Talen :

Paragnost Lindsay, helpt jou vooruit aan de hand van haar intuitief vermogen!


Hallo Lief mens,
Ik ben Lindsay en intuïtief ontvang ik informatie voor jou. Een onduidelijke levenssituatie? Vastzitten in je leven? Op zoek naar informatie en antwoorden op je vragen waar je mee blijft puzzelen en maar niet uit komt? Puzzelstukjes die je verder helpen in je zoek- en vind tocht op je vragen, onduidelijkheden en uitdagingen in het leven. Puzzelstukjes die je helpen om je plaatje meer helder te krijgen. Ik kan je wegwijzer zijn, je richting aangever. Als jij dat wilt. Vanuit zachtheid en mijn oprechte intentie om je een helpende hand te bieden; dankbaar voor de antwoorden die ik voor jou mag ontvangen en aan je mag doorgeven. Zodat jij weer verder kunt met goede moed en hoop voor je verder pad. 

Specialisatie
Ik lees mensen vanuit mijn intuïtie. De informatie die ik krijg en door mag geven is meestal helder voor jou als ontvanger. Ik laat je in je eigen spiegel kijken en geef je terug wat ik bij je oppik en waar je mee aan de slag zou kunnen gaan voor een prettiger en gelukkiger leven. Kort, duidelijk en met de vinger op de plek waar die hoort te zijn, neem ik je mee terug naar je eigen kern. Op deze manier geef ik vooral inzichten op het vlak van relaties, tweelingzielen, gezinssituaties, opvoeden en kinderen, waarbij ik vooral ook een affiniteit en veel ervaring heb met kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Je kan bij mij terecht met alle vragen die betrekking hebben op jouw uitdagingen in je leven van dit moment met een specialisatie op de vlakken die ik hierboven heb benoemd.

Wat heb ik van je nodig?
Graag ontvang ik je naam, optioneel je leeftijd en een open houding. Een foto mag, en kan van toegevoegde waarde zijn, maar is niet noodzakelijk.

Liefs,
Lindsay 
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Lindsay

Live Chat

Via e-mail kunt u Lindsay bereiken.

Offline

Klantervaringen

Fijne meid. Heeft me goede raad gegeven, heb er zeker iets aan gehad.


Elena - 11 Februari 2017

Was duidelijk in de antwoorden.


Ellen - 11 Februari 2017
Top