Waarom laat je partner je in de steek?

34 dagen geleden geplaatst 2 minuten leestijd
» Mediumchat blog » Waarom laat je partner je in de steek?

Je kent misschien wel iemand die op een heel nare manier in de steek gelaten is door zijn of haar geliefde, of misschien heb je het zelf wel meegemaakt. Dan weet je hoe onwerkelijk en pijnlijk dat is. Maar wat beweegt mensen ertoe om hun geliefde onaangekondigd in de steek te laten? Waarom doen zij dit op zo’n onmenselijke wijze? Worstel jij met het gebrek aan een afsluiting van je relatie en weet je niet wat er mis is gegaan? Wij hopen van harte dat je je na het lezen van dit artikel beter voelt. Want het ligt niet aan jou!


Plotseling verlaten worden

Op een onverwachte en plotselinge manier in de steek gelaten worden, kan diepe wonden achterlaten bij de persoon die achterblijft. Degenen die dit hebben meegemaakt, vertellen vaak dat ze aanvankelijk niet begrepen wat er gebeurde. Daarna werden ze ontzettend boos en voelden zich uiteindelijk ook nog eens niet goed genoeg.


Verlaten zonder waarschuwing: waarom?

Het gebeurt vaker dan je denkt: je komt thuis en je partners spullen zijn weg. Waarom op deze manier? Het voelt alsof je gestraft wordt, terwijl de ander in een machtspositie lijkt te zitten. Omdat je niet weet waar de ander is en het duidelijk is dat hij of zij niet zomaar terug zal komen, voel je je gedesoriënteerd en ben je verbijsterd.


Een onaangekondigd vaarwel in een relatie 

Als je over je verbijstering heen bent, je partner mist en je graag over jullie relatie zou willen praten, maar dit niet kunt, kan boosheid vaak overgaan in liefdesverdriet. Je vraagt je af: Wat heb ik fout gedaan? Is er een nieuwe liefde? Er zijn maar weinig mensen voor wie het plotselinge en onverwachte vertrek niets doet. Dit zijn enkele redenen die een plotseling vertrek veroorzaken.

Komt jouw ex terug? Start jouw reading


Redenen voor een plotseling vertrek:

 
1. Confrontatie vermijden
Sommige mensen sluiten liever hun ogen. Ze kunnen niet met conflicten omgaan of een slecht nieuws gesprek voeren. Ze kiezen ervoor om te vertrekken zonder uitleg omdat ze niet willen praten over hun gevoelens.
 
2. Een machteloos gevoel
Een persoon vertrekt omdat hij of zij zich zo overweldigd voelt door de problemen of situatie in de relatie en denkt dat er geen andere uitweg is dan onaangekondigd te vertrekken.
 
3. Nieuwe liefde
Als je partner een nieuwe liefde heeft ontmoet en denkt beter af te zijn met diegene en het moeilijk vindt dit aan je te vertellen.
 
4. Persoonlijke problemen
Door een crisis, angst of een depressie kan je partner ook zonder uitleg vertrokken zijn. Dit heeft met je partner te maken en niet met jullie relatie.
 
5. Vrees voor afhankelijkheid
Er zijn mensen die onaangekondigd vertrekken omdat ze bang zijn te afhankelijk te worden van hun partner.
 
6. Onopgeloste eerdere relaties
Problemen en onopgeloste gevoelens uit een eerdere relatie kunnen een rol spelen.

Een reading bij verdriet: Verwerk je gevoelens en kijk vooruit Ontdek het nu


Degene die onverwacht vertrekt, is zwak, niet jij! 

Als je bent achtergebleven, is het belangrijk dat je steun zoekt. Vrienden en familie zijn waardevol in deze moeilijke tijd. Als je op zo een manier verlaten bent, maakt het een diepgaande impact. Dit komt omdat je moet dealen met vragen waar je antwoorden op wilt. Het goede nieuws is dat je antwoorden op je vragen kunt krijgen. Onze ervaren coaches kunnen je door hun paranormale gaven vertellen waarom je partner zoiets lafs gedaan heeft. Start nu een gratis chat en ervaar dat je je beter kunt voelen en antwoorden krijgt op al je vragen.

inzichten en antwoorden image

Waar wacht je op?

Krijg inzichten en antwoorden

Gratis proberenKnop

58,684 reviews

58,684 reviews

Eerlijk open beter dan “ gewoon “ coach gesprek Direct , zinvol , empatisch , inzichten Ivy
22 May 2024

58,684 reviews

58,684 reviews

footer.top