Joke

  Helderwetend  
  Heldervoelend  
  Engelenreader  

Spiritueel Coach Joke komt snel bij de kern en helpt je verder op weg!

Mijn naam is Joke. Ik ben helderwetend en helervoelend en ben werkzaam als spiritueel coach en oudercoach. Wat voor je vraag je ook hebt, ik kan goed luisteren en met je meekijken. Ik maak graag gebruik van engelenkaarten en eventueel een foto van jou. Dit laatste hoeft uiteraard niet. Ik weet uit ervaring dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat draag ik graag uit op mijn eigen nuchtere manier met twee benen op de grond!

Specialisatie
Mijn droom is om steeds meer mensen in contact te laten komen met het spirituele en hen te laten ervaren dat hier niets zweverigs aan is! Niet "eerst zien dan geloven", maar "geloof het maar en je zult het zien!". Ik kijk met een brede, open blik naar het geheel en kan snel invoelen wat er speelt. De engelenkaarten kunnen daar goed bij helpen. Ik ben gespecialiseerd in vragen op het gebied van "levensvragen", zoals vragen over de liefde, het leven & moeilijke onderwerpen als burn-out, overlijden en rouw en verlies. Maar ook met al jouw vragen t.a.v. hsp (ook hooggevoelige / paranormale / nieuwetijdskinderen) kun je bij mij terecht . Door mijn helderweten en heldervoelen, kom ik snel bij de kern en kan ik je op die manier directer begeleiden.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Vragen over de liefde, werk, spirituele persoonlijke ontwikkeling, burn-out, overlijden, rouw en verlies, reïncarnatie, (nieuwetijds-)kinderen. Oftewel, met al jouw levensvragen ben je bij mij van harte welkom.

Wat heb ik van je nodig?
Je mag een foto van jezelf geven, zodat ik me daar op kan afstemmen. Belangrijker vind ik dat jij jezelf open stelt voor ons gesprek, zodat we in verbinding komen. Dan stroomt de energie vanzelf en zul je merken dat je je geïnspireerd en positief voelt!

Lieve groet,
Joke

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : onbekend
Dinsdag : onbekend
Woensdag : onbekend
Donderdag : onbekend
Vrijdag : onbekend
Zaterdag : onbekend
Zondag : onbekend


Gaven* Direct contact met Joke

Live Chat

Via e-mail kunt u Joke bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ze heeft me geholpen door tips te geven over hoe en wat ik vooral met mijzelf moet doen. Nu en in de toekomst.


Mehmet - 9 November 2018
Top