Reiki Peter
Talen :
Nederlandse Reiki

Reiki Master Peter, helpt jou met het geven van inzichten!


Hoi ieder,
Leuk dat je op mijn profiel kijkt! Mijn naam is Peter, ik ben Reiki Master, life coach (zowel op zakelijk als privégebied), doe fotoreadings en zal samen met jou rust en structuur aanbrengen in je dagelijks leven. Ik handel vanuit puurheid en zal jou volledig betrekken bij je persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontdekkingsreis en het vinden van antwoorden op jouw (levens) vragen.

Life Coach
Als Life Coach is de kern gesteld op drie vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Van hieruit kunnen we samen de zoektocht starten naar hetgeen jij wilt en wat jou nu oprecht gelukkig maakt. Ik beschik over een engelengeduld, dus ik neem de tijd voor je. Ik kan je bijstaan hoe je verder kunt na scheiding, rouw, of ontslag, maar ook als je moeite hebt om ´nee´ te zeggen.

Reiki Master
Al sinds 2006 ben ik Reiki Master, heb ook diverse mensen (online) opgeleid, waarbij ik met name de nadruk leg op het zelf herstellend vermogen dat het menselijk lichaam en brein heeft. Het geeft rust en zorgt ervoor dat je de controle weer terugkrijgt en dus hiermee de regie over je leven. Het leren en durven ontspannen is hierin ontzettend belangrijk. Zo kunnen blokkades worden opgeheven, krijg je meer inzichten in jezelf en leer je om je intuïtie (beter) te gebruiken.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Je kunt met werkelijk allerlei vragen bij mij terecht. Ik lees tussen de regels door en zal van tijd tot tijd soms ook terecht komen bij wellicht onbewuste blokkades die jou in het huidige leven stagneren in je groei.

Wat heb ik van je nodig?
Om te beginnen is het belangrijk dat je jezelf op je gemak voelt, dus zodat je mij open en eerlijk verteld of vraagt waar je mee rondloopt in je leven. Ik zou het prettig vinden een foto te ontvangen (geen bewerkte zoals van Instagram), zodat ik je denken, doen en functioneren begrijp, aangezien de ogen de spiegels van de ziel zijn. Geboortedatum is prettig (sorry dames), zodat ik zo goed mogelijk op jou en de situatie kan invoelen. Ook als er in mijn optiek andere zaken naar voren komen die aandacht nodig hebben, zal ik dit uiteraard kenbaar maken. Ik ben in het hier en het nu, dus vragen met betrekking tot overledenen en toekomstvoorspellingen, is niet hetgeen waar mijn kracht ligt.

Ik kijk er naar uit om samen met jou de antwoorden te vinden, waarmee jij verder kunt.

Liefs,
PeterOffline

Gaven

  • Reiki
  • Fotoreading
  • Life Coach


Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Peter

Live Chat

Via e-mail kunt u Peter bereiken.

Offline

Klantervaringen

Een heel verhelderend gesprek gehad. Hij voelde juist aan waar ik het over had. Ik zal hem zeker nog eens contacteren via mediumchat.


Liliane - 20 Augustus 2018
Top