Talen :
Nederlandse Numeroloog

Numeroloog Anja, geeft je meer inzicht in je passie en je persoonlijkheid!

Welkom,
Mijn naam is Anja. Ik ben numeroloog en lees de Engelenkaarten voor jou. Ik geef je antwoorden, inzichten over werk, (liefdes)relaties, familie, vrienden en je spirituele ontwikkeling. Vind je het lastig om naar jouw wensen en verlangens te leven? Voel je je onbegrepen? Of wil je weten wie je écht bent en wat je levensdoel is? Dan help ik je graag bij het vinden van antwoorden en reik je mogelijkheden aan om de beperkingen die je in de weg staan op te ruimen.
Mijn jarenlange ervaring met Numerologie en het Enneagram geeft je duidelijkheid over je persoonlijkheid, je passie, je sterke kanten en je valkuilen. De Engelen en gidsen ondersteunen mij tijdens de consulten. Samen halen we naar boven wat er onbewust in jou speelt zodat je veranderingen door kan voeren die jou helpen je doelen te bereiken en te durven zijn wie jij wil zijn!

Specialisatie
Numeroloog
Numerologie geeft inzicht in je persoonlijkheid. Je kwaliteiten en valkuilen. Je passie en talenten. Ook kan ik voor jou je jaarenergie berekenen. De jaarenergie geeft de thema’s aan waar je dit jaar voornamelijk mee te maken krijgt. Daarmee heb je invloed om er uit te halen wat er in zit en weet je wat je beter wel of niet kan doen.

Reader
Als aanvulling op de numeroscoop leg ik graag de kaarten voor jou. Ik lees deze kaarten in 3 lagen verleden; wat ligt aan de huidige situatie ten grondslag. heden; waar sta je nu, heeft het verleden nog invloed en….. toekomst; wat heb je geleerd uit het verleden en wat kan je doen om de toekomst een passender invulling te geven.

Heldervoelend
Tijdens ons gesprek pak ik gevoelens en emoties bij je op en zie ik metaforen die een beeld geven over wat er op dit moment bij jou speelt.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
Alle vragen die te maken hebben jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Of vragen die te maken hebben met emotionele kwesties waar je maar niet los van kan komen.

Wat heb ik van jou nodig?
Je (roep)naam je achternaam en je geboortedatum. Een foto mag, maar is niet echt nodig. Heel belangrijk is dat je bereid bent je eigen aandeel te (h)erkennen omdat ik geloof dat je voor een groot deel mede verantwoordelijk bent voor hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. Feitelijke toekomstvoorspellingen doe ik niet. Durf jij de uitdaging aan? Dan tot chats!

Liefs,
AnjaGavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Anja

Live Chat

Start nu een chat met Anja.

Start Chat

Klantervaringen

Anja geeft mij altijd bijzonder goede readings. Dankbaar!


Don - 14 Januari 2018
Top