Talen :

Medium Siebergje, stelt je in staat je doelen en dromen waar te maken!

Hallo, 
Mijn naam is Siebergje , graag help ik jou heldere inzichten te krijgen over de zaken waar je momenteel tegen aan loopt in je leven. Tijdens een consult met mij hoop ik jou de nodige inzichten en handvaten te mogen geven zodat je beter in staat bent je dromen en doelen waar te kunnen maken . Daarnaast wil ik jou helpen de situatie's waar je tegen aan loopt beter inzichtelijk te maken en je helpen deze te verbeteren in jou voordeel. 

Specialisatie 
Ik ben heldervoelend en helderwetend , daarnaast maak ik gebruik van tarot , lenormand , engelenkaarten en de pendel. Op dit moment ben ik bijna afgestuurd als life-coach en volg ik diverse deelcursussen op het gebied van coaching en zelfinzicht. Daarnaast kan ik je helpen met een foto-reading . Tijdens een foto-reading lees ik in op de energie van de persoon op de foto en kan je daarmee vaak net even wat meer inzichten geven hoe in een bepaalde situatie met deze persoon te handelen. 

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 
Graag beantwoord ik jou vragen op het gebied van werk/school , relatie's en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Wat heb ik van je nodig? 
Je voornaam en geboortedatum is voldoende . Een foto mag natuurlijk , dit geeft mij een extra duidelijk beeld. Ook mag je een foto sturen van de persoon over wie je wat wil weten, levend of een overleden dierbare. 

Lieve groet, Siebergje
Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Siebergje

Live Chat

Via e-mail kunt u Siebergje bereiken.

Offline

Klantervaringen

Siebergje heeft een antwoord kunnen bieden op mijn vragen. Ze voelde mijn energie perfect aan. Ze is een lieve en zeer aangename vrouw om mee te praten. Tijdens de chat is ze zeer eerlijk en oprecht, ze neemt geen blad voor de mond. Dat vind ik zo fijn aan haar.


Anke - 18 Oktober 2017

Siebergje voelt sterk aan, vlot gesprek en fijne energie! Een Aanrader!


Sophie - 4 September 2017

Het is een toppertje en had alles goed. Warme lieve vrouw!


Linda - 2 September 2017

Ik vond siebergje echt goed. Wat ze zei klopte gewoon. Ik had ook meteen een goed gevoel bij haar. Ze gaf me ook tips hoe ik het los moet laten. Ze is eerlijk en oprecht en super lief!


Anita - 15 Juli 2017
Top