Patty

Laat mij je helpen meer kleur in je leven te brengen

Mijn specialismen:


  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Liefdes- en relatievragen
  • Break-up / relatieproblemen
Offline

105 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je moeite met dingen in je leven? Of heb je gewoon behoefte aan een goed gesprek met iemand die luistert? Dan ben ik de juiste persoon. Ik voel in op jouw situatie en kijk daarbij naar de blokkades en/of de handvaten die je nodig zal hebben om een stap verder te komen in jouw situatie, hoe uitzichtloos deze er ook uit lijkt te zien. Ik denk graag in oplossingen en minder graag in problemen. Is het echt zo uitzichtloos? Of is er iets dat jij in jezelf kan veranderen zodat je weer geluk kan en mag ervaren? Durf jij het aan? Jezelf recht aan kijken in die spreekwoordelijke spiegel en er alles aan doen om te zorgen dat je weer geluk kan voelen? Schroom dan niet om me aan te spreken. Ik luister naar je en kijk samen met je wat wij kunnen doen om je situatie minder uitzichtloos te maken.

Gaven en methodes:

  • Helderziend
  • Helderwetend
  • Heldervoelend

Communicatie:

  • Direct en duidelijk
  • Empathisch en met gevoel
  • Ik voel jouw energie

Over mij

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de astrologie en de natuur. Als ik om me heen keek zag en voelde ik dat de wereld aan het veranderen was en het leek wel alsof er niets was dat ik eraan kon doen. Al mijn hele leven voelde ik me raar ten opzichte van anderen. Plots stond ik op uit mijn bed en zat ik een hond te aaien die op dat moment al overleden was. Of ik zat in mijn hoofd met een overledene te praten die iets aan me kwijt moest over een persoon die ik leerde kennen. De meeste situaties voel ik feilloos aan en heel lang heb ik mijn gave als een gebrek gezien maar nu.. heb ik ingezien dat ik hiermee mensen kan helpen. Ik ben ook van mening dat je niet kan oordelen over een ander en dat je iedereen in zijn of haar waarde kan laten. Ieder mens is uniek en hopelijk kunnen wij samen op zoek naar jouw kracht en proberen het beste uit jezelf te halen.


Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag :
Donderdag :
Vrijdag :
Zaterdag :
Zondag :

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Patty

Live ChatOffline

2 beoordelingen

Patty is zeer goed! Ik vroeg haar als test of er 1 persoon of 2/3 aanwezig zouden zijn bij een bepaald gesprek. 2 zei ze, wat dus klopt! Gevoel alsof we elkaar ook begrepen en ik ook open kan zijn en haar kan vertrouwen. Top!


S. - 17 Februari 2020

Patty is heel lief en komt snel met gedetailleerde uitleg... wat zeker overeenkomt met wat je nu ervaart:) Dank je wel patty:)


V - 15 Februari 2020


Top