Heldervoelend Lindsay
Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend

Paragnost Lindsay, reikt je de je puzzelstukjes aan die je verder helpen in de zoektocht naar antwoorden op je vragen!

Hallo mooi mens,

Mijn naam is Lindsay en ik werk al een geruime tijd als energetisch-ondersteuner en intuitief-coach. Hierin sla ik een brug tussen spiritualiteit en de realiteit en ondersteun ik bij ingrijpende veranderingsprocessen. Als geen ander kan ik je vanuit zachtheid en mijn oprechte intentie helpen bij antwoorden op vragen die te maken hebben met gezin, werk en relaties. Ik geef je helderheid en inzichten over de kern van je zoektocht, in dankbaarheid voor de antwoorden die ik voor jou mag ontvangen en aan je mag doorgeven. Waardoor jij, als je er voor open staat, weer in staat zult zijn om de beste en mooiste versie van jezelf te (her)ontdekken.

Specialisatie
Kort, duidelijk en met de vinger op de plek waar die hoort te zijn, neem ik je mee terug naar je eigen kern. Intuïtief en energetisch ontvang ik informatie voor jou wanneer je met mij jouw vraag, verhaal of foto deelt. Ik kan je puzzelstukjes aanreiken die je verder helpen in de zoektocht naar antwoorden op je vragen, onduidelijkheden en uitdagingen in het leven wat je nu leidt, en in de toekomst. In een open en eerlijk chatgesprek waar je jezelf vertrouwt voelt om met mij te delen wat je graag wil delen, krijg je altijd nieuwe inzichten die er voor zorgen dat jij jouw plaatje meer helder krijgt. Zonder oordeel over jouw verhaal kan ik er al voor je zijn in een eenmalig gesprek, maar een langer traject behoort ook tot de mogelijkheden. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kracht. Deze kracht zijn we soms even kwijt, en zonder deze kracht voelt het leven donker en zwaar. Ik wil je helpen met het (her)ontdekken van jouw kracht waardoor je in staat bent om ook het licht weer toe te laten in je leven en je weer de mooiste versie van jezelf kunt zijn.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Je kan bij mij terecht met alle vragen die betrekking hebben op jouw uitdagingen in je leven van dit moment; in het bijzonder op het vlak van relaties, gezinssituaties, opvoeden en kinderen. Daarbij heb ik ruime ervaring en affiniteit met samengestelde gezinnen én met kinderen met een (zware) lichamelijke of geestelijke beperking. Daarin ben ik geschoold en ik zou ons gesprek kunnen ondersteunen met behulp van kennis over diverse familie systemen. In ons gesprek laat ik je als het ware in je eigen spiegel kijken en geef je terug wat ik bij je oppik en waar je mee aan de slag zou kunnen gaan voor een prettiger en gelukkiger leven. Uit ervaring weet ik dat veel mensen zich al na één consult anders gaan voelen.

Wat heb ik van je nodig ?
Ik lees mensen vanuit mijn intuïtie en de informatie die ik krijg en door mag geven is meestal helder voor jou als ontvanger. Stel mij een duidelijke vraag over jezelf. Meestal heb ik al bij de eerste vraag een indruk en begint de informatie en energie te stromen. Foto uploaden mag, want ik ben in staat om je foto te lezen of om je energie toe te sturen. Tot gauw!

Liefs,
Lindsay


Offline

Status van Lindsay : Over het algemeen ben ik er iedere avond, en ik ben zo nu en dan ook wel eens overdag aanwezig te zijn :) 24 Juli tot en met 31 Juli zal ik er niet of nauwelijks zijn, ivm mijn vakantie :)

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Lindsay

Live Chat

Via e-mail kunt u Lindsay bereiken.

Offline

Klantervaringen

Ik heb een heel fijn gesprek gehad met Lindsay. Voelde heel vertrouwd en klopte allemaal wat ze zei over mij.


Angela - 6 Oktober 2018

Was een heel aangenaam gesprek , voelde mij er prima bij ! Wil dit meer doen ! Dank Lindsay


Jeannine - 14 September 2018

Ze heeft me de inzichten gegeven die ik nog nodig had!


Hilde - 13 Augustus 2018

Ze hielp me door te luisteren, door mij serieus te nemen en door mij goede raad en adviezen te geven.


Saskia - 12 Augustus 2018

Ze raakte me meteen, en greep me emotioneel erg aan, heel goed gevoel bij deze chat!


Mieke - 6 Juli 2018

SUPER! Alles klopte! Heel erg goede inzichten én een erg empatisch gesprek. Ik kan met een fijn gevoel verder. Is absoluut aan te raden! Thankxxx Lindsay!


M-J - 13 Mei 2018

Duidelijk uitleg over hoe het voor haar voelt. Erg accuraat!


Peggy - 3 Mei 2018

Lieve zuivere ziel ,die zonder omwegen precies voelt wat er in je omgaat. Alle ruimte en acceptatie die je nodig hebt krijg je. Vanuit ene zachtheid weet Lindsay toch feilloos aan te geven wat er speelt en kan ze je inzichten geven. Mocht je denken, wat is ze jong. Laat die gedachte lekker gaan. Zuiver en zonder vooroordeel weet ze diepe snaren in je te raken.


Bianca - 28 April 2018

Lindsay is echt fijn om mee te praten, ze weet waar ze het over heeft en klopt allemaal! Dankjewel lindsay!


Annoniem - 17 April 2018

Was duidelijk en heel goed!


Brigitte - 10 April 2018

Ik heb echt de antwoorden gekregen die ik zocht!! Lindsay is echt super!! Een echte topper. Ik weet nu dat ik het juiste pad gekozen heb. Dank je wel Lindsay!


Daisy - 9 April 2018

Een heel fijn gesprek gehad, helder inzicht gekregen. Snel tot de kern gekomen!


Niels - 31 Maart 2018
Top