Welk sterrenbeeld is het meest jaloers?

520 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Welk sterrenbeeld is het meest jaloers?

Jaloezie is een naar gevoel. Je voelt je een beetje raar, toch?  Het is zo een ingewikkelde emotie. Jaloezie kan je gek maken als je het niet onder controle hebt. Het neemt je hoofd gewoon over. Je bent bang dat je degene waardoor je je opeens jaloers voelt, verliest. Jaloezie kan je leven overnemen. En dat is niet zo best als je een relatie hebt.
 
Je gelooft het vast niet, maar weet je wie mega jaloers kan zijn? Wie het meest jaloerse sterrenbeeld is?


Het meest jaloerse sterrenbeeld is: 

De RAM. Geboren tussen 21 maart en 20 april.
 
Maar niemand is perfect, toch? Positieve eigenschappen van Rammen zijn er genoeg. Ze bruisen van energie. Zijn super zelfverzekerd. Ze maken snel beslissingen. Ze hebben enorm veel passie, waardoor ze coole dingen bereiken.


Waarom de Ram jaloers is:

Waarom Ram jaloers is? Omdat Ram denkt dat iedereen in elkaar zit zoals hijzelf of zijzelf. Ram is een flirt en niet zo een beetje ook. Is dol op aandacht en heeft totaal geen schaamte. Het motto van Ram is: ‘wie niet waagt die niet wint.’ Sorry Ram voor wat je nu gaat lezen, maar het is wel zo. Je kunt best opdringerig zijn. Je stapt op iedereen af en mengt je gevraagd of ongevraagd in een gezelschap. De reden dat je jaloers bent is dat je bang bent dat je partner hetzelfde doet.

 

Jouw gepersonaliseerde reading

Heb jij vragen over jouw persoonlijke situatie, of wil jij meer informatie over wie jij bent en welke keuzes je moet maken? Onze Mediums en Paragnosten helpen jou hier graag bij. 

 

 

Wat moet je doen als Ram jaloers is?        

Als je tegen een Ram zegt dat hij of zij zich niet zo jaloers moet gedragen, ontkent Ram zijn of haar jaloezie. Rammen zijn rap van tong, geven hun fouten liever niet toe en kunnen tijdens een discussie behoorlijk boos worden. Wat je het beste kunt doen? Je jaloerse Ram gewoon negeren!
 

Is een Ram trouw?

Nu je weet dat Ram graag flirt. Op iedereen afstapt en allesbehalve verlegen is. Nu vraag je je natuurlijk af of je Ram trouw is. Ja! De Ram is trouw, trouwer dan een hond en dat is haast onmogelijk. Ram strijdt voor iemand in wie hij of zij gelooft en van houdt.
 
Wil jij meer weten over het liefdesleven van een Ram? Klik dan hier.


Jaloezie is niet altijd slecht 

Jaloezie is niet per se slecht, een klein beetje jaloers zijn is helemaal niet erg. Je jaloerse gevoel zegt alleen dat je bang bent je vriend of vriendin te verliezen. Daar zit toch iets positiefs in of niet? Je jaloerse gevoel toont toch aan hoeveel je om die persoon geeft.

 
Omgaan met jaloezie 

Jaloezie heeft de irritante neiging om op de meest ongelegen momenten op te duiken. Je bent een supergezellig feest, in een café, op het strand en ineens …BAM! Ben je jaloers. Plotseling zit je met dat rotgevoel opgescheept. Weet je, je hoeft je leuke dag of avond niet te laten verpesten. Zeg als je je voelt dat jaloezie de kop opsteekt: “Hallo jaloezie, ik voel dat je er bent! Bedankt voor de waarschuwing, alles is ok, je kunt weer gaan!” Klinkt natuurlijk gek als je het voor de eerste keer doet, maar probeer het eens, het helpt echt!


Vermoed je dat je partner niet trouw is?

Als je je zorgen maakt, in de stress zit, dat je partner een oogje heeft op een ander, hebben we iets om je gerust te stellen. Start nu een gratis chat met een Paragnost of Medium. Vertel wat je dwars zit of vraag gewoon ronduit: “Gaat mijn partner vreemd?” Je ontvangt snel een antwoord. We zijn voor je om je te helpen met deze moeilijke situatie.

 

Ontvang een kaartlegging met je sterrenbeeld 💫 Start nu

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

60,434 reviews

60,434 reviews

Heidi geeft tendensen, beschrijving personen en situaties heel goed aan. En paar voorspellingen zijn uit gekomen! Alexandra
24 Jul 2024

60,434 reviews

60,434 reviews

footer.top