Mediumchat blog » Liefde » Je ex terug winnen?
Je ex terug winnen?

Je ex terug winnen?

Het grootste probleem dat jou tegenhoudt je ex terug te krijgen

Laat ik maar met de deur in huis vallen! Het grootste probleem om je ex weer voor je te winnen ben JIJ. JIJ en alleen jij. Het is niet je ex. Het is niet je schoonoudres. Het is niet die persoon waarmee je ex mogelijk vreemdgegaan is. Het is niet je ex zelf. Het grootste probleem ben jij.

Waarom jijzelf het grootste obstakel bent om je ex terug te winnen? Doordat jij signalen gemist hebt tijden jullie relatie. Doordat jij jezelf niet optimaal ontwikkeld hebt. Doordat jij je ex niet de emotionele ondersteuning hebt kunnen geven die hij/zij nodig heeft of had.

Wellicht heb je wel enorm je best gedaan. Wellicht heb je het gevoel dat je er alles aan gedaan hebt. Wellicht ben je bewust dat je fouten gemaakt hebt - ook dat gebeurt vaak. Waar jij ook staat, lees zeker verder. Dit artikel gaat jou helpen om de kansen zo groot mogelijk te maken dat jij je ex weer terugkrijgt en zaken niet meer worden zoals ze waren - maar vele malen leuker en beter!

JE EX TERUG? HET KAN EEN POOSJE DUREN, HEB GEDULD!
Een relatiebreuk is nooit leuk. Het brengt je veel verdriet, onzekerheden, paniek, angsten en soms ook gevoelens van (tijdelijke) opluchting. Iedere breuk is één op zich en hoe intenser de breuk, hoe langer het kan duren vooraleer jullie weer (positief) contact hebben. Wanneer je op zoek bent naar antwoorden en inzichten, kom je snel uit bij bijvoorbeeld een psycholoog of een lifecoach. Je kunt je situatie ook bespreken met een paragnost of helderziende. Besef dat er geen magische pil bestaat waarmee je je ex terug kunt krijgen en zelfs uitspraken als ‘je ex komt binnen een week bij je terug’ mag je naast je neerleggen.
Wanneer je praat met lotgenoten overvalt je een gevoel van twijfel want ‘dat ene stel was wél binnen een week weer bij elkaar’. Laat je daardoor niet misleiden. Iedere relatie is verschillend en ieder mens heeft een eigen tempo voor het oplossen van problemen of het leren omgaan met de huidige situatie.

Lees het hele artikel en ontdek 10 stappen om je ex terug te krijgen.

Deel mijn post op facebook!


Gratis contact met een medium of paragnost?

Start nu je gratis chatBlog geschreven door Ellen - Elise


Blog door https://www.mediumchat.nl/media_consulenten/eloise2a.png

Aangenaam! Ik ben Ellen - Elise. Ik ben helderziend medium, heldervoelend kaartlegster en spiritueel lifecoach met meer dan 20 jaar ervaring. Samen met jou neem ik ik een blik in het verleden, heden en toekomst. Ik bied je altijd nieuwe inzichten. 


Lees hier meer over Ellen - Elise

Lees ook deze blogs :


Lees ook Ik voel me zo eenzaam...
Ik voel me zo eenzaam...
Eenzaamheid... Ken je het gevoel van God en iedereen verlaten te zijn? Dat het lijkt alsof niemand je begrijpt.

Lees ook Emoties. Wat moet je ermee?
Emoties. Wat moet je ermee?
Emoties zijn een brug tussen denken en lichaam(sgevoel). Het denken is snel en vluchtig.

Lees ook Fijn, ik voel me gehoord
Fijn, ik voel me gehoord
Dit stukje heb ik geschreven omdat het me opvalt dat het voor veel mensen erg lastig is om te luisteren.

Lees ook Altruïsme versus Egoïsme
Altruïsme versus Egoïsme
Altruïsme versus Egoïsme, hoe ga je daar mee om?

Lees ook Compassie maakt je gelukkig
Compassie maakt je gelukkig
Er zit zoveel in de goddelijke gidsen orakel kaarten van Doreen Virtue! Eigenlijk in alle kaarten hoor.