Spiritueel Coach Judith
Talen :
Nederlandse Spiritueel Coach

Spiritueel Coach Judith helpt jou om inzicht te krijgen in jezelf en in jouw relaties!

Mijn naam is Judith. Ik hou mij nu 30 jaar bezig met psychologie en spiritualiteit. Deze kennis verbind ik met mijn heldere vermogens. Hiermee kan ik jou inzichten en tools geven zodat jij verder kunt op je pad. 

Specialisatie 
Mijn specialiteit is mijn invoelend vermogen in combinatie met een scherpe psychologische kijk. Ik kan de dingen goed onder woorden brengen, naar de wortel van een probleem toewerken en zielenpijn verlichten. Ik heb geen standaard kijk op dingen en benader de dingen vaak anders als anders. Ik kan confronterend zijn en pittige vragen stellen, maar dat is altijd vanuit liefde en met als doel om jou te helpen. Ik gebruik in mijn werk diverse inzichtkaarten, waaronder tarot. In een kaartlegging kunnen dingen helder naar voren komen. Je kunt mij ook om een algemene legging voor jezelf of om een relatielegging vragen.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij met allerlei persoonlijke vragen terecht op emotioneel en psychologisch vlak. Geen vragen over de toekomst. Soms zie ik wel waar jouw energie heen wil en dan kan ik jou daar een positief advies over geven. Wat voor jouw ziel (ontwikkeling) het beste is zeg maar. Ook kan ik helderheid geven in relatieproblemen. Dat hoeft niet per se de relatie met je partner te zijn. Dat kan bijvoorbeeld ook je kind of collega zijn.

Wat heb ik van je nodig?
Een omschrijving van jouw probleem of vraag en jouw bereidheid om je open te stellen voor mij. Ik voel veel dingen aan en zie dingen in de kaarten. Er is echter vaak wel interactie nodig om samen ergens naar toe te werken. Ik help je graag!  

Lieve groet,
JudithOffline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Judith

Live Chat

Via e-mail kunt u Judith bereiken.

Offline
Top