Margriet

  Medium  
  Paragnost  
  Healer  

Medium Margriet geeft concrete antwoorden op concrete vragen!

Wees welkom, mijn naam is Margriet en ben sinds 2006 fulltime werkzaam als medium. Medium zijn betekent voor mij dat ik informatie mag doorgeven vanuit het Universum richting de vraagsteller. Mijn gave is een aangeboren talent en heb ik door levenservaring kunnen polijsten, tevens mijn werk er van gemaakt. Ook heb ik de afgelopen jaren meerdere studies gevolgd en succesvol afgerond. Zo ben ik zowel life Coach, Online Coach , Stress counselor en heb ik onlangs de Studie Westerse Medische basiskennis afgerond. Om vervolgens door te studeren voor Shaitsu Therapeut.

Specialisatie
Mediamieke gaven van mij zijn een rode draad in mijn leven en hebben mij gebracht waar ik nu ben. Intuïtief en high sensitive volg ik het pad van mijn hart en wordt ik door hoger hand geleid. Met name om mijn gave te delen met de mensen die een hulpvraag hebben. Contact hebben met mij of via mij is een specialisatie op zich. Er kunnen zich tijdens een reading ontmoetingen voordoen met overleden dierbaren. Of simpelweg een spiegel die u wordt voor gehouden omdat u bewust of onbewust al wensen en verlangens uitzend die bij mij terecht komen in een vorm van een brandende vraag.

Met welke vragen kunt u bij mij terecht?
Vragen die concreet gesteld worden, krijgen concrete antwoorden. Het Universum is heel direct. Soms vang ik ook een onbewuste vraag of verlangen op en krijgt u een antwoord dat wellicht onverwacht is. Er is geen vraag die onbeantwoord blijft dus iedere vraag is welkom.

Wat heb ik van u nodig?
Graag ontvang ik van u, uw naam en geboortedatum en die van de personen waarover u een vraag heeft. Op uw verzoek mag u een foto sturen al is dit niet noodzakelijk. In principe kan ik mij op u afstemmen en dit proces verloopt soepel als u zich openstelt en bereid bent om een antwoord te ontvangen.

Warme en lieve groet,
Margriet

Offline

Multimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

Beschikbaarheid

Maandag : vrij
Dinsdag : vrij
Woensdag : vrij
Donderdag : wisselend
Vrijdag : wisselend
Zaterdag : vrij
Zondag : wisselend


Gaven* Direct contact met Margriet

Live Chat

Via e-mail kunt u Margriet bereiken.

Offline

Klantervaringen

Sterk en concreet antwoord. Mss niet altijd leuk. Wel eerlijk!


Jennifer - 4 November 2018

Heerlijk, ik heb antwoord op een vraag waar ik zelf zo mee zat!


Berlinda - 18 September 2018
Top