Rowan

Geeft jou nieuwe inzichten waar je mee verder kunt

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Break-up / relatieproblemen
 • Familie en vrienden
Offline

382 gesprekken

Verwachting

Je mag van mij verwachten dat mijn intenties puur zuiver zijn, vanuit mijn hart. Op het moment dat wij spreken met elkaar, sta ik open voor jou. Zo zal jouw energie tot mij komen en check ik bij je of het klopt wat ik je vertel. Het is fijn wanneer ik een foto kan zien. Intuïtief zou ik gauw aan kunnen voelen of het nodig is om mijn kaartendeck erbij te pakken. Ik werk met tarot of ik pak mijn engelenkaarten erbij om jou extra kracht te geven als dat nodig mocht zijn.

Gaven en methodes:

 • Tarotkaarten
 • Lichtwerker
 • Life coach
 • Hsp/hooggevoeligheids coach
 • Psychische problematiek

Communicatie:

 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Aan de hand van een foto krijg ik info
 • Geven van praktische tips

Over mij

Mijn leven lang wist ik dat ik mensen wilde helpen. Nu is dit heel erg breed, want dit kan op vele manieren. Voor mezelf heb ik uitgezocht op welke manier ik dit wilde doen. Zo heb ik gestudeerd en heb ik een aantal jaren in de hulpverlening mijn steentje bij kunnen dragen. Toch voelde ik dat er meer was. Ik leerde over voelen van energieën, het leven met de maanfasen, mijn gidsen team en tarot. Hierdoor heb ik een diepe innerlijke reis gemaakt, die mij vele mooie lessen heeft gebracht.

Mijn manier van werken

Om jou goed te kunnen helpen vind ik het fijn als je een vraag voor mij hebt. Ik check bij jou of het klopt wat ik doorkrijg. Zo weet ik dat ik de juiste connectie heb en dan kan ik met behulp van mijn gidsen team jou verder te helpen. Zie het als een telefoon die verbinding probeert te maken. Eenmaal de juiste verbinding, dan zal de chat fijn verlopen en ga je aan het eind van het gesprek met nieuwe inzichten weg.

Introductie video



* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL

Direct contact met Rowan

6 beoordelingen

Wat een fantastische energie en wat een mooie ontvangt van informatie die je niet zo maar verzinnen kunt. Een gesprek waarbij je steeds meer wilt weten. Zelfs 3x muntjes bijgehaald omdat het zo waardevol was. Nogmaals bedankt voor alles ❤️😘


Jarno - 20 Januari 2022

Erg fijn gesprek gehad met Rowan, empatisch, tegelijkertijd to the point en verteld dingen over de situatie die kloppen als een bus zonder dat ik daar ook maar iets over had aangegeven / verteld vooraf. Ondanks waar ik in terecht ben gekomen een goed en beter gevoel gekregen en ik kan hiermee verder voor mezelf. Bedankt!


Jeroen - 10 Januari 2022

Rowan heeft een hele goede vibe, én ze is super goed en eerlijk!


N - 28 December 2021

Zeer en zeer bijzonder;)


Sunita - 20 December 2021

Was een bijzonder gesprek! Zag dingen die ze niet kon weten. Dankjewel Rowena😊


Laura - 13 Oktober 2021

the best


Maria - 15 September 2021




Direct contact met Rowan



Top