig voel?

 • Hoe zien de komende maanden er voor mij uit?


Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt hebben? De kaarten kunnen jou nieuwe inzichten bieden en helderheid brengen over jouw toekomst..

 

Welke orakelkaarten bestaan er?

Er bestaan veel orakelkaarten en er komen steeds meer nieuwe orakelkaarten bij. Er zijn kaarten die vragen over de toekomst kunnen geven en kaarten die je inzicht geven, in jezelf, anderen of een bepaalde situatie. De populairste orakelkaarten zijn:
 1. Tarotkaarten
 2. Lenormand waarzegkaarten
 3. Engelenkaarten
 4. Zigeunerkaarten
 5. Moeder aarde kaarten
 

Wat kan een kaartlegger?

Orakelkaarten worden gebruikt door kaartleggers, of paragnosten en mediums als hulpmiddel om bovennatuurlijke krachten en tekens nog beter te interpreten tijdens het voorspellen van de toekomst. Een kaartlegger kan vragen beantwoorden en vertellen wat er gaat gebeuren. Ook kan een kaartlegger handvatten en inzichten geven, zoals bijvoorbeeld hoe in een bepaalde situatie te handelen.
 
 

Gratis kaartleggen

Heb je een vraag die je dag in dag uit bezig houdt? Zou het niet fijn zijn als je eindelijk een antwoord krijgt op je vraag? Chat dan eens met een kaartlegger. Je krijgt altijd antwoord op je vraag. Klik hier om jouw gratis vraag te stellen


Tarotlegging

Wat hebben de kaarten te vertellen?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
  [3:30minuten gratis testen]