Mona

Samen kunnen we de ergste stormen weerstaan

Mijn specialismen:


 • Break-up / relatieproblemen
 • Liefdes- en relatievragen
 • Spirituele ontwikkeling
Offline

681 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Voor vragen en hulp op het gebied van: narcisme, (liefdes) -verslaving, ADHD, seksualiteit, maar ook om het beste uit jezelf te halen, ben je bij mij op het juiste adres. Ik werk intuïtief, maak graag gebruik van fotoreading en kan desgewenst gebruik maken van mijn kaarten. Het uiteindelijke doel is dat jij straks weer zelfverzekerd in de spiegel kijkt en op een punt komt, dat je inziet dat jij ertoe doet. Ik ben niet de persoon die je naar de mond praat...

Gaven en methodes:

 • Horoscoop specialist
 • Liefdes coach
 • Seksuele problematiek
 • Narcisme
 • Co-dependency

Communicatie:

 • Direct en duidelijk
 • Empathisch en met gevoel
 • Met humor waar mogelijk

Over mij

Dank je wel dat je mijn profiel leest, zo kun jij volledig op je intuïtie, de keuze maken die bij je past. Zolang ik mij kan herinneren, heb ik al de gave om in te voelen op mensen hun frequentie. Daarnaast lees ik jou, door middel van je ogen, wat de spiegels van onze ziel zijn. Verder beschik ik over een enorme dosis ervaringsdeskundigheid, waaronder op het gebied van narcisme. Hierdoor begrijp ik jouw strijd des te beter. Ik sla desgewenst een virtuele arm om je heen.

Mijn werkwijze

Het is belangrijk om te weten dat ik een flapuit ben, praat je niet naar de mond en ik kan soms nogal confronterend zijn. Echter is dit met alle goede bedoelingen! Als je een foto upload, kan ik een fotoreading doen, maar ik kan ook door middel van intuïtieve astrologie, in begrijpelijk Nederlands, jou meer inzichten geven.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : 10/08 12:00 - 15:00
Dinsdag : 04/08 11:00 - 15:00 en Variabel
Woensdag : 05/08 12:00 - 15:00
Donderdag : 06/08 Variabel
Vrijdag : 07/08 Variabel
Zaterdag : 08/08 Variabel
Zondag : 09/08 tot 15:00

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Mona

17 beoordelingen

Mona is een topper..!!


Astrid - 26 Juli 2020
Mona is een lieve vrouw en helpt me goed
Willeke - 4 Juli 2020

Mona is top!


Sil - 14 Juni 2020

Voelt alles zeer goed aan. Geef wijze raad en hoop. Bedankt! Dikke knuffel.


Debbie - 11 Juni 2020

Mona is een topper!!


Sandra - 9 Juni 2020

een heel leuk en een gerust gesprek ! ze is duidelijk en ze schrijft snel ! 💪🏾


Feelinx - 5 Juni 2020

Het heeft me zeker geholpen, ik had nog nooit met Mona gesproken via de chat en heb een emailconsult gedaan en echt alsof ze me al kent, het klopte precies hoe ik erin sta. Ik hoop echt dat het uitkomt en dat alles goed komt.


Jannie - 25 Mei 2020

Mona voelt meteen wat er speelt...ze geeft je ook tips hoe je jezelf kunt vrrbeteren..Ze vertelde geen sprookjes ..zoals anddren soms maar zegg..ze vertelde gewokn dat ik verder moet met me leven en niet op die persoon moest blijv wachten omdat die toch niet vrrandert zei ze.. Kk was haar wel dankbaar vr haar eerlijkheid.. Ze is zeker n aanrader...en typt snel.. Jenny


Jenny - 8 Mei 2020

Ik chat met Mona al langere tijd. Heb nog nooit een twijfel gehad aan haar readings. Heel aangenaam en een echte aanrader.


Don - 7 Mei 2020

Geweldig mooi mens. Om van te houden.


Sil - 29 April 2020

Helderheid in de situatie.


Lora - 28 April 2020

Een lieve goed invoelend mens.


Alexandra - 23 April 2020

Deze dame ‘weet’ heel veel. Voelt als betrouwbaar en oprecht. Mooi hoe ze zaken in korte tijd beschrijft. Heb het verslag een paar keer gelezen en voelt heel okay. Dank!


Bregje - 15 April 2020

Ik heb vaak gechat in het verleden met Mona. Was blij haar weer terug te zien bij medium chat. Deze vrouw voelt je meteen... Is warm en oprecht. En heeft het tot nu toe altijd juist gehad. Ze wist ook nog precies de situatie van hoe het was..heel betrokken dus. Alsof je een vriendin van vroeger weer terug ziet en alsof er geen tijd heeft tussen gezeten....


Sacha - 13 April 2020

Een heel fijn, lief en eerlijke chat. Mona zegt waar op slaat geen Mooi weer praat. In verleden heb ik regelmatig gesprekken met haar gehad, en ze heeft me heel erg geholpen om te komen daar waar ik nu sta. En ben er zeker nog niet altijd, dan chat ik met mona en zie ik die di gen weer helder, ze heeft me handvatten om weer verder te Gaan. Als je naar jezelf durft te kijken en aan kan nemen als een les. Iedereen wil graag alleen maar mooie woorden horen, en die kreeg ik ook zeker wel. Soms niet en ja dat is even slikken. Zo zo dankbaar dat ik van deze vrouw veel heb geleerd en mijn leven nu leef zoals ik dat wil. Mona is echt een aanrader. Ze neemt je mee in je verleden waarom je soms zo bent zoals je bent. De manier van reageren. Waar pijn en verdriet vandaan komt. Zodat je met een betere blik naar toekomst kan kijken, en gaat genieten van het leven. Voel me zo veel beter nu en door hulp van mona


Brenda - 12 April 2020

Mona is geweldig! Ze voelt alles goed aan, geef je kracht en vertrouwen. Ze kan ook heel vlot typen wat het gesprek heel aangenaam maakt. Echte aanrader!!!


Sophie - 11 April 2020

Met Mona is het altijd een fijn gesprek. Is to the point, vertelt wat er nog meer speelt dan wat ik zelf ervaar. Hierdoor kan ik er anders in gaan staan en het anders ervaren.


Iris - 6 April 2020
Direct contact met MonaTop