Patty

Laat mij helpen met de liefde❤️of e.v.t. blokkades

Mijn specialismen:


 • Liefdes- en relatievragen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Break-up / relatieproblemen
Offline

800 gesprekken

Wat kan ik voor jou betekenen

Als jij het leven donker en uitzichtloos ervaart ben ik er voor jou om er weer kleur in te brengen. Ik kan jou met behulp van mijn pendel en mijn gidsen vertellen hoe bepaalde situaties zullen verlopen. Ik geef jou handvatten om verder te kunnen in een moeilijke situatie en ik kan een kijkje nemen in hoe jouw toekomst zal verlopen. Samen kijken we naar de oplossingen die het beste bij jou passen.

Gaven en methodes:

 • Helderziend
 • Helderwetend
 • Heldervoelend
 • Automatisch schrift
 • Pendelen

Communicatie:

 • Empathisch en met gevoel
 • Sterk aanvoelend en praktisch
 • Ik voel jouw energie

Over mij

Ik ben een jong, openstaand medium. Gespecialiseerd in automatisch schrift en energieën. Dus ook als je het gevoel hebt dat je energetisch niet in balans bent kan ik dit voor je oplossen. Je zal merken dat je, je na ons gesprek een stuk lichter voelt en dat er na jouw donkere wolken een regenboog tevoorschijn zal komen. En soms zal ik je letterlijk adviseren meer kleur te dragen of een steen bij je te dragen voor het behouden van balans in je leven.

Mijn werkwijze

Ik ben een geboren medium wat me in staat stelt om zonder kaarten een reading te geven. Ik ben een empathisch persoon en zal mij direct tijdens ons gesprek kunnen invoelen op jouw energie. Wanneer het gesprek vloeit krijg ik steeds meer door.. Dus schroom niet en kom met mij in gesprek. Naast mijn pendel en automatisch schrift gebruik ik bij een reading graag een duidelijke foto van jou en de mensen waar je mee te maken hebt.

Introductie video* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag :
Dinsdag :
Woensdag : 19:00
Donderdag :
Vrijdag : na 19:00
Zaterdag : na 19:00
Zondag : na 19:00

Talen

Mediumchat NL

Direct contact met Patty

16 beoordelingen

Het was mooi, bevestiging op sommige al bestaande gedachten van mij en verhelderend op andere plekken. Ik vertrouw hierdoor meer op mijn eigen gedachten/intuïtie nu. En ik geloof dat ik mijn hart nu wat meer durf te openen, hartelijk dank.


Jannie - 3 Juli 2020

Fijne healing gehad en mooie zin van mijn moeder.


Francis - 25 Juni 2020

Dankjewel Patty! Het was voor mij weer helderheid-biedend.. Om die hele issue voor mij, met rust te kunnen laten. Want dat is wat ik wil: rust en acceptatie.


Carla - 19 Juni 2020

Fijne vrouw die me meteen heeft geholpen


Jessica - 19 Juni 2020

Voel me echt opgelucht.. Ik zie het dus toch goed en dat geeft me wat rust. Bedankt Patty


Paula - 2 Juni 2020

Patty, voelt empathisch maar ook zeker aan. Vertrouwd en rustig. Dank je wel nog Patty 🙏.


Sylvia - 9 Mei 2020

Was eerst wat zenuwachtig en kon daardoor niet goed typen. De chat met Patty heeft me een goed gevoel gegeven, de spanning is er voor een groot stuk af. Ik voel me goed bij haar en kom zeker nog terug voor het vervolg en/of een ander onderwerp. Dank je wel, Patty! Groetjes Nancy


Nancy - 18 April 2020

Echt super goed,fijne gesprekken met haar gehad ,voelt vertrouwt en weet dingen die gewoon kloppen, thx Patty Hoop echt dat alles uitkomt


Monique - 11 April 2020

Ze heeft veel dingen bevestigd en ze voelde aan hoe ik me voelde zonder er iets over te zeggen Het was fijn en duidelijk


Claudia - 8 April 2020

Dankjewel Patty voor je accurate liefdevolle reading... 🌹


Soeriah - 23 Maart 2020

Blijf gezond in deze vreemde tijd van het Coronavirus. Ik kijk uit naar je voorspelling van mijn verhuizing. Ik hoop dat het waarheid wordt. De best mogelijke gezondheid gewenst. Hartelijke groet.


R. - 19 Maart 2020

Bij.mij kwam spontaan een lach . Nauw die had ik al lang niet gehad.


Janny - 9 Maart 2020

Ja ze was heel duidelijk in haar antwoorden. Ik ben heel dankbaar


Ann - 26 Februari 2020

Fijn consult gehad helaas was de tijd snel om ben benieuwd hoe dingen gaan lopen


Francis - 26 Februari 2020

Patty is zeer goed! Ik vroeg haar als test of er 1 persoon of 2/3 aanwezig zouden zijn bij een bepaald gesprek. 2 zei ze, wat dus klopt! Gevoel alsof we elkaar ook begrepen en ik ook open kan zijn en haar kan vertrouwen. Top!


S. - 17 Februari 2020

Patty is heel lief en komt snel met gedetailleerde uitleg... wat zeker overeenkomt met wat je nu ervaart:) Dank je wel patty:)


V - 15 Februari 2020
Direct contact met PattyTop