Sabine

Geeft jou inzicht en rust om thuis te komen bij jezelf!

Mijn specialismen:


 • Toekomst/ algemeen
 • Carriere / Financieel
 • Liefdes- en relatievragen
Offline

262 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik sta voor jou klaar om alle vragen en uitdagingen samen met jou aan te gaan en te bekijken. Ik ben vooral heel goed in vragen die gaan over relaties, (ziels)liefde, werk, business, vitaliteit, hooggevoeligheid en/of opvoedvragen. Je kunt deze op een fijne, vertrouwde manier inbrengen waar ik vlot en duidelijk zal typen, zodat je zoveel mogelijk informatie en richting kunt krijgen Ik voel graag in op jouw energie en/of die van betrokken personen en kan middels diverse energetische/lichaamsgerichte testen, kaarten, en/of beelden snel helder krijgen wat er speelt en vooral wat er voor jou juist nodig is.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Contact met kinderen
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Energetische therapie

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Ik typ snel
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Yes, there your are! Superleuk dat je de moeite hebt genomen om mijn profiel te bekijken. Ik ben Sabine en heb al van kleins af aan het gevoel "anders" te zijn. Ik voelde dingen altijd aan, bewoog vaak vanuit situaties en informatie die ik door kreeg, zonder dat ik me toen bewust was van deze gave. Onbewust heb ik me daar achteraf gezien toch altijd op aangepast. Dit was zeker niet altijd makkelijk in mijn eigen leven, maar heeft me bovenal toch enorm veel gebracht. Ik heb mezelf en alles wat daarbij hoort in mijn huidige leven omarmt en de uitdagingen die ik zelf heb ervaren nu omgezet als kracht. Ik ben tien jaar aan het werk als zelfstandig (spiritueel) coach, mentor en inspirator om mensen (jong en oud) te mogen begeleiden. Het helpen, begeleiden en/of leiden van mensen naar hun eigen authentieke versie vind ik enorm waardevol. Voor iedereen is er een eigen pad wat je zelf mag (leren) bewandelen en waarop jouw eigen potje goud te vinden is. Het leven komt en gaat.... Hoe loopt jouw weg, welke uitdagingen heb jij? Wees niet bang, maar pak je uitdagingen aan, breng ze bij mij in en ik help jou graag verder...

Mijn werkwijze

Ik werk heel erg op gevoel en wat er vooral binnen komt. Soms kan het gebeuren dat ik je vraag om een foto of geboortedatum in te brengen. Dit om nog beter te kunnen invoelen en inzicht te krijgen op de persoon en de connecties. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, maar voel ik aan.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : wisselend
Dinsdag : wisselend
Woensdag : wisselend
Donderdag : wisselend
Vrijdag : wisselend
Zaterdag : wisselend
Zondag : wisselend

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL Mediums online Beglie

Direct contact met Sabine

14 beoordelingen

Sabine is in staat om vanuit haar sensitiviteit precies te kunnen duiden, wat je te doen hebt, hoe je verder kunt of wat de ander beweegt. Ze doet dat op een warme en analytische wijze die kracht en vertrouwen (terug) geeft.


Wendy - 2 December 2021

Klopt met je antwoorden Sabine. Nogmaals dank je wel had geen credits meer. Kom zeker nog eens terug.


Ciska - 29 November 2021

Sabine heeft mij ontzettend geholpen om inzicht te krijgen in mijn huidige situatie. Verder een heel fijn gesprek


Niels - 28 November 2021

Sabine is eerlijk, recht voor haar raap en draait er niet om heen. Ze heeft mij goed geholpen om te zien dat ik vooral op de ingeslagen weg door moet gaan en goede tips en adviezen gegeven. Zoals ze het voelt, zo zegt ze je het ook. Heerlijk mens, bedankt voor het fijne gesprek!


Natasja - 28 November 2021

Snel in antwoorden direct maar open en sturing gevend Dank je Sabine


Angela - 23 November 2021

Sabine wist precies waar het overging. Haar antwoorden waren precies wat ik op dat moment nodig had. Ik ben heel blij dat ik Sabine heb leren kennen en ik kom zeker bij haar nog terug. Dankjewel Sabine!


Daniela - 22 November 2021

Zij heeft mij in korte tijd een heerlijk ontspannen gevoel gegeven door mij te laten weten dat alles weer goed komt. Kortom een aanrader Dank je wel lieve Sabine 😊


Rick196977@gmail.com - 21 November 2021

Fijn consult! Dank u wel x


Ellen - 20 November 2021

Fijne dame alles klopt!


S - 20 November 2021

Dank je wel Sabine, ik heb wat aan ons gesprek gehad. Je geeft me weer even een positieve fibe om aan de slag te gaan. Fijn om even met je gesproken te hebben!!


Patricia - 19 November 2021

Sabine voelt de situatie goed aan en kan veel specifieke dingen opnoemen die ze niet had kunnen weten. Ik kom nog eens bij haar terug.


Francoise - 19 November 2021

Goede chat. Leuk


Ann - 19 November 2021

Zonder dat ik iets zei wist ze onmiddellijk waarover het ging! Nagel op de kop! Onder de indruk ,ik kom zeker bij je terug


Carine - 18 November 2021

In een woord: geweldig! Niet vaak zo’n goede Reading gehad! Echt een topper


Esther - 16 November 2021
Direct contact met SabineTop