Mary

  Paragnost  
  Heldervoelend  
  Helderziend  

Paragnost Mary, inspireert je om je eigen pad naar geluk te bewandelen!

Welkom,
Ik ben Mary, openminded, optimistisch en creatief. Op deze manier zal ik je ook inspireren om jou in je eigen kracht te zetten. Heb je het gevoel dat je niet helemaal in balans bent? Dat de levenslessen op jouw pad best pittig zijn? Ik leer je welke chakra's jou belemmeren bij het bereiken van jouw doelen en hoe je meer balans krijgt in jouw levenslessen. 

Chakra consulten
Wil je letterlijk meer kracht om je eigen leven in te richten zoals je dit zelf wilt? Dan help ik je de blokkades op te lossen waardoor je chakra's weer in balans komen. Dit doe ik aan de hand van een gerichte healing. Tevens geef ik je aan de hand van mijn helderziende en heldervoelende gave ook de nodige boodschappen door.

Tarot, engelenkaarten en andere hulpmiddelen
Aan de hand van verschillende kaarten decks en in combinatie met pendel en foto's, geef ik je belangrijke informatie door die je op dit moment in je leven kunt gebruiken. Hierdoor vind je meer kracht en energie in jezelf, waardoor je meer grip op je leven zult krijgen.

Life Coach
Herken je het gevoel dat alles tegenzit en dat je het niet in de hand hebt? Het idee dat je iets wilt maar het onbereikbaar lijkt? Ik help je om beter om te gaan met deze situaties door je zelfredzaamheid te stimuleren en tevens leer ik je hoe je meer in je eigen kracht komt. Hierdoor ga je jezelf en je valkuilen beter leren kennen, waardoor je sneller zult bereiken wat je wil. 

Wat heb ik van je nodig? 
Indien je een vraag hebt, een duidelijke vraag. Daarnaast je naam en geboortedatum. Een foto werkt voor mij heel prettig maar is niet verplicht. Mag ik met je mee lopen op je levenspad om je verder te helpen? Tot chats!

Liefdevolle groet,
Mary


 

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : Variabel
Dinsdag : Variabel
Woensdag : Variabel
Donderdag : Variabel
Vrijdag : Variabel
Zaterdag : Vrij
Zondag : Vrij


Gaven* Direct contact met Mary

Live Chat

Via e-mail kunt u Mary bereiken.

Offline

Klantervaringen

Echt een ontzettende lieve schat en hele wijze, mooie woorden mogen ontvangen. Dit was echt net hetgeen wat ik nodig had bij het maken van belangrijke beslissingen. Ik zou haar heel graag nog een keer willen spreken.


Christine - 6 November 2018

Super Reading van Mary! Deed me erg goed! 


Jeanette - 20 Augustus 2018

Heel fijn gesprek. Mooie inzichten! Erg lief!


Leonie - 24 Mei 2018

Heb veel tips en super raad gekregen. Top. Echt waar. Blij je te ontmoeten.


Ilse - 7 Mei 2018

Bevestiging en sturing in wat ik wil gaan doen.


Karin - 16 April 2018
Top