Talen :
Nederlandse Medium

Medium Wilma, helpt je om een goede balans te vinden en opnieuw in je eigen kracht te komen!

Ik ben Wilma , al vele jaren vertrouwd met dit vak als heldervoelend medium en spiritueel coach. Ook ben ik Reikimaster . Ik ben een echt mensenmens en vind het van belang dat het ook met u goed gaat. Graag wil ik aan de slag met liefdevolle zorg, om inzichten te geven op de levensvragen waarmee men worstelt. De levensweg waarop men wandelt hoeft ècht niet zwaar aan te voelen. Het is de kunst hoe en op welke manier ermee om te gaan.

Specialisatie
Tarot-Lenormand en Engelenkaarten geven mij inzicht, mede met mijn gidsen en engelen. Op deze manier geef ik informatie om krachtiger in het leven te kunnen staan. U hoeft zich nergens alleen mee te voelen en met gepieker komt men niet vooruit, dus neem nu het besluit.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
U kunt met alle levensvragen bij mij terecht. Alles is bespreekbaar. De relatie, of verdriet om een verlies, machteloosheid. Misschien emoties door angsten, faalangst, verlatings-of bindingsangst, werk of kinderen. Het is soms niet makkelijk hiermee om te gaan. Ik zie het als mijn taak, zelfs mijn plicht mijn helpende hand aan u te bieden. Door deze inzichten en eigen intuïtie zet ik u op weg om het zelfvertrouwen terug te vinden. Op deze manier weer een goede balans te vinden en opnieuw in uw eigen kracht te komen.

Wat heb ik van u nodig?
Het is prettig om uw naam en geboortedatum te weten. Dit neem ik mee in mijn inzichten. Een duidelijke vraag waarmee ik aan de slag kan is prettig!! Een foto mag, maar niet noodzakelijk hoor!

Liefs Wilma,
tot zometeen!!


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Wilma

Live Chat

Via e-mail kunt u Wilma bereiken.

Offline

Klantervaringen

Warme persoonlijke communicatie. Duidelijk en treffend!


Caroline - 18 Januari 2018

Zeer fijn gesprek!


Deborah - 18 Juli 2017
Top