Medium Tosca
Talen :
Nederlandse Medium

Medium en Healer Tosca, heft je blokkades op en wandelt met je mee op jouw levenspad!

Welkom,

Ik ben Tosca en help jou verder op het pad dat jij bewandelt. Kom jij ook wel eens hobbels tegen op je weg waar je moeilijk overheen komt. Worden de hobbels altijd groter waardoor je niet verder komt en wil je dit aanpakken? Samen met jou zoek ik de kern van het probleem en komen we snel en gericht tot oplossingen.

Aan de hand van contact met gidsen, engelen ,goden en godinnen krijg ik boodschappen door dat jou verder helpen om jouw pad op een positieve manier te bewandelen. Dit zorgt voor meer rust en zal je op termijn meer vertrouwen geven.

Reader
Als reader stem ik me af op jouw energie, hierdoor ben ik in staat te voelen wat er precies aan de hand is en voel ik jouw emoties. Hierdoor kan ik je makkelijker begrijpen en beter begeleiden op jouw levensweg.

Intuïtieve healings
Door verschillende ervaringen in je leven kunnen er verstoringen of blokkades van energie ontstaan. Je zit niet meer lekker in je vel, je hebt het gevoel niet verder te komen od steeds komen dezelfde problemen op je pad. Aan de hand van healing worden deze verstoringen en blokkades opgegeven waarder er meer ruimte komt om jouw pad te bewandelen met meer energie. Aan de hand van een intuïtieve healing krijg jij precies wat je op dat moment nodig hebt.

Diverse hulpmiddelen
Tijdens een consult werk ik met verschillende hulpmiddelen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Aan de hand van de Engelenkaarten geef ik jou nog meer inzicht in de situaties waar jij tegen aan loopt. Bij korte en bondige vragen maak ik vaak gebruik van de pendel waardoor je zeer duidelijke antwoorden krijgt.

Wat heb ik van je nodig?
Ik krijg graag een duidelijke en concrete vraag, hierdoor kan ik onmiddellijk tot de kern komen van het probleem. Een foto is welkom, maar hoeft niet. Het is belangrijk dat jij je open stelt, zodat boodschappen nog beter binnen kunnen komen.

Lieve groet,
ToscaOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Tosca

Live Chat

Via e-mail kunt u Tosca bereiken.

Offline
Top