Lenormand Kaatje
Talen :
Nederlandse Lenormand

Medium Kaatje, biedt u duidelijke en concrete inzichten!

Lieve lezer,
Ik ben Medium Kaatje. Ik ben helderhorend, helderziend, helderwetend en heldervoelend medium. Ik gebruik altijd mijn Lenromand kaarten om mijn intuïtie te kunnen verrifieren. U kunt bij mij terecht over elke situatie. Ik probeer u altijd zo goed mogelijk en duidelijk inzichten te geven. Maar tevens bied ik ook een luisterend oor.

Specialisatie
Alles ontstaat vanuit mijn helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Van hieruit ga ik aan de slag met de lenormandkaarten om nog meer informatie en diepgang te kunnen geven aan uw vraag! Een foto is altijd welkom, hierdoor kan ik nog meer aanvoelen!

Wanneer u contact wilt met een van uw overleden dierbaren, dan maak ik voor u graag contact met hen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
U kunt met elke vraag bij mij terecht.
 
Wat heb ik van je nodig?
Een duidelijke vraagstelling. Zo kan ik u met zuivere inzicht zo goed mogelijk ondersteunen en helpen. Voor vragen over uw gezondheid, verwijs ik u graag door naar uw huisarts of andere medisch specialisten!

Lieve en zachte groet,
Kaatje


Offline

Status van Kaatje : Wegens vakantie periode variabel aanwezig. Vast rooster is weer bekend op 3 september 2018 Liefs, Medium Kaatje.

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Kaatje

Live Chat

Via e-mail kunt u Kaatje bereiken.

Offline

Klantervaringen

Zo blij dat ik je gesproken heb. Je bent eerlijk en praat je niet naar de mond. Je bent iemand die het goed aanvoelt en kan verwoorden. dank je wel voor de bevestiging, geeft me weer een beetje kracht en positiviteit. Moet geduld hebben en dat is nog best lastig. Dank je wel Kaatje. Je bent top!


Meet - 17 Januari 2018

Heel fijn gesprek, had er een positief gevoel bij van het begin tot het einde. Heb zodanig antwoorden gekregen op mijn vragen dat ik zelf wat makkelijker een keuze kan maken met bepaalde stappen in mijn leven!


Esmeray - 15 Januari 2018

Fijn gesprek gehad!


Stephanie - 14 Januari 2018
Top