Helderziend Veerle
Talen :
Nederlandse Helderziend

Paragnost Veerle zorgt voor meer inzicht en duidelijkheid op het pad die jij bewandelt!


Mijn naam is Veerle. Van kleins af aan ben ik helderziend en heldervoelend. Ik ben ook hooggevoelig. Via engelen en gidsen krijg ik antwoorden op vragen door. Daarnaast ben ik healer en doe ik healings op afstand. Dagelijks help ik mensen. Zoals mensen die vastzitten omdat ze niet weten welk pad ze moeten bewandelen. Of mensen die juist een steuntje in de juiste richting nodig hebben.

Specialiteit
Ik ben gecertifieerd HSP begeleider en reiki master. Ook coach ik geregeld mensen in mijn praktijk. Als ik vragen krijg over iemand, dan ontvang ik het liefste een foto van diegene, zodat ik me kan afstemmen op de energie van die persoon. Zonder foto lukt het ook, maar juist wanneer ik een beeld heb, gaat het vaak veel sneller. De antwoorden die ik doorkrijg, zijn op dat moment van toepassing om jou verder bewust te maken. Ik help je om in het hier en nu de juiste keuzes te kunnen maken en het verleden achter je te laten, zodat jij met de juiste tools je weg kan vervolgen.

Ik help ook bij vragen over hooggevoelige kinderen. Wanneer bijvoorbeeld je kind vastloopt. Zodat je kind weer vrolijk in het leven staat. Ik werk vanuit mijn hart en geef alleen antwoorden die ik op dat moment mag doorgeven. Tevens kan ik je tips geven hoe met bepaalde situaties om te gaan. Heb jij een healing nodig, dan kan ik je hierbij helpen. Ik scan op afstand jouw drie centra waarna ik begin met de healing. Zodat jij beter in je vel zit en beseft dat jij al heel bent, maar even in disbalans was door bepaalde ervaringen in je leven.

Waarmee kan ik je helpen?
Heb je vragen over je hooggevoeligheid? Of is de situatie waar jij nu in zit momenteel uitzichtloos? Ik help mensen die vragen hebben over het NU, met daarbij tools voor de toekomst. Wij leven in het nu, de toekomst wordt nog gecreëerd, en die hebben wij zelf in de hand. Juist omdat ik in het hier en nu leef, beantwoord ik geen vragen over overleden mensen. Voorbeeldvragen: - Ik heb een hooggevoelig kind dat vastloopt. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan? - Ik ben zelf hooggevoelig. Hoe kan ik mij voor alle prikkels afsluiten? - Ik heb zelf een gave. Hoe en met welke tools leer ik hiermee omgaan? - Ik cijfer mijzelf constant weg in de situatie waar ik nu in zit. Hoe kan ik beter voor mezelf kiezen? - Ik ben momenteel niet gelukkig in mijn huidige situatie. Hoe kan ik dit veranderen?

Wat heb ik van jou nodig?
Wat ik van jou nodig heb, is een duidelijke vraag. Als het over iemand gaat, dan ook een foto van die persoon. Tot op de chat!

Liefs,
Veerle


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Veerle

Live Chat

Via e-mail kunt u Veerle bereiken.

Offline
Top