Talen :
Nederlandse Heldervoelend Engelse Heldervoelend

Paragnost Debby Jane, helpt je bewuster te worden van jezelf!


Welkom,
Mijn naam is Debby Jane en ben een heldervoelend, helderwetend en helderhorend energetisch therapeut. Ik werk als aura-chakra-healer, reiki-master, bewustzijnscoach en meditatie lerares in mijn praktijk Alis Aquilae. Ik stem mij af op jouw energie en aura’s, waardoor ik meer helderheid kan geven wat er voor jou speelt en jouw vragen kan beantwoorden.

Specialisatie
Van jongs af aan ben ik erg gevoelig voor energie en kan ik heel gemakkelijk helende energie overdragen. Ik ben ruim 18 jaar geleden begonnen als energetisch healer. Gaandeweg heb ik diverse tools verzameld en opleidingen gevolgd om mij verder te ontwikkelen en doe dat nog steeds. In mijn praktijk behandel ik met name mensen die stressklachten hebben of bewuster willen leven. Ik kan je ondersteunen met inzichten om meer ontspannen, energieker en vol levenslust in het Hier en Nu te zijn. Voor het beantwoorden van jouw vragen leg ik Lenormandkaarten, Tarotkaarten en diverse Orakelkaarten. Met behulp van mijn pendel en hulp van boven mag ik altijd datgene aan je meegeven wat Nu belangrijk voor jou is.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Alle vragen zijn welkom; liefde, werk, spirituele ontwikkeling, opvoeding, bewuster leven, het loslaten van bepaalde situaties, hulp bij keuzes maken, blokkades, etc. Ook als je geen vragen hebt, maar gewoon iets kwijt wilt of een sparringpartner nodig hebt, kun je bij mij terecht. Ik geef je desgewenst een healing op afstand. Hoewel ik soms boodschappen van overleden dierbaren krijg, maak ik daar niet bewust contact mee, voor vragen daarover verwijs ik je door naar een medium. Ik sta je graag bij om jouw energie te verhogen om zo inzichten te verkrijgen, waardoor je gemakkelijk weer een stapje verder op de je pad komt. Ik geef je altijd een eerlijk en een zo helder mogelijk antwoord.

Wat heb ik van je nodig?
Tijdens een chatgesprek stem ik mij af op jouw energie, ik heb daarvoor niks extra’s nodig. Een foto vind ik fijn, maar hoeft niet. Ik geef je graag dat duwtje in de rug wat je Nu kunt gebruiken, zodat je je weer heel, verrijkt en meer verlicht voelt! Tot gauw!

Lieve groet,
Debby Jane


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Debby Jane

Live Chat

Via e-mail kunt u Debby Jane bereiken.

Offline
Top