Annemieke

Schijnt Licht op je Pad en biedt liefdevolle steun

Mijn specialismen:


 • Spirituele ontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

421 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik kijk uit naar onze chat en bied je mijn inzicht en kennis als Sjamaan, mijn vertrouwen, respect en een dosis humor. Vertel je me wat jou Spirit bezighoudt? Wat je wens is? Dan stem ik me op je af en kan een fascinerende innerlijke reis beginnen die je inzicht en balans kan geven in je situatie. Soms vraag ik de hulp van mijn kaarten om helderheid in je situatie te krijgen. Ik ben er voor je.

Gaven en methodes:

 • Heldervoelend
 • Droom analyse
 • Regressietherapie
 • Sjamaan
 • Innerlijk kind

Communicatie:

 • Warm en hartelijk
 • Veel inzichten
 • Sterk aanvoelend en praktisch

Over mij

Mijn naam is Annemieke. Ik ben sjamaan. Ik ben me zolang als ik me kan herinneren zeer bewust van de energetische communicatie tussen mensen en ik heb een sterke verbinding met de natuur. Sjamanisme en natuur spiritualiteit spelen een belangrijke rol in mijn leven. Ik woon inmiddels 15 jaar in Hongarije omringd door rust en natuur. Deze magische ruimte hoop ik tijdens de chat met je te kunnen delen.

Mijn werkwijze

Welke vraag je ook hebt … een foto van jou of die van een dierbare, samen met mijn kaarten of mijn sjamanistische voorwerpen, bieden me diepere inzichten die jou verder zullen helpen. Sjamanisme, hulp van krachtdieren en natuur spiritualiteit, maar ook mijn kaarten en voorwerpen, maken deel uit van de methoden die ik gebruik. Met mijn levenservaring en een gezonde intuïtie kan ik je helpen om helder inzicht te krijgen in de oorsprong van je probleem en meer harmonie en balans in je leven.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : variabel
Dinsdag : Variabel
Woensdag : Variabel
Donderdag : Variabel
Vrijdag : Variabel
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL English speaking psychic

Direct contact met Annemieke

7 beoordelingen

Annemieke kan heel duidelijk en op een mooie manier aanvoelen wat er speelt. Ze geeft me telkens inzichten die me terug rust en vertrouwen geven, zonder gewoon te zeggen wat ik ‘wil’ horen. Ik kom graag bij haar terug. Een aanrader!


Melissa - 11 April 2021

Het gesprek, al was t kort, heeft mijn vraag beantwoord en vertrouwen naar de toekomst gegeven. ♡


Marloes - 13 Februari 2021

De credits vlogen er weer door, wat gaat dat snel als je een goed gesprek hebt! Annemieke zag de situatie helder, fijn als er even iemand meekijkt die je twijfels weg kan nemen. Het pad ligt er en het klopt 💜


Patricia - 8 November 2020

Warme liefdevolle, vrouw , heel veel wijsheid, die helderheid geeft, waardoor je zelf bewustere keuzes kunt maken


Lyanne - 27 Juni 2020

Bedankt Annemieke, Het komt goed!!! dat weet ik en voel ik ook. Er wacht ons een mooie toekomst. Eentje die we beiden verdienen


Vanessa - 27 Juni 2020

Heel invoelend en warm afgestemd. Annemieke voelde precies wat er in de weg zit. Dankjewel voor je warmte en wijsheid! 😘


Carla - 25 Maart 2020

Dit consult was heel prettig, open en oprecht. Ik heb er even de tijd voor genomen om nu wat verder te gaan met mijn vragen. De tijd vloog om maar het was het zeker waard.


Annemieke - 10 Februari 2020
Direct contact met AnnemiekeTop