Talen :
Nederlandse Paragnost

Paragnost Mary, zet zich met liefde en passie in, om jou weer terug in je kracht te zetten!

Dag bijzonder mens,
Ik ben Mary. Op jonge leeftijd kwam ik er al gauw achter dat ik in verbinding stond met bijzondere gidsen. Dit gecombineerd met de nodige levenslessen, heeft het mij de ervaringen gegeven om je vooruit te kunnen helpen op je levenspad. Graag laat ik je tot inzicht komen bij de ‘waarom’ vragen. Want alles wat je meemaakt heeft een reden. Zodra je weet wat die reden is, kan de bewustwording beginnen en daarmee ook het oplossen van de blokkades waardoor je weer prettiger in je vel komt te zitten.

Specialisatie
Ik ben heldervoelend en helderziend. Daarnaast geef ik ook healings. Indien nodig kan ik je een healing geven tijdens ons gesprek. Daarnaast geef ik ook chakraconsulten. Bij een chakraconsult breng ik met behulp van een pendel in kaart welke chakra uit balans is, hiermee komt al gauw naar boven waar je knelpunt ligt. Ik help je dan om je chakra weer in balans te brengen, waardoor je levensenergie weer beter gaat stromen. Verder maak ik gebruik van tarot en engelenkaarten om je meer duidelijkheid te kunnen geven bij allerlei vragen. Zelfs als je geen vraag hebt, kan ik je wellicht een mooie boodschap brengen die afkomstig is van mijn gidsen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met al je levensvragen terecht! Wanneer het even niet lekker loopt en je wil graag een luisterend oor of je relatie zit in een dip en je wil hier graag een advies over. Maar ook hoe je om kunt gaan met veeleisende situaties en mensen. Kortom: niets is mij vreemd. Ik ben een ruimdenkend persoon.

Wat heb ik van je nodig?
Indien je een vraag hebt, een duidelijke vraag. Daarnaast je naam en geboortedatum. Een foto werkt voor mij heel prettig maar is niet verplicht. Door jouw naam en geboortedatum kan ik in voelen op jou energie en daarmee boodschappen door krijgen die voor jou belangrijk zijn. Mag ik met je mee lopen op je levenspad om je verder te helpen? Tot chats!

Liefdevolle groet,
Mary


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Mary

Live Chat

Via e-mail kunt u Mary bereiken.

Offline
Top