Talen :
Nederlandse Medium

Medium Sabina, helpt je liefdevol verder jouw pad te bewandelen!Hallo , Mijn naam is Sabina, ik ben een heldervoelend, helderziend en helderwetend Medium. Ik ben al geruime tijd Medium en biedt u graag liefdevol een helpende hand met u vragen. Ik help u graag verder op uw pad. Ik heb zelf verschillende cursussen gevolgd om mezelf te ontwikkelen en om u nog beter te kunnen helpen.

Specialisatie
Ik wil u graag verder helpen op uw pad en dat doe ik door middel van de pendel en de lenormard kaarten. Ik help u graag verder op liefdesgebied, op werkvlak of met andere persoonlijke situaties. Ik kan u helpen door u handvaten en inzichten te geven. Verder kan ik je helpen met Healing, kan ik je veel vertellen over de wet van aantrekkingskracht en hoe om te gaan met HSP.

Met welke vragen kan je bij mij terecht?
In het consult kan ik u verder helpen op gebied van liefde, werk of andere persoonlijke situaties en gaan we samen kijken hoe u deze uitdaging aan kunt gaan.

Wat heb ik van jou nodig?
Tijdens een chatgesprek heb ik je naam en geboortedatum nodig. Wil je een foto sturen? Dat mag, want dit zal me helpen om nog beter op je energie af te stemmen. Aan de hand van deze informatie help ik je verder. ?Tot snel!

Heel veel liefs,
Sabina


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Sabina

Live Chat

Via e-mail kunt u Sabina bereiken.

Offline
Top