Paragnost Indi
Talen :
Nederlandse Paragnost Engelse Paragnost

Paragnost Indi geeft een duidelijke betekenis aan jouw hulpvraag!


Hallo mooi mens,

Weet je dat je al goed bent zoals je bent? En dat het al goed is zoals het is? Leuk dat je nieuwsgierig bent om antwoorden op jouw vraag te vinden en dat we dat samen gaan doen. Zoals velen heb ik mijn connectie met de spirituele wereld verloren op jonge leeftijd om mij in deze maatschappij te kunnen redden. Alleen laten deze prachtige krachten zich niet zomaar wegsturen en juist wanneer je je verloren voelt in deze wereld door wat we problemen noemen, ben je er heel ontvankelijk voor. Ik leef mijn leven op deze manier en wil jou helpen deze connectie ook weer te maken. Jouw hulpvraag krijgt betekenis! Behalve dit werk heb ik een centrum voor schoolgerelateerde Thuiszittersproblematiek, ben ik therapeutisch kindertolk en doe ik meisjes-moeders-vrouwenwerk in Frankrijk. Ik zet mijn gevoeligheid vanuit verbinding met de spirituele krachten in om jouw situatie/hulpvraag zinvol te maken.

Specialisatie
Ik werk met archetypen, spiegelen, doorgevingen (innerlijke stem), opstellingen, en meer. In ons gesprek zal duidelijk worden welke eventuele hulpmiddelen er nodig zijn om een zo volledig mogelijk antwoord te vinden op jouw vraag.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je bent welkom met elke vraag waar de uitkomst en jijzelf open zijn voor de weg die zich laat zien!

Wat heb ik van je nodig?
Je kan bij mij helemaal jezelf zijn, hoe meer je van jezelf laat zien hoe beter ik kan afstemmen. Zorg voor een stille omgeving zonder afleiding, dit is jouw moment!

Hartegroet, Indi


Offline

Status van Indi : Hi! Leuk dat je nieuwsgierig bent Ik kijk er enorm naar uit om met jou oprecht, open en eerlijk een antwoord te vinden op jouw hulpvra(a)g(en). Voor mij is de leeftijd aangebroken dat ik alle opgedane kennis op mijn eigen levenspad met jou mag delen. Laten we samen op pad gaan. HARTegroet, Indi

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Indi

Live Chat

Via e-mail kunt u Indi bereiken.

Offline

Klantervaringen

Indi bracht me een heel interessant inzicht die me echt aan het denken heeft gezet. Het heeft me geholpen los te laten.


Pauline - 2 Oktober 2018

Heel goed. Een andere kijk op dingen gegeven.


Dorenda - 2 Oktober 2018

Warm en duidelijk, kan heel goed invoelen heeft geen uitleg nodig. Bevestigd wat je zelf al weet. Heel goed.


Kamila - 25 September 2018
Top