Talen :
Nederlandse Paragnost

Paragnost Maja, wil je graag begeleiden op jouw levenspad!

Ha lief mens, Ik ben Maja. Heb jij een vraag over de liefde, over je relatie(s), HSP, vriendinnen of over je werk? Voor dat duwtje in je rug, het inzicht in jezelf, in je relaties en voor het aha-moment dat je hierdoor kunt krijgen? Ik stem mij af op jouw ziel en van degene over wie je een vraag hebt. Ik laat me ondersteunen door de Lenormand orakel kaarten, spirituele kaarten en de pendel. Daarbij ben ik helderhorend, heldervoelend, en werk ook samen met mijn gidsen. Ik ben paragnost. Spiritueel coach.

Specialisatie
Mocht je vragen hebben over je relatie (partner/vriendinnen/moeder/vader of over een ander) dan bekijk ik dit van twee kanten voor een zo objectief mogelijk beeld. Soms voel ik ook even in bij de ander mocht dit nodig zijn. Ik laat jou zien dat de toekomst niet vaststaat en jij door jouw keuzes de toekomst bepaalt. Je kunt in een dip kunt zitten of onzeker zijn over wat je wilt. Vaak denk je dat je geen invloed hebt, en alles al vaststaat wat er in de toekomst gaat gebeuren. Niets is minder waar. Door middel van mijn kaarten kan ik je zeggen of de kans groot is dat je op de goede weg zit of dat je beter tot een ander inzicht kunt komen, en daardoor de toekomst zelf kunt beïnvloeden.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je kunt bij mij met je levensvragen terecht. Jij zit in jouw proces, maar je voelt dat je even niet vooruit kunt komen. Dan is het fijn om alles op een rijtje te kunnen zetten. En je leven te gaan veranderen, andere keuzes te maken, en weer met een glimlach verder te kunnen gaan. Wat heeft jouw partner nog te bieden voor je? Het kan zijn dat het even moeilijk voor je wordt, je komt hier wel vaak sterker uit. Je kunt ook bij me terecht met vragen over je voeding. Of over dromen. Ik werk met de Lenormand kaarten, de pendel, en met inzichtkaarten. Ik ben er voor je als je een luisterend oor nodig hebt, je kunt je hart bij me uitstorten. Om jou dat inzicht en ondersteuning te bieden wat de toekomst betreft. Alles in discretie.

Wat heb ik van je nodig? 
Een duidelijke vraag. Ten eerste over welk gebied de vraag gaat. (De liefde, over je relatie(s), je HSP zijn (Highly Sensitive Person), vriendinnen of over je werk.) En daarbij je gerichte vraag. Dan ga ik de kaarten voor je schudden en hoor ik van jou graag dat jij de situatie schetst waar je inzit. Dat je mij je naam noemt, de naam van je partner en jullie sterrenbeelden. Als je wilt kun je een foto meesturen. Soms heb ik deze nodig, soms kan ik zonder. Tot Chats!

Lieve Groet,
MajaOffline

Status van Maja : Mocht je me graag willen spreken, maar ik ben niet online kijk dan even bij de consulenten die offline zijn. Dan kun je een alert-sms sturen. Daarvan krijg ik ook een melding. Mocht ik online kunnen zijn dan log ik meteen in. Ben ik er niet of heb ik geen tijd dan log ik in zodra ik kan. Het kan zijn dat ik even niet online kan komen door ander werk dat ik ook doe. Tot chats! :) Sinds kort werk ik ook met de Lenordmankaarten. Ik vind het erg fijn om met deze kaarten te werken. Mocht jij een e-mailconsult willen, met een grote legging, stuur dan het liefst een foto van jezelf mee. En mocht je een vraag hebben over iemand anders, en heb je daar ook een foto van, stuur je deze dan ook even mee? Dan kan ik in gaan voelen. Schrijf bij je duidelijke vraag (of vragen) meteen een beknopte uitleg. Zo weet ik een beetje wat er al speelt. Ik leg graag de kaarten voor je! Een Bach Bloesem consult kan ik ook geven. Ik bespreek dan met je waar jij tegenaan loopt in het leven, en zo kan ik daarna bekijken welke Bach Bloemsem(s) voor jou kunnen gaan werken.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Maja

Live Chat

Via e-mail kunt u Maja bereiken.

Offline

Blogs geschreven door Maja

Mijn liefste Valentijn, waar ben je?

Valentijn. Valentijnsdag. Het is vaak een leuke dag waarvan je toch iets verwacht.

Lees verder >

De toekomst staat niet vast

Veel mensen denken dat de toekomst vast staat. Muurvast. Ze zijn passief omdat het toch allemaal niets uitmaakt.

Lees verder >

Waardering, hoeveel liefde is dat?

Voel jij je niet gewaardeerd? Wil jij het liefst elke dag goedkeuring en hunker je hier ook naar? Voel je je niet fijn als je het niet krijg

Lees verder >

Goede voornemens alweer de mist in?

Is het jou alweer mislukt om je goede voornemens door te zetten? Had je dit niet verwacht? Ben je alweer aan het roken geslagen?

Lees verder >

Hoe ruim je op in je hart en je hoofd?

Ja, hoe kan ik dit het beste doen? Vraag je je af. Heeft het nog wel zin om dit te gaan doen?

Lees verder >

Klantervaringen

Maja was zeer duidelijk en prettig in de comunicatie!


Gerrie - 15 Januari 2018

Maja onzettend bedankt voor je lieve woorden en je advies! Ik weet nu waar ik aan toe ben en kan mij nu beter bezighouden met mezelf en de belangrijkere dingen in het leven.


Kaiya - 21 Februari 2017

Ze begreep mijn vraag meteen en bevestigde mijn gevoel. Dat heeft me zeer goed gedaan.


Ilona - 14 Februari 2017

Goed inzicht in de situatie en goede adviezen.


Eva - 11 Februari 2017

Ik heb duidelijk antwoord op mij vragen gehad.


Eveline - 30 Januari 2017

Niet alleen antwoorden, maar echt begeleiding en kijken vanuit de oorzaak. Uniek en zeer Waardevol advies


Prahlad - 30 Januari 2017

Ze heeft me zelf laten nadenken, bevestiging gekregen met wat ik al dacht. En heel veel duidelijkheid. Super fijn <3


Ramona - 17 Januari 2017

Ja het was een prettig gesprek met Maja


Michelle - 4 Januari 2017

Ik heb der altijd baat bij en mijn ogen worden altijd wel weer even geopend en kan met frisse moed er weer tegen aan omdat de vrage waar ik mee zit altijd goed beantwoord worden


Danielle - 2 Januari 2017

Duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag waar ik iets aan heb en dat ik er wat aan kan gaan doen..


Jamie - 2 Januari 2017

Ben heel erg tevreden met dit consult samen met Maja! Toppie! Lieve grt.Shirley van Leeuwen


Shirley - 2 Januari 2017

Ze heeft me weer wat hoop gegeven!


Heidi - 27 December 2016

Ik vond haar duidelijk.


Nazima - 21 December 2016

Was 'n fijn consult met Maja. Wat 'n leuk, lief spontaan mens! Ik had helaas niet veel credits meer, dus het was kort maar krachtig en toch echt zeer de moeite waard!


Patrice - 21 December 2016

Ik heb meer verduidelijking gekregen van de situatie en de toekomst.


Jennifer - 20 December 2016

Ik heb er veel aangehad, dank hiervoor.


Corina - 16 December 2016

Het is altijd zeer geruststellend voor me.


Jenny - 13 December 2016

Bevestiging. Duidelijkheid. Daardoor weer stukje rust. Zoo mooi is dat he!!


Anita - 13 December 2016

Zeer goed geholpen zal de realiteit onder ogen moeten zien.


Nathalie - 9 December 2016

Het is fijn om een bevestiging te krijgen over wat je voelt of wat er gebeurt in je leven. Soms confronterend maar de harde waarheid. Hun woorden geven je rust. Ze helpen je er doorheen en proberen je weer een stukje energie te geven. En als je hoop nodig hebt, kijken ze voor je of er hoop is. Ze zijn eerlijk. En geven je duidelijk antwoord ookal valt dat soms tegen. Super goed dus!


Manisha - 18 November 2016

Heel goede chat waar ik heel veel aan heb. Heel positief en kwam goed over.


Marika - 11 November 2016

Maja bedankt voor je fantastische antwoord via chat. Ik kon helaas niet alle informatie krijgen vanwege de tijd. Maar jij kwam heel positief over en heel duidelijk. Ik hoop dat alles ook zo zal gaan als wat jij voorspelt heb. Ik laat je het zeker weten. ? M


Mirella - 1 November 2016

Maja heeft me hele mooie waardevolle teksten meegegeven die heel erg binnenkwamen en ook gelijk de kern raakte. Hier kan ik ook echt wat mee en ben haar er ook meer dan dankbaar voor !!!!


Dusanka - 23 Oktober 2016

Dankjewel Maja, voor het heel fijn consult, een bevestiging en toch ook een vernieuwde stimulans. Ik hoop dat het lukt ;)


Nancy - 19 Oktober 2016

Goed gesprek


Gaby - 18 Oktober 2016

Ja zeker, al wist ik het antwoord zelf ook al wel.... Maar fijn dat deze bevestigd is!


Jennefer - 3 Oktober 2016

Oprecht goed en liefdevol en integer Als een engel


Dewi - 25 September 2016

Ze heeft mij een aantal duidelijke antwoorden gegeven waar ik verder mee kan. Ik wil haar hartelijk danken voor de adviezen die ze gegeven heeft.


Jolanda - 15 September 2016

Vriendelijke vrouw, fijne babbel


Elena - 12 Juni 2016
Top