Katarina

  Heldervoelend  
  Intuïtief Healer  
  Spiritueel Coach  

Intuïtief Healer Katarina ontdekt samen met jou, jouw blinde vlekken en je groeimogelijkheden!


Dag lieve Jij,

Ik ben Katarina. Ik ben intuïtief healer, channel, energetisch therapeut en spiritueel coach. Bij mij kun Je terecht met al je vragen over de liefde en (tweelingzielen-) relaties, carriére, de ontwikkeling van Je spirituele gaven en/of je zielsmissie en waar je zoal nog meer tegen aan loopt in je leven. Door met je mee te voelen en jouw energie te lezen, kan Ik je helpen duiden waar jouw kwaliteiten en blinde vlekken liggen, waar de schoen knelt of waar jouw groeimogelijkheden liggen. Ik werk nauw samen met de jichtwereld en al chattend kunnen we zo tot verrassende inzichten en oplossingen komen die jou weer verder helpen op je levenspad!

Specialisaties
Nieuwetijdskinderen/ hoog-gevoeligheid
In mijn praktijk begeleid ik voornamelijk (volwassen) nieuwetijdskinderen en hoog-gevoeligen (HSP), die, op welk gebied van hun leven dan ook, tijdelijk vastgelopen zijn, niet lekker in hun vel zitten of lichamelijke klachten hebben. Velen van hen staan energetisch te ver open en zijn niet voldoende geaard, waardoor ze kwetsbaar zijn voor entiteiten en allerhande vervelende klachten kunnen krijgen. Door dit te corrigeren en hen weer stevig gegrond in hun lichaam te brengen, komen ze weer bij zichzelf. Ze leren hun hoog-sensitiviteit als kwaliteit in te zetten en kunnen weer vanuit hun hart en intuïtie gaan leven. Ik zet hierbij diverse energetische tools in. Ik transformeer bijvoorbeeld negatieve gedachtepatronen, verwijder entiteiten, verbreek koorden, herstel de aura of vul de levensenergie aan. Vaak begeleid Ik hen ook in een stuk trauma-verwerking.

Coaching Goddelijk BewustZijn
Daarna en daarnaast coach ik mijn klanten in een stukje goddelijk bewustzijn. Het is mijn passie en missie de mens te doen herinneren dat we allemaal als een god of godin naar de aarde gekomen zijn!  We zijn het vergeten, zijn op andere gedachtes gebracht door overheden en omstandigheden.. maar we komen allemaal uit het licht en hebben in principe alles al in huis! Het enige dat we hoeven te doen is daarop te vertrouwen, naar ons hart te luisteren en het te volgen. We komen dan in onze eigen flow en ervaren steeds meer magie in ons leven! 

Reading/ Channeling/ Healing
Ik ben heldervoelend, -wetend, -horend en -ziend. Door middel van reading lees Ik jouw energie, door middel van channeling komen informatie en healing door van mijn hoger zelf en de lichtwereld. Ik kan op deze manier ook contact maken met overleden dierbaren (als zij dat willen) of soms komen ze zelf (spontaan) met een boodschap.

Tarot-/ orakelkaarten
Ieder gesprek is anders en het gaat altijd precies zoals het moet gaan. Dat wat gezien wil worden in het moment, dient zich aan!  Soms maak Ik tijdens een gesprek gebruik van de ‘Crowley Tarot’ of de ‘Magische wegwijzers’ orakelkaarten. Als je dat leuk vind mag je er gerust naar vragen!

Met welke vragen kun Je bij mij terecht?
Met alle vragen waar je tegen aan loopt in je leven kun je bij mij terecht. Of het nu de liefde betreft, tweelingziel-relaties of andere relaties, werk/ carriére, gezondsheidsklachten, andere onverklaarbare lichamelijke klachten of vreemde gebeurtenissen in je huis/ omgeving, de ontwikkeling van je spirituele gaven en/of Je zielsmissie.. You name it. Wel ben ik terughoudend in het doen van uitspraken over een aantal gevoelige onderwerpen zoals zwangerschap, dood, ziekte en overspel. Verder kan Ik nooit een arts vervangen! Ik kan wél invoelen wat de emotionele achtergrond is van een bepaalde klacht en daar naar kijken met je, maar ik zal je altijd aanraden ook naar Je huisarts te gaan!

Wat heb ik van je nodig?
In principe niets. Als jij een duidelijke vraag hebt is dat mooi. Zo niet, dan voel ik in wat er gezien mag en wil worden en stel jouw desnoods een vraag. Er komt altijd wel iets, er is altijd een reden dat jij juist nu contact opneemt! Ik help je graag verder op de chat. Zie ik je daar?!

Lieve groet,
Katarina

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Katarina

Live Chat

Via e-mail kunt u Katarina bereiken.

Offline

Klantervaringen

Mooi helder gesprek zonder er doekjes om te wikkelen. Top


Karin - 14 November 2018
Top