Talen :
Nederlandse Lenormand

Medium Sabrine, helpt je om emotionele blokkades op te heffen!


Welkom,
Mijn naam is Sabrine en op jonge leeftijd werd ik  al onderworpen om te werken als lichtwerker. Ik had altijd een luisterend oor voor iedereen  en kon absoluut niet om met oneerlijkheid. Ik heb dan ook iederéén vaak geholpen en kon mezelf wegcijferen hiervoor. Naarmate ik ouder werd ben ik deze wijsheid verder gaan ontwikkelen en ben ik gestart met  kaartleggen, pendelen en healing.
Ondertussen heb ik mijn eigen praktijk uitgebouwd en vind je mij soms wel eens op een spirituele beurs. Ik werk altijd met mijn gids (opa) en met de engelen. Mooie en zuivere energie!

Specaliteit: 
Ik help je op weg met mijn lenormandkaarten die je inzicht geven in de situatie waar jij je in bevindt. Healing kan ook via chat, dan doen we een kleine meditatie en daarin kan ik je blokkades opheffen. Je gaat terug energie krijgen en je weet weer hoe je verder moet gaan.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kan vragen stellen over datgene waar jij het meest mee inzit; vb je gezin, werk, relatie,  financieel,  aankoop van een woning of wagen.Vragen over gezondheid en welzijn kan ik helaas niet beantwoorden, hiervoor verwijs ik je graag naar een arts!

Wat heb ik van je nodig?
Graag ontvang ik van je een duidelijke vraag. Je geboortedatum,  juiste naam en eventueel een foto van jezelf of over de persoon waarover je iets wilt weten. Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen helpen.

Tot chats!
Sabrine

 Offline

Status van Sabrine : Kaartleggen/fotolezing, contact met overledenen Medium

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Sabrine

Live Chat

Via e-mail kunt u Sabrine bereiken.

Offline

Klantervaringen

Superfijn gesprek gehad! Heb weer vertrouwen in de toekomst!


Hanneke - 14 November 2017

Erg duidelijke fijne chat met Sabrine. Ze heeft snel antwoord en zit meteen raak. Een lieve dame! Aanrader!


M-J - 28 Augustus 2017
Top