Welk sterrenbeeld is het gelukkigst?

475 dagen geleden geplaatst 3 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welk sterrenbeeld is het gelukkigst?

Geluk is iets dat iedereen anders voelt. De één wordt blij van een strandwandeling in de herfst, terwijl een ander het afschuwelijk vindt. Alleen al omdat het je kapsel ruïneert.  Natuurlijk hangt geluk ook af van wat er allemaal in je leven gebeurt.


Dit sterrenbeeld is het gelukkigst

Het is de Leeuw, die het gelukkigst is van alle sterrenbeelden. De Leeuw, die geboren is tussen 23 juli en 23 augustus, verstaat de kunst te genieten van de kleine dingen in het leven. Is positief en tevreden met wat hij zij heeft en heeft de gave zich snel te kunnen herstellen na een tegenslag. De Leeuw kijkt liever voorruit dan achteruit, en weigert lang over mislukkingen te piekeren. Wil jij alles weten over dit sterrenbeeld? Lees dan hier alles over de Leeuw.


De Leeuw heeft natuurlijk ook wel eens mindere dagen

Vraag je je af of de Leeuw altijd gelukkig is? Zoals wij allemaal heeft ook de Leeuw weleens een lowpoint. Maar het duurt nooit lang, omdat de Leeuw weigert gevoelens toe te laten. die hem of haar een vervelend of verdrietig gevoel geven. Zodra de Leeuw zich ongelukkig voelt gaat hij of zij over in actie. Luistert naar muziek, omringt zich met positieve mensen of onderneemt iets wat hij of zij leuk vindt.


10 tips van een Leeuw die je gelukkig maken

We hebben aan een gelukkige Leeuw gevraagd of hij tips voor ons heeft voor als je je ongelukkig voelt. Hij vertelde: “Ik voel mij eigenlijk nooit ongelukkig, omdat ik dankbaar ben voor wat ik heb. Ik ben niet geboren in een werelddeel waar ik honger moet lijden of oorlog is. Er zijn wel dingen waar ik bewust mee bezig ben. Het zijn dingen waar ik anderen en mijzelf blij mee maak. Het universum geeft je er enorm veel voor terug. Dit is wat ik doe:”
  1. Positiviteit: "Als ik s’ morgen wakker wordt, ben ik blij dat ik weer een dag mee mag doen.
  2. Dankbaarheid: “Ik stap onder de douche en ben dankbaar dat er schoon en lekker warm water uit de douchekop komt.”
  3. Negativiteit vermijden: “Naar het nieuws kijk of luister ik pas later op de dag. Ik maak mijzelf boos als ik al die nare berichten binnen krijg. Ik begin mijn dag liever positiever. Ik voel me gelukkiger als mijn brein niet meteen al in de ochtend gevuld wordt met zoveel negatief nieuws.
  4. Bezittingen: “Ik kijk nooit naar wat een ander bezit en ik niet heb. Aan het einde van ons leven kunnen we toch niets meenemen.”
  5. Andere blij maken: “Als ik op bezoek ga bij mijn moeder, oma of bij vrienden neem ik altijd iets voor ze mee. Bloemen voor mijn moeder en oma, omdat ze van bloemen houden. Voor vrienden een flesje wijn of bier, soms lekker hapjes. Soms is het een tijdschrift of boek dat ik uitgelezen heb. De glinstering in iemands ogen die je verrast maakt me blij.”
  6. Humeur: “Ik laat mijn humeur niet verpesten door het weer. Het is nu eenmaal wat het is.”
  7. Persoonlijke omgang: “Ik heb een ouderwetse verjaardagskalender op het toilet hangen. Een kaart zoeken die bij iemand past, daar beleef ik veel plezier aan. Ik vind altijd wel een passende verjaardagskaart voor een jarige. Het maakt mensen blij als ze een kaart op hun verjaardag ontvangen.” En het maakt mij weer blij als ik hoor hoe zeer het wordt gewaardeerd.
  8. Ga voorbereid de deur uit: "Zonder kleingeld ga ik nooit de deur uit. Heb altijd iets bij me voor een dakloze, straatmuzikant of iemand die bijvoorbeeld een euro tekortkomt bij de kassa.”
  9. Samenzijn: “Regelmatig nodig ik familie, vrienden of collega’s uit om samen te eten. Ik geniet van het samenzijn.”
  10. Ga er op uit: “Heel graag ga ik eropuit, fietsen maakt me blij, maar een wandeling, naar de film of gewoon zitten op een bankje in het park naar mensen kijken vind ik ook leuk.”
"Het zijn dan ook denk ik de simpele dingen in het leven die mij gelukkig maken." aldus de Leeuw.

 

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld ๐Ÿ’ซ Start nu


Wil jij meer weten over de leeuw?

Het sterrenbeeld Leeuw is niet alleen het gelukkigst, maar is ook het moedigste sterrenbeeld van de dierenriem. Leeuw heeft charisma zelfvertrouwen en is loyaal. De Leeuw heeft nog veel meer bijzondere eigenschappen. Ben jij een Leeuw of date jij met een Leeuw en ben jij benieuwd naar hoe iemand met dit sterrenbeeld echt is? Lees hier alles over dit astrologische teken. 
 

Waar word jij gelukkig van?

Als je niet gelukkig bent, weet je gewoon niet wat je moet doen, zodat je je weer happy voelt. Wat je kunt doen als je niet lekker in je vel zit is op zoek gaan naar iemand die je een oplossing geeft. Vaak helpt het al als er iemand naar je luistert. Onze Mediums en Paragnosten zijn er voor je. Je kunt alles aan hen vragen. Start nu een gratis chat, niet geschoten is altijd mis ๐Ÿ˜€

 

โ€‹

Is hij de ware?

Onze Mediums & Paragnosten geven eerlijke antwoorden op liefde, relatie en toekomst vragen
 
[3:30minuten gratis testen]

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top