Talen :

Medium Jorine, helpt je jouw talenten en krachten te ontdekken!


Hoi,
Ik ben Jorine, moeder van drie kinderen en ervaren medium, healer en spiritueel coach. Als kind was het heldervoelend en helderwetend zijn niet altijd makkelijk, en ook bij mijn eigen kinderen kwam dit naar boven. Het heeft me geleerd om de talenten die we hebben te leren erkennen en te waarderen. Nu ben ik dankbaar dat ik hier anderen mee kan en mag helpen. Graag help ik je met jouw vragen, mag ik je inzicht en adviezen geven en laat ik je zien waar jouw talenten en krachten liggen. Ook wanneer je behoefte hebt aan een healing kun je bij mij terecht. In de afgelopen jaren ben ik opgeleid tot Medium, Reiki Master en Inca Medicijnvrouw in de Qeros traditie uit Peru.

Specialisaties
Ik werk met een Edelstenen Orakel dat je niet alleen advies geeft maar waarmee ik ook de energie ervan naar jou kan laten stromen tijdens een healing. Schrijvend channelen is ook een van mijn favorieten manieren om tijdens de chat mee te werken. Ik laat dan de gidsen als het ware via mijn handen spreken. Tijdens het channelen zie ik soms ook je gids, krachtdier of een overledene die zijn boodschap door wil geven. Healing op afstand is iets waar veel mensen een enorme boost aan energie van krijgen en wat helpt om bijvoorbeeld sneller te genezen of om mentale/emotionele pijnen makkelijker te verwerken. Ik werk tijdens een healing altijd samen met de spirits die zich op dat moment aanmelden in samenwerking met jouw persoonlijke gidsen. Een moment van ultieme rust en een gevoel van licht, warmte en vrede kun je ervaren tijdens een healing.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Je kunt bij mij terecht met vragen over je werk, relatie, kinderen, huisdieren en over dierbaren die zijn overgegaan. Ook kan ik je helpen bij het verklaren van je dromen, en samen met jou ontrafelen wat ze voor jou betekenen. Daarnaast zijn vragen over je eigen spirituele groei van harte welkom, ik coach graag op dat gebied.

Wat heb ik van je nodig?
Om goed te kunnen werken, zijn duidelijke heldere en soms ook specifieke vragen het fijnste. Zo kan ik sneller afstemmen op de antwoorden. Ik heb alleen je naam nodig, dus geen foto's of geboorte data. Een open mind en eerlijkheid vind ik fijn om mee te werken. Dank je wel voor het lezen van mijn profiel, en wie weet komen we elkaar straks tegen in de chat.

Lieve groetjes,
Jorine


Offline

GavenMultimedia fragment* Let op: Ik adviseer je graag maar ik ben geen vervanging voor een medisch specialist.

* Direct contact met Jorine

Live Chat

Via e-mail kunt u Jorine bereiken.

Offline

Klantervaringen

Erg fijn en verhelderende chat gehad met Jorine.


Jan - 5 Oktober 2017

Ik vond de reading van Josine heel apart. Haar legging met edelstenen paste helemaal bij mij. Heel aangename chat gehad!!


Anne - 13 September 2017
Top