Stefan

  Helderwetend  
  Heldervoelend  
  Helderhorend  

Paragnost en Herstelcoach Stefan haalt samen met jou het beste uit jezelf!

Welkom op mijn profielpagina,
Fijn dat je mijn profieltekst leest. Mijn naam is Stefan, ik ben gediplomeerd herstelcoach en ervaringsdeskundige op het gebied van verslaving en psychische problematiek. Ook ben ik helderwetend, helderhorend, heldervoelend en hoogbegaafd. Door mijn doorleefde ervaring te combineren met mijn gaven kan ik je helpen antwoorden te vinden en heldere beslissingen te maken. Spiritualiteit met een down to earth mentaliteit.

Specilisatie
Herstelcoach/ervaringsdeskundige
Als herstelcoach en ervaringsdeskundige ben ik er van overtuigd dat de antwoorden op al onze vragen in onszelf verborgen zitten. Mijn specialiteit is het aanvoelen van knelpunten en blokkades die jou beperken in je leven. Dit kunnen blokkades zijn op alle levensgebieden zoals relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van mijn gaven en mijn oneindige geduld ga ik samen met jou op zoek naar manieren waarop jij (weer) het beste uit jezelf kan halen. De manieren waarop ik mijn ervaring, kennis en spirituele gaven combineer zijn: - Fotoreading - Numerologie - Healing - Pendelen - Intuïtief inzichtkaarten trekken

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Welke vraag je ook stelt, ik zal er niet van opkijken. Ik hoor je, voel je en samen gaan we de eventuele blokkades die we tegenkomen aan. Ik kan je antwoorden laten zien die er voor zullen zorgen dat je verder kan groeien. Hierbij ben ik gespecialiseerd in vragen op het gebied van verslaving en psychische problematiek. Ik stel mij hier niet op als hulpverlener maar ga naast je staan om je vragen samen aan te kijken en aan te gaan.

Wat heb ik van je nodig?
Om te beginnen is het het fijnst wanneer je in een rustige omgeving bent zodat je niet te veel prikkels ontvangt. Dit zodat jij je op jezelf kunt focussen en ik daar op kan intunen. Wanneer je helemaal open en eerlijk een duidelijke vraag stelt werkt dat beste (al weet ik dat dit soms moeilijk kan zijn, hier komen we zeker samen uit). Als het voor jou goed voelt zou ik graag een foto en je geboortedatum van je ontvangen, aan de hand hiervan kan ik zien wat voor persoon je bent, wat je kwaliteiten zijn, waar je grootste uitdagingen liggen en wat je belangrijkste groeimogelijkheden zijn.

Warme groet,
Stefan

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : dagelijks
Dinsdag : dagelijks
Woensdag : dagelijks
Donderdag : dagelijks
Vrijdag : dagelijks
Zaterdag : dagelijks
Zondag : dagelijks


Gaven* Direct contact met Stefan

Live Chat

Via e-mail kunt u Stefan bereiken.

Offline

Klantervaringen

Rustig en fijn en goed gesprek. Ik had het gevoel dat ik begrepen ben.


Patty - 24 Oktober 2018

Ik vond het heel goed, hartelijk dank. Groetjes Lieve


Lieve - 5 September 2018
Top