Talen :

Paragnost Paul, helpt je op weg om krachtig, gelukkig en in balans te zijn!   

Ik ben Paul, heldervoelend en helderwetend, paragnost en healer. Al jaren werkzaam in mijn eigen praktijk als (kinder)coach, relatie- en regressietherapeut, healer en reader (aura/chakra’s). Ik help je graag op weg door het geven van duidelijke antwoorden en inzichten. Inzichten in jezelf en in je relaties. Ook geef ik healingen op afstand. Jij bent het namelijk waard om in je leven gelukkig te zijn, krachtig en in balans. Graag ondersteun ik je daarbij.

Specialisatie
Al jaren richt ik me op het geven van inzichten en het healen van mensen. Door me af te stemmen op jouw energie krijg ik helder waar jouw blokkades zitten én wat je groeimogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van werk en relaties. Ik maak daarbij, ondere andere gebruik van de Rider-Waite tarotkaarten.

Als healer kan ik je op weg helpen om een volgende stap in je (spirituele) groei te zetten. Door je nieuwe inzichten te geven of je op afstand een healing te sturen, ondersteun ik je in het weghalen van jouw blokkades. Daardoor ga je meer evenwicht, kracht en vrijheid in jezelf ervaren. Dit om de dingen te gaan doen en de relaties aan te gaan waar jij het meest plezier aan beleeft. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt met al jouw vragen bij me terecht of ze nu gaan over relatie(s), liefde, werk of bijv. hooggevoeligheid.  

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en leeftijd nodig. Een foto is ook fijn, maar hoeft niet persé. Aan de hand van deze informatie stem ik me af op jouw energie en kan ik je antwoorden geven, nieuwe inzichten of een healing op afstand.

Tot chats….
Paul 

Offline

Status van Paul : Maandagmiddag - en avond 27 maart op pad met mijn zoon, dus offline. Dinsdag 28 maart weer aanwezig. Aanvulling op mijn profiel: er zijn situaties waarin je in jezelf een strijd voelt of het 'gewoon even niet weet'. Dit is meestal een strijd tussen hoofd, hart en het onderbewuste in jezelf. Voor deze situaties trek ik voor jou 3 tarot kaarten. Eentje voor het hoofd, eentje voor het hart en eentje voor je onderbewuste. Zo krijg je meer inzicht in wat je werkelijk wilt (je hart), wat je daarover denkt (je hoofd) en wat er eigenlijk allang is (je onderbewustzijn). Voel je welkom.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Direct contact met Paul

Live Chat

Via e-mail kunt u Paul bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Paul

Ik ben mijn lichaam. Of toch niet?

En weer zit ik in een situatie dat mijn lichaam het even opgeeft. Zoals zo vaak in mijn leven.

Lees deze blog >

En ze leefden nog lang en gelukkig

Hoe komt het dan toch dat dit in veel relaties niet zo is? Dat de werkelijkheid van de meeste relaties anders wordt ervaren?

Lees deze blog >

Klantervaringen

Hij sloeg de spijker op zijn kop ...zei dingen die zooo klopte


Kitty - 19 Maart 2017

Deze persoon liet me zien dat niet alles paranormaal was, maar dat het gewoon psychologisch uit te leggen was. Dat is prachtig: dan wijt je niet alles aan de krachten, maar zie je dat dingen ook andere oorzaken kunnen hebben.


Johan - 28 Februari 2017

Inzicht gegeven, is eerlijk, geeft heldere antwoorden, kijkt overstijgend


Mir - 17 Februari 2017

Goed, Paul voelt haarfijn aan waar nog geheeld moet worden. Interessant en bijzonder dat hij dit zo kan aanvoelen.


Anne Marie - 11 Februari 2017

Paul sloeg de spijker op zijn kop. Hij heeft me zeer goede inzichten gegeven. Ik weet nu wat ik moet doen! Bedankt Paul!


Judith - 1 Februari 2017

Paul wist precies de juiste snaar te raken en ik begreep meteen wat hij bedoelde. Zij adviezen ga ik zeker opvolgen bedankt!


Anouk - 29 Januari 2017

Was een erg fijne chat heeft me echt duidelijkheid gegeven.


Jacqueline - 17 Januari 2017

Paul heeft mij heel erg bevestigd. Zeer volledige sessie!


Iris - 11 Januari 2017

Goede en duidelijke antwoorden, bevestigde mijn eigen gevoel.


Terry - 7 Januari 2017

Ik vond het goed gaan en zeker omdat het gratis is. En zo een keertje als gratis chat mag krijgen. Aangezien dat ik doof is het ideale oplossing. Ik vind het alleen erg jammer dat het na 2 min al weer om is. Het had langer mogen. Ik wens jullie fijne feestdagen toe. Gr. Irene Tabor


Irene - 23 December 2016

In een korte tijd een enorme ervaring. Echt heel mooi. Nogmaals bedankt.


Ellen - 21 December 2016

 Lieve Paul, heel veel dank voor het consult! Ik waardeer je eerlijkheid en inzichten heel erg! Ik heb er veel aan gehad! Liefs, Karin xxxx


Karin - 13 December 2016

Ik put er kracht uit, ik geloof heel sterk, dus een bevestiging voor mij dat ik op de goede weg ben!


Nathalie - 13 December 2016

Beste Paul, Het consult was kort maar krachtig; Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ik heb vrede mee en weet nu welke pad ik moet kiezen. Heel erg bedankt


Orgine - 9 December 2016

Wow, wat een beleving. Net gechat met Paul, maar wat heeft hij bij mij in gang gezet zeg. Dank je Paul, ik voel me nu zo.... anders, vrijer......


Jan - 29 November 2016

Het kwam via de chat relaxt over. Ik twijfelde tussen goed of zeer goed. Heb er zeer goed van gemaak! Paul heeft kaarten getrokken en toelichting erbij gegeven. Ik heb wat vragen gesteld. Daar kreeg ik antwoord op. Ik vond dus dat het zeer goed verliep. Ik besef wel, dat een voorspelling ook afhankelijk zal zijn van m'n eigen input en/of de keuzes die ik dan maak.


Wim - 21 November 2016

Ja, ik heb een tip gekregen en die ga ik uitvoeren. Heel fijn. Wel erg kort. Ik had wel iets willen vragen nog en dat kon niet meer. En ik heb geen geld voor een consult. Maar ik ben toch tevreden.


Eline - 18 November 2016

Paul kon goed aangeven in korte tijd waar ik aan moet gaan werken n.l. ik moet beter aarden en minder in mijn hoofd zitten. Hetgeen inhoudt dat ik mijn energie beter moet verdelen. Knap dat hij zonder mij aan te raken kan voelen dat mijn energie te veel opgehoopt zit boven in. ik bedank Paul dan ook voor de kracht van de herhaling wat ik nodig heb eigenlijk wist ik het al maar fijn dat Paul het benoemde. lieve warme groet Wijke


Wijke - 10 November 2016

Het heeft me wat meer inzichten gegegeven en moet proberen meer te vertrouwen op mijn gevoel


Ellis - 7 November 2016

Paul had niet veel vragen nodig en kwam snel to the point met goede tips. Ik had het gevoel dat we echt persoonlijk contact hadden. De beste chatsessie tot nu toe. Dank daarvoor


Elleke - 5 November 2016

Het heeft me een inzicht gegeven wat ik zelf ook al dacht meer vanuit mijn hart dingen bekijken en patronen in mijn hoofd loslaten om meer ruimte te creeren voor wat mijn hart en intuitie me vertellen ga het in de praktijk brengen.' Vriendelijke groet monique


Monique - 23 Oktober 2016

Ik heb weer een duwtje in de rug gekregen en ga met vertrouwen verder.


Karin - 10 Oktober 2016

Het klopt wat verteld werd. Het bevestigd wat ik voel


Marilyn - 7 Oktober 2016

Lieve Paul, veel dank voor de mooie inzichten die je me gaf!


Paul - 6 Oktober 2016

Hij reageerde meteen en overdacht zijn antwoorden goed.


Francis - 22 September 2016

ik zou graag Paul van harte danken, hij heeft me heel goed geholpen en het was een ontzettend mooie healing ivm mijn innerlijk kindje :-) hele dikke knuffel en van harte dankjewel, ik ga zeker blijven oefenen, heel veel liefde en knuffels , lieve groet, C.


Carina - 18 September 2016

Ik heb een mooi consult gehad ! Heeft me zo'n oppepper gegeven. Paul had het gelijk bij t rechte eind en heeft me weer hoop voor de toekomst gegeven . Door me mee te geven de dingen anders te gaan doen .Echt fijn zoals Paul me heeft geholpen. .Heel erg bedankt..


Ella - 17 September 2016

Het was super. =) Ik zat met iets en hij hielp me erg goed, met zijn techniek en wijsheid. IK sta weer in me kracht en ga dit vasthouden en kreeg ook tips en ga dat vasthouden. =) Thanx :D :D


Simone - 27 Augustus 2016

De antwoorden voelden exact als juist.. heel bijzonder.


Aal - 23 Augustus 2016

Spot on, hij vindt de vraag achter de vraag. Raakt me diep in mijn hart en ziel. Geeft me huiswerk mee, waar ik iets mee kan. Briljant. Pijnlijk, maar voedingsbodem om te leren en te groeien.


Yvonne - 15 Augustus 2016

Hij heeft mij inzicht gegeven


Anneke - 1 Augustus 2016

Ik ben zeker wat wijzer geworden wat er verteld is tegen mij. Ik hoop dat het gat lukken met dit advies.


Cisca - 27 Juli 2016

Ik heb een heel goed gesprek gehad met Paul. Een andere benadering dan de meeste andere mediums die ik hier al geconsulteerd heb. De healing op afstand om tot mijn hart te komen , was heel goed en heeft me deugd gedaan. Die ga ik zeker nog enkele keren herhalen. Dankjewel Paul


PEGGY - 10 Juli 2016

Paul zat helemaal op de goede weg. Geweldig!


Suzan - 7 Juli 2016

ik heb met paul gechat en hij heeft mij heel erg geholpen. Ik hoop dat ik paul kan vertellen dat het goed heeft uitgepakt ( zal hij leuk vinden weet ik zeker) en om hem nogmaals te bedanken wat hij heeft gedaan en bereikt met wat we deden tijdens de chat.


Ria - 3 Juli 2016

Ik snap precies wat hij bedoeld. Dank je wel!


Jerney - 30 Juni 2016

Goed gesprek. Helder


Herma - 23 Juni 2016

Het gesprek met Paul was heel duidelijk en verhelderend. Goede adviezen gekregen.


Sonja - 16 Mei 2016

paul is er recht op heeft me goed geholpen toppie


Cindy - 13 Mei 2016

Dank je wel, voor de raken, goede en mooie woorden. Je hebt me weer een heel eind op weg geholpen. Miranda


Miranda - 11 Mei 2016

Goed, met duidelijke adviezen en heldere antwoorden


Doortje - 30 April 2016

Het consult met Paul, was zeer prettig. Heb er veel aan.


Jolanda - 29 April 2016

Dank je Paul, je hebt me veel verteld zonder dat ik ook maar iets vertelde....en je ging maar door en alles was een soort bevestiging voor me......ik ben je erg dankbaar.....het is me een enorme steun en weet nu hoe ik het aan kan pakken en wat ik moet gaan doen, ook al moet het voorzichtig gebeuren.........mijn dank is groot.... warme groet, Bert.


Bert - 16 April 2016

Heeft hartstikke goed geholpen


Sarina - 16 April 2016

Paul wist precies het juiste te zeggen en heeft me op weg geholpen om weer te mogen voelen.


Rebecca - 15 April 2016

Het antwoord ging super snel of het uitkomt moet ik nog afwachten ik heb er vertrouwen in


Lenie - 6 April 2016

Het bevestigde mijn vermoedens en hoe ik de situatie aanvoelde. Hij heeft ook een goede tip gegeven die ik zeker zal toepassen


Sonja - 6 April 2016

Paul zat op mijn goede lijn. klopte helemaal..


Ang - 4 Maart 2016

Het heeft mij alvast geholpen om verder de ingeslagen weg te volgen. Het heeft mij een hart onder de riem gestoken. Hartelijk dank.


Paulette - 4 Maart 2016

Paul was heel helder en wist mij echt op een diepere laag te raken. Ik ben hem erg dankbaar


Eva - 26 Februari 2016

heeft me goede raad gegeven


Jenny - 5 Februari 2016
Top