Je ex terug winnen?

2736 dagen geleden geplaatst 1 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Je ex terug winnen?

Het grootste probleem dat jou tegenhoudt je ex terug te krijgen

Laat ik maar met de deur in huis vallen! Het grootste probleem om je ex weer voor je te winnen ben JIJ. JIJ en alleen jij. Het is niet je ex. Het is niet je schoonoudres. Het is niet die persoon waarmee je ex mogelijk vreemdgegaan is. Het is niet je ex zelf. Het grootste probleem ben jij.

Waarom jijzelf het grootste obstakel bent om je ex terug te winnen? Doordat jij signalen gemist hebt tijden jullie relatie. Doordat jij jezelf niet optimaal ontwikkeld hebt. Doordat jij je ex niet de emotionele ondersteuning hebt kunnen geven die hij/zij nodig heeft of had.

Wellicht heb je wel enorm je best gedaan. Wellicht heb je het gevoel dat je er alles aan gedaan hebt. Wellicht ben je bewust dat je fouten gemaakt hebt - ook dat gebeurt vaak. Waar jij ook staat, lees zeker verder. Dit artikel gaat jou helpen om de kansen zo groot mogelijk te maken dat jij je ex weer terugkrijgt en zaken niet meer worden zoals ze waren - maar vele malen leuker en beter!

JE EX TERUG? HET KAN EEN POOSJE DUREN, HEB GEDULD!
Een relatiebreuk is nooit leuk. Het brengt je veel verdriet, onzekerheden, paniek, angsten en soms ook gevoelens van (tijdelijke) opluchting. Iedere breuk is één op zich en hoe intenser de breuk, hoe langer het kan duren vooraleer jullie weer (positief) contact hebben. Wanneer je op zoek bent naar antwoorden en inzichten, kom je snel uit bij bijvoorbeeld een psycholoog of een lifecoach. Je kunt je situatie ook bespreken met een paragnost of helderziende. Besef dat er geen magische pil bestaat waarmee je je ex terug kunt krijgen en zelfs uitspraken als ‘je ex komt binnen een week bij je terug’ mag je naast je neerleggen.
Wanneer je praat met lotgenoten overvalt je een gevoel van twijfel want ‘dat ene stel was wél binnen een week weer bij elkaar’. Laat je daardoor niet misleiden. Iedere relatie is verschillend en ieder mens heeft een eigen tempo voor het oplossen van problemen of het leren omgaan met de huidige situatie.

Lees het hele artikel en ontdek 10 stappen om je ex terug te krijgen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

59,494 reviews

59,494 reviews

Wat een fijn gesprek met Peter! Helemaal to the point en snelle antwoorden en mooie inzichten! Dank Peter! Wendy
18 Jun 2024

59,494 reviews

59,494 reviews

footer.top