Nancy

Voor meer duidelijkheid in je leven

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Toekomst/ algemeen
 • Algemeen
Offline

187 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven. Ik maak contact met de engelen en samen met de engelen voel ik in op jouw situatie. Het liefst via een foto en daarna geven de engelen mij in combinatie met de orakelkaarten mij boodschappen door. Samen vinden wij inzichten waarmee je stap voor stap jouw levenspad leert ontdekken zodat je de beste keuzes kunt maken.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Helderhorend
 • Heldervoelend
 • Medium
 • Engelenkaarten

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Veel inzichten
 • Via engelen / gidsen

Over mij

Bedankt voor je interesse in mij. Naast dat ik helderziend ben, ben ik ook helderhorend en voelend. Als klein meisje wist ik al dingen en zag ik dingen die andere niet zagen of voelde. Als jonge vrouw werkte ik in NY maar ik wist precies wanneer er iets mis was in NL met vooral mijn familie. Hoe ouder ik werd hoe meer dit zich ontwikkelde. Ik ging opzoek en werd Reiki Master, vervolgens volgde ik een opleiding tot medium. Toen wilde ik ook de lichtere kant op dus deed een opleiding om samen met de engelen kaart te leggen. En dit is waar mijn hart ligt.

Mijn werkwijze

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Om de energie en antwoorden te laten vloeien werk ik het liefst met een jouw foto en een foto van iemand die bij de vraag betrokken is (wanneer dit het geval is). In het Mediumchat systeem kun jij eenvoudig foto’s uploaden die ik realtime kan zien. Meestel komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. Ik typ vlot zodat jij nooit lang op een antwoord hoeft te wachten.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen / Achtergrond

Mediumchat NL US psychic

Direct contact met Nancy

3 beoordelingen

Dank Nancy voor t mooie gesprek! Echt ongelooflijk hoe je dingen wist te vertellen zonder ze te weten🙏😃 ik hoop dat mijn droom uitkomt en dat hij echt voor me gaat kiezen🙏❤️ Ik kom zeker bij je terug..


Margot - 27 Augustus 2021

Lieve Nancy Zo snel.. de credits gaan snel. Ik was nog niet uitgepraat met jou. Ik heb een heel goed gevoel bij jou want je bent bijzonder goed. Ik ben nog niet uitgepraat met jou... Langs deze weg Dank ik je liefdevol en hopelijk tot snel weer op deze chat


Ellen - 25 Augustus 2021

Nancy is echt heel goed en super lief. Heb super veel steun en duidelijkheid gekregen na dit gesprek. Bedankt Nancy en tot de volgende keer ♥️


Maaike - 24 Augustus 2021


Top