Tarotkaart: Is onze liefde echt?

2773 dagen geleden geplaatst 5 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Tarotkaart: Is onze liefde echt?

Vaak gaan de vragen bij Mediumchat over de liefde en relaties. Overwegend krijg ik hierover vragen. Altijd is het weer een uitdaging om hier zo goed mogelijk op in te gaan. Vragen zoals: ‘kom ik de liefde van mijn leven tegen?’ ‘Heb ik mijn zielverwant gevonden?’ ‘Komt mijn ex bij mij terug?’ Dit soort vragen komen vaak bij mij terecht. Omdat we aan het chatten zijn en ik je niet zie, maak ik altijd even die connectie door naar je naam te vragen en als het kan een foto te sturen naar me. Als je je ervoor openstelt, kan ik ook jouw energie voelen die op dat moment om je heen hangt.

 

Pendel

Heb jij een vraag over je partner: ‘hoe komt het dat hij de laatste tijd zo afstandelijk is?’,‘Heeft hij een andere liefde of is hij overwerkt?’ Dan maak ik een connectie met hem doormiddel van zijn naam en ik gebruik de pendel ook even om te kijken of die connectie er daadwerkelijk is. Met de pendel kan ik korte vragen gemakkelijk beantwoorden. Mijn ene pendel is een rozenkwats met een kettinkje eraan. Mijn andere pendel is van uitsluitend metaal. Zo worden de vragen die er zijn met: ‘ja’, ‘nee’, ‘misschien’, ‘twijfelen’, of ‘dat laat je partner aan jou over hoe jij het wil’ beantwoord.
 

‘Hij eruit of ik eruit!’

Natuurlijk kun je goed boos zijn op wat er allemaal om je heen gebeurt als je in een vervelende situatie bent verwikkeld. Zoals een ruzie in je relatie. Of je relatie staat op z’n kop. Boos omdat hij altijd zo’n grote mond heeft, niet luistert of altijd zijn spullen op de trap zet... en deze vervolgens niet meeneemt naar boven toe. En hoe vaak heb jij al tegen hem gezegd dat je dit niet wilt?! Jouw boosheid is onmacht: angst, frustratie en pijn. Maar dit uit zich in boosheid want dan hoef je je niet zo kwetsbaar op te stellen. En je bent al zo opgefokt. Erover praten zou al heel erg opluchten. Inzicht te krijgen in hoe hij het ervaart ook. En wat zou jijzelf willen? Hoeveel houd jij van jezelf? Is de relatie nog te redden? Natuurlijk is en blijft het jouw eigen keuze wat je vervolgens gaat doen. Al kan het wel heel fijn zijn om alles op een rijtje te krijgen. Daarom kun je dit goed bespreken bij Mediumchat.  
 

Tarotkaarten

Ook gebruik ik bij de chatgesprekken tussen ons, bij Mediumchat, mijn Lenordmankaarten. Dit zijn 36 kaarten die mij veel kunnen vertellen over hoe het tussen jullie zit. ‘Ziet hij in dat ik veel om hem geef?’ ‘Kan ik hem dat kaartje sturen?’ ‘Is hij net zo gek op mij als ik op hem?’ Er valt veel te halen uit de Tarot Lenordmankaarten en ze zijn zo veelzijdig in gebruik dat ik elke dag weer bijleer tot wat ze in staat zijn. Ik vind het fijn werken met deze kaarten. Dat begint al bij de mooie afbeeldingen. Ook laten deze kaarten niet alleen de fijne kant van het leven zien, maar ook de obstakels, de hobbels die we allemaal zullen nemen om weer vooruit te komen in het leven. Omdat ze zo veelzijdig zijn, en precies de vinger op de zeker plek leggen werk ik er graag mee.

 

Lenordmankaarten

Ik schud de kaarten voor je. Net zolang ik voel dat de kaarten genoeg geschud zijn voor je. Dan leg ik het stapeltje kaarten neer en pak een gedeelte en leg deze links neer. Het gedeelte wat daaronder ligt leg ik rechts neer. Zo zie ik alvast waar de situatie over gaat (voorprognose). Ik schrijf dit even op. Ik pak de twee stapeltjes weer bij elkaar en waaier ze uit met mijn linkerhand (met de achterkant naar boven toe). Dan voel ik in en leg drie kaarten links neer. Dit zijn de kaarten uit het verleden (maar nog wel recent). Dan pak ik een controlekaart. Wat heb jij nodig als oplossing? Wat kun je het beste doen? Als laatste pak ik drie kaarten waarvan er een grote kans bestaat hoe jouw nabije toekomst zou kunnen gaan verlopen. Let wel: de toekomst zoals die nu zou doorgaan en niet als je iets ingrijpends hierin zou veranderen.
 

Liefdeskaart: het hart

Er zit bij de Lenordmankaarten ook een echte liefdeskaart. Het hart. Het is zo leuk om deze te trekken. Altijd weer een verrassing als deze eruit komt. Wat heeft deze liefdeskaart voor betekenissen? Velen. Het is als eerste de uitgelezen kaart van de liefde. Het kan ook laten zien dat je verliefd bent geworden. Het laat je levensvreugde zien en kunst en schoonheid. Het is een gevoelskaart. Deze kaart kan ook slaan op erotiek, geheime liefdes, een minnaar/minnares of sentimenteel geluk. Het ligt aan de kaarten die eromheen liggen wat de uiteindelijke betekenis is.

 

Engelenkaarten, tarotkaarten, inzichtkaarten

Voor mezelf leg ik vaak de Lenordmankaarten. Sowieso elke week, maar ook haast elke dag. Als ikzelf met een dilemma zit, onzeker ben over iets wel of niet te doen of gewoon nieuwsgierig ben trek ik voor mezelf een kaartje. Als ik wil weten of er een vriendschap nog goed zit. Of hoe het verder gaat ik mijn werk of wat ik kan verwachten met een probleem dat ik heb. De Lenordmankaarten, spirituele inzichtkaarten, orakelkaarten, engelenkaarten en de pendel hebben mij al mooie inzichten mogen verschaffen. En nee, ik trek niet alleen maar ‘rozengeur en manenschijn’kaarten voor mezelf. Meer nog trek ik de kaarten die voor mij op dat moment van wezenlijk belang zijn. Daar horen ook vaak de kaarten bij die mij eventjes wakker schudden. Even dat aha-moment bezorgen waar ik zo graag op zit te wachten. Totdat ik weer verder kan gaan, en die fijne kaarten ook weer kan trekken.

 

Spirituele inzichtkaarten

Deze trek ik als ik wil weten wat het universum jou te vertellen heeft. Waaraan je kunt gaan werken, waar je op kunt letten en hoe je weer verder kunt komen in het leven. Ook heb ik een orakelboekje die ik wel eens toepas. En zo kan ik er ook achter komen hoe jouw partner over bepaalde situaties denkt. Hoe hij de dingen ziet. Het is dan wel niet jouw waarheid, maar het is zijn waarheid. Die hoeft natuurlijk ook niet te kloppen, maar zo kun je wel zien hoe hij erover denkt en zo inzicht krijgen.

 

Hoe kan tarot jou helpen in je leven?

Ben je aan het twijfelen? Weet je even niet meer hoe je verder moet? Of ben je gewoon benieuwd naar hoe het verder gaat in je leven? Wacht niet te lang en laat je adviseren door Mediumchat. Met chatten is het vertrouwelijk, maar toch anoniem. Wat je vertelt, waar je mee zit blijft onder ons. Zo kan jij je verhaal kwijt, je probleem en kun je alles weer op een rijtje zetten. Na het gesprek kun je er nog eens rustig voor gaan zitten, en nadenken hoe je het in je leven kunt gaan veranderen. Mits je niet tevreden bent met het leven dat je op dit moment leidt. Kom langs bij Mediumchat en leg je situatie aan me uit. Samen praten we erover en bekijken we hoe het er op het moment voor je uitziet. Om tot die oplossing te komen. Ik zie je graag op de chat.

 

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

57,888 reviews

57,888 reviews

Nicky altijd leuk om mee te chatten. Eerlijk en positief!! Margreth
24 Apr 2024

57,888 reviews

57,888 reviews

footer.top